Alla kategorier Restaurang Uppsala Uppsala Restaurang Kocken & Kallskänkan
Större karta Vägbeskrivning
Restaurang Kocken & Kallskänkan

Restaurang Kocken & Kallskänkan

Heidenstamsgatan 75 och Fulleröbacke 101, 754 27 Uppsala och storvreta

4.7 i betyg av 3 rekommendationer
Restaurang Kocken och Kallskänkan är en restaurang, som ordnar bokade middagssbeställningar samt catering och festvåningsverksamhet i två olika matsalar. Peter har arbetat i branchen sedan 1975 med allt från Nobelfester, bröllop till vanliga byggdegårdsfester. För oss är det viktigt att ägaren är på plats under tiden som vi håller öppet för att kunna ta hand om alla våra gäster på allra bästa sätt. Restaurangen tillhandahåller allt från god mat till bra priser samt serveringspersonal. Vi kan även hyra ut allt till det dukade bordet. Linnedukar samt servetter finns även att hyra. Även helhetslösningar för en fest i det gröna med partytält ordnas med allt som behövs. Vi försöker att ställa alla våra kunder i centrum och se till att varje gäst skall få ett trevligt bemötande. Här kan ni uppleva att ni verkligen är varmt välkomna.

Läs vad 3 kunder tycker om Restaurang Kocken & Kallskänkan

 • Magnus F
  Magnus F skrev om Restaurang Kocken & Kallskänkan
  Anlitande Restaurang Kocken & Kallskänkan för catering av en trerättersmiddag + bröllopstårta till vårt bröllop. Vi hade 50 gäster, både jag och min fru samt alla jag pratat med tyckte maten och servicen var mycket bra. Det var även enkelt och smidigt att planera beställningen tillsammans. Vi skötte allt via telefon och mail.
  Vi rekommenderar varmt Restaurang Kocken & Kallskänkan för bröllopscatering...
  gillar detta
 • Emelie N
  Emelie N skrev om Restaurang Kocken & Kallskänkan
  Riktigt god mat och bra service på restaurangen. Jag åt deras Pasta och den var ljuvlig. Kommer att äta där igen.
  gillar detta
 • Lasse Å
  Lasse Å skrev om Restaurang Kocken & Kallskänkan
  Vill tacka Peter utan hans hjälp hade vi aldrig kunnat genomföra vårt event. Vi var sena med beställningen då vår första leverantör inte kunde genomföra uppdraget så som vi hade tänkt oss och då kom Restaurang Kocken & Kallskänkan,löste allt perfekt. Maten var väldigt god, bra service trevlig och lyhörd till våra önskemål. Rekommenderar varmt.
  gillar detta
Kategorier