RCD Bil AB

RCD Bil AB

4.8 / 5 baserat på 236 omdömen
Hos RCD Bil AB får du service av en bilhandlare i världsklass! Som vår kund är du alltid i fokus och vi skräddarsyr affären precis som du vill ha den. Trygghet är A och O för oss och vi gör allt för att skapa tillit och för att försöka uppnå dina förväntningar.

Vi har massor av erfarenhet och kan garanterat hitta en lösning som passar dina behov. En bilmäklare ska se till att både köpare och säljare blir så nöjda som möjligt, och det är något vi alltid strävar efter.

Kontakta oss om du har en bilaffär på gång - vi ser fram emot att hjälpa dig!

Utmärkelser

236 omdömen om RCD Bil AB

Sedan starten hos Reco 2018
 • 2023-03-23 Insamlad av företaget
  Professionell, bra kontakt under hela affären. Köpte bilen på distans och fick den levererad hem med min bil som inbyte. Inget krångel.

  Kan verkligen rekommendera.
  Gilla
 • 2023-03-04 Spontant omdöme
  Köpte en skönt A4 där och allt var perfekt.
  Albin fixade en trevligt affär där.
  Rekommenderar starkt.
  Gilla
 • 2023-02-08 Insamlad av företaget
  Tydlig, trevlig och seriös!
  En bra upplevelse från start till mål
  Gilla
 • 2023-02-06 Insamlad av företaget
  Ett trevligt och bra bemötande ! Förväntade mig att köpa en bil till ett rimligt pris, och så blev det. Köpte en Volvo S90
  Gilla
 • 2023-01-17 Insamlad av företaget
  Jag var mycket nöjd med bemötandet från Albin på RCD Bil. Ett proffsigt och samtidigt tryggt intryck vilket kändes bra när man ska göra en såpass stor affär som ett bilköp är.
  Gilla
 • 2023-01-16 Insamlad av företaget
  professional approach to the client. answered all our questions and helped us make our decision. a good man in the right place.
  it was nice to buy a car there!
  Gilla
 • 2023-01-16 Insamlad av företaget
  Skön snubbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  Gilla
 • 2023-01-16 Insamlad av företaget
  Vilken stjärna, tydlig och hjälpsam. Alltid snabb respons och uppföljning.
  Gilla
 • 2022-11-14 Insamlad av företaget
  Snabb,smidig affär! Inga problem trots långt avstånd från köpare till säljare.
  Gilla
 • 2022-11-04 Insamlad av företaget
  Rebaz var en duktig säljare. Duktig, flexibel och tillmötesgående. Rekommenderar dem stark.
  Gilla
 • 2022-10-25 Insamlad av företaget
  Grymt bra o inkännande bemötande.
  Inga förväntningar alls egentligen innan.
  Köpte en XC 60 2017.
  Gilla
 • 2022-10-25 Insamlad av företaget
  Vi har både köpt in och fått vår bil, en Volvo v90 såld hos RCD bil. Kompetensen är hög och förhandlingarna har skett smidigt till. Vi är otroligt tacksamma för bemötandet och ses snart igen.
  Gilla
 • 2022-10-25 Insamlad av företaget
  Otroligt nöjd med mitt senaste bilköp. Jag sålde min bil till Rcd bil och köpte även en bil därifrån. Proffesionellt bemötande som man sällan ser i dagens bilvärld. Tack för en bra affär, vi ses säkerligen igen!
  Gilla
 • 2022-10-23 Spontant omdöme
  Bytte in min gamla bil, som dom sedan tog ut försäkring på i mitt namn, och skrev under med min underskrift
  Hej Martin.
  Till en början så tycker vi det är väldigt tråkigt med ett sämre betyg och vi ber om ursäkt om din upplevelse med oss inte varit som vi trott.
  Efter affären med oss så ringde vår säljare till dig angående din ruta och frågade ifall du godkänner att vi byter ruta på din bil via din försäkring då stenskottet hände under din ägo. Det accepterades av dig över telefon och därav gjorde vi ett byte av din ruta på din gamla försäkring, detta är inget du har debiterats för och inte heller rör det din premie på försäkringen. Vad som har hänt efter det är väldigt oklart än idag och vi kan inget annat än beklaga om det skett någon typ av missförstånd. Vi på RCD BIL hoppas i alla fall att du är nöjd med bilen du köpte och att den går som den ska. Hör gärna av dig vid frågor eller funderingar.
  RCD Bil AB
  Gilla
 • skrev om Ramjar Rasul en del av RCD Bil AB
  2022-10-15 Insamlad av företaget
  Perfect and calm, a good listener and a well mannered sales man.
  100% recommendations
  Gilla
 • 2022-10-12 Insamlad av företaget
  Grymt bra bemötande! Seriös och professionell. Svarar på alla frågor. Snabb och smidig affär. Köpte begagnad bil av Ramjar. Över förväntan nöjd med köpet och rekommenderar starkt!
  Gilla
 • skrev om Ramjar Rasul en del av RCD Bil AB
  2022-10-07 Insamlad av företaget
  Bra bemötande vid mitt bilköp.Proffsigt
  Gilla
 • 2022-10-07 Insamlad av företaget
  Fin bil, bra service. Fick den tom hemkörd. Har även sålt en bil till dem tidigare som gick smidigt.
  Gilla
 • 2022-09-15 Spontant omdöme
  Mycket bra service och snabb affär när jag skulle sälja min bil. Inget strul, bra dialog och en säker affär.
  Gilla
 • 2022-09-15 Spontant omdöme
  Köp inte bil från denna bilhandlare!

  De säljer begagnade bilar utan att ens göra grundläggande service på bilen. Uruselt! Du kan lika gärna köpa en bil direkt från en privatperson utan att vända dig till en bilhandlare som säljer ”bristande begagnade bilar” där du som köpte inte har någon som helst trygghet vid ditt bilköp.

  Om du säljer en bil men fina däck så tar de däcken och sätter på dåliga däck som inte passar bilens modell för att tjäna pengar.

  De har inget protokoll på bilens skick! Och kontaktar du dem så är de inte heller behjälpliga som andra seriösa bilhandlare när fel/brister upptäcks av dig som köpare.

  Alla bilköpare ska känna sig trygga i en bilaffär, därför rekommenderar jag inte denna bilhandlare ALLS! Om du mot all förmodan vill köpa en bil så ställ krav på att de ska:
  - serva bilen
  - visa protokoll
  - du kanske till och med behöver spela in köpet, annars säger Motsatsen.
  Hej.
  Vad tråkigt att ni känner som ni gör. Till att börja med så går vi igenom samtliga bilar vi säljer innan vi lägger upp dom på annons, hade vi inte gjort detta hade vi förmodligen inte sålt någon bil i dagsläget och som ni själva ser är vi ett etablerat företag med riktigt goda omdömen.

  Ni köpte en bil av oss 2022-05-30. Efter cirka 4 månader ringer ni oss och säger att ena däcket är skadat/punkterat. Vi nämner då i telefon att det inte är något som ingår i någon som helst garanti utan att det är slitage, MEN vi väljer ändå att stå för ett nytt däck på vår bekostnad av samma märke (Nokian) som ni har på bilen. Det är även original BMW fälgar. Så det du nämner med att byta däck till dåliga däck förstår vi inte riktigt.

  1-2 veckor efter första samtalet ringer ni igen och frågar varför bilen inte är servad. I alla våra annonser skriver vi specifikt vid vilka miltal våra bilar är servade. När ni köpte bilen av oss behövdes det ingen service, att ni nu 4 månader efter ringer och säger att bilen behöver en service och frågar varför den inte är servad tycker vi är väldigt märkligt då det stod klart och tydligt vid vilka miltal bilen är servad, innan ert köp. Att köpa en bil innebär även att det tillkommer en del ägandekostnader, så som service, besiktning, skatt etc. Det är inget vi som bilhandlare bör ansvara för 4 månader efter ett köp.

  Det är alltid lika tråkigt med en missnöjd kund och ett dåligt omdöme, speciellt efter att ha bemött er på en bra och samarbetsvillig väg.

  Vi önskar er en fortsatt trevlig dag.
  RCD Bil AB
  Gilla
 • 2022-09-14 Insamlad av företaget
  Mycket trevligt bemötande och god uppföljning genom hela köpet. Albin har varit förtroendeingivande före, under och efter bilköpet.

  Jag är väldigt nöjd med hela upplevelsen och kan varmt rekommendera RCD bil och Albin som säljare.
  Gilla
 • 2022-09-13 Insamlad av företaget
  Vänligt bemött av de två säljare på plats. Kom sedan direkt fram mär jag tittade på bilen av intresse. Kunnig och handlingskraftig gällande mitt inbyte och dess värdering. Köpte en Alfa Romeo Stelvio.
  Allt fungerade ytterst smidigt och snabbt.
  Rekommenderar andra att använda er som bilhandlare.
  Gilla
 • 2022-09-13 Insamlad av företaget
  Mycket trevligt bemötande.
  Mycket kunnig.
  Extremt bra service.
  Körde hem bilen till Söderhamn (25 mil enkel resa) och hämtade inbytes bilen där
  Gilla
 • 2022-09-12 Insamlad av företaget
  Bilen uppfyllde förväntningarna. Proffsig säljare!
  Gilla
 • 2022-09-12 Insamlad av företaget
  Tyckte albin bemötte mig och familjen bra det var trevligt och roligt att köpa bilen
  Gilla
 • 2022-09-12 Insamlad av företaget
  Albin bemötte både mig och min flickvän på ett utmärkt sätt. Vi båda kände oss välkomna och han satte ingen press på oss vilket vi gillar. Jag hade höga förväntningar och Albin levde upp till dem förväntningarna. Upplevelsen var bra och kan rekommendera det till andra. Jag köpte en bmw 520d
  Gilla
 • skrev om Ramjar Rasul en del av RCD Bil AB
  2022-09-03 Insamlad av företaget
  Trevligt bemötande och snabb hjälp. Fick i samband med köpet recond av fläckar i lacken. Snabbt ordnat så jag kunde köra hem bilen efter en stund😊
  Gilla
 • skrev om Ramjar Rasul en del av RCD Bil AB
  2022-09-03 Insamlad av företaget
  Extremt imponerad! Satt och kollade blocket och fastnade för en kodiaq, morgonen efter har jag bilen på gården, trots ca 100 mil bort. Allt sköttes extremt smidigt och väldigt bra att ha och göra med! Rekommenderas starkt 😊
  Gilla
 • 2022-08-17 Insamlad av företaget
  Mkt lugn, trevlig o saklig
  Är hittills nöjd med bilen
  Känner att jag kan höra av mej om jag har funderingar och frågor som Albin också sa att jag kunde göra

  Köpte Skoda Yeti
  Gilla
 • 2022-07-14 Insamlad av företaget
  Väldigt trevligt bemött. Ramjar räknade fram ett skäligt pris på min inbytesbil, jag provkörde den tilltänkta bilen och sedan blev det affär. Allt gick väldigt smidigt till och det kändes väldigt bra.
  Gilla
 • skrev om Ramjar Rasul en del av RCD Bil AB
  2022-07-05 Spontant omdöme
  Min vän som inte är så jätte kunnig var & köpte en bil utav Rami. Det vart en silvrig fin C220 coupe.
  Tack vare Rami så kände sig min vän oerhört trygg, hörd & glad. Rami förklarade verkligen steg för steg, han repeterade vissa steg så att vi förstod exakt vad han ger sig in på. Han fick oss att förstå att inga frågor är dumma. Från första till sista sekund fick vi världsklass service.
  På vägen hem så lös motorlampan efter ca 20 min körande. Ett samtal till Rami & han kom på direkten och felsökte bilen åt oss utan några konstigheter. Det här är en säljare med den bästa servicen.
  När ni fått in en bil jag vill ha så ses vi på direkten.
  Gilla
 • skrev om Ramjar Rasul en del av RCD Bil AB
  2022-06-29 Insamlad av företaget
  Väldigt proffsigt och väldigt positivt.
  Ett glatt humör och med en proffsig kunskap.
  Måste säga att Rami är mycket mer än bara en säljare...han får verkligen kunden att känna sig bekväm på alla sätt...han gör så mycket mer än bara att sälja bilar.
  Fick ett väldigt härligt intryck av han direkt.
  Underbar människa
  Gilla
 • 2022-06-14 Insamlad av företaget
  Albin var jättebra och lugn. Han förklarade och gjorde så vi kände oss bekväma till 100%.

  Vi köpte en Skoda Kodiaq års 2018 och vi är nöjda men hur affären gick till.

  Vi tipsar gärna om er till vänner och bekanta.

  Mvh: Emil Henriksson.
  Gilla
 • 2022-05-24 Insamlad av företaget
  Trevligt bemötta av Albin som var kunnig och hjälpsam, stort tack för en bra affär. Rekommenderas varmt!
  Gilla
 • 2022-05-23 Insamlad av företaget
  Albin var en utmärkt säljare. Han hade ett trevligt bemötande, var kunnig, ärlig och hjälpsam. Han har verkligen en stor potential och kan gå långt. Skulle verkligen rekommendera RCD BIL och Albin för folk som är sugna på att köpa ny bil.
  Gilla
 • skrev om Ramjar Rasul en del av RCD Bil AB
  2022-05-16 Insamlad av företaget
  Grym på sitt jobb, hjälpsam och väldigt kunnig inom finansiering. Kan rekommendera.
  Gilla
 • skrev om Albin Hellström en del av RCD Bil AB
  2022-05-04 Insamlad av företaget
  Inga problem alls, fri hemkörning (80 mil) det kan inte bli bättre, jag trodde inte man kunde köpa bil på det sättet men det är nya tider nu, inte omöjligt att jag använder mej av RDS även i framtiden
  Gilla
 • 2022-04-28 Spontant omdöme
  Väldigt bra service! Kan rekommendera säljaren Albin
  Gilla
 • 2022-04-28 Insamlad av företaget
  Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  Gilla
 • skrev om Ramjar Rasul en del av RCD Bil AB
  2022-04-20 Insamlad av företaget
  Väll bemötande o jätte trevlig personal, nöjd med arbetsmoral o mitt köp 10/10.. bra jobbat RCD
  BIL AB
  Gilla
 • skrev om Ramjar Rasul en del av RCD Bil AB
  2022-04-20 Insamlad av företaget
  Grymt trevlig och härlig att ha å göra med.
  Gilla
 • skrev om Ramjar Rasul en del av RCD Bil AB
  2022-04-18 Insamlad av företaget
  Jag köpte en Volvo V90 vilket gick snabbt och smidigt. Bilen är i väldigt bra skick och går kanon. Bytte även in min v40 som delbetalning och fick en bra värdering på den. Jag är jättenöjd RCD bil och Ramjar som höll öppet en timme extra på långfredagen för att ta emot mig. Kan utan tvekan rekommendera vidare om du letar bil 👍
  Gilla
 • skrev om Ramjar Rasul en del av RCD Bil AB
  2022-04-07 Insamlad av företaget
  Bästa stället att köpa bil. Mycket bra service och inget är något problem. Rekommenderas starkt
  Gilla
 • 2022-02-17 Spontant omdöme
  Ett trevligt bemötande och kunnig personal gjorde att mitt senaste inköp av Kia Niro 1.6 hybrid gick som på rälsen! Extra omsorg, märkte jag detta från första stunden genom både extra bilservice som mycket förmånligt pris personalen erbjudit mig! Välstädad och fräsch bil fick jag med hel bilförsäkring i två veckor allt detta på företagsbekostnad!
  Jag varmt rekommenderar CRD Bil AB och ger dem det högsta betyget! Trevligt!!
  Mycket nöjd kund!
  Gilla
 • skrev om Ramjar Rasul en del av RCD Bil AB
  2022-02-01 Insamlad av företaget
  Köpte en 330i, smidig äffär! Bra bemötande!
  Gilla
 • skrev om Ramjar Rasul en del av RCD Bil AB
  2022-01-31 Insamlad av företaget
  Ramjar hjälpte mig med mitt köp av en Jeep Wrangler. Han var mycket bemötande och fick mig att känna trygghet i köpet. Han gjorde alltid sitt yttersta för att besvara mina frågor och funderingar. Alltid hjälpsam även efter köp. Kan starkt rekommendera Ramjar vid ditt nästa bilköp!
  Gilla
 • 2022-01-17 Spontant omdöme
  Köpt bil av Rebaz, mycket trevlig man och ärlig.
  redan från första kontakt via telefon fram till bilköpet va klart har det gått smidigt till.
  jag kommer va återkommande kund och kan garantera att du också blir det efter första köp!
  rekomenderas varmt👍
  Gilla
 • skrev om Ramjar Rasul en del av RCD Bil AB
  2021-12-04 Insamlad av företaget
  I am happy to deal with Ramjar, because he put a lot of efforts to help me and help this deal to work out.

  Thank you Ramjar,
  Gilla
 • skrev om Ramjar Rasul en del av RCD Bil AB
  2021-11-05 Insamlad av företaget
  Rami var hjälpsam, lyhörd och svara på alla frågor jag hade. Blev en snabb och smidig affär. Nöjd med nya bilen och hans bemötande.
  Gilla
 • skrev om Ramjar Rasul en del av RCD Bil AB
  2021-11-04 Insamlad av företaget
  Smidig och snabb kontakt oavsett tid vilket visar vilket engagemang firman har. Tillmötesgående och trevliga, rekommenderas starkt till den som är ute efter ärliga och raka försäljare!
  Gilla