Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Revix AB

Revix AB

5.0

Revix AB är en ekonomipartner baserad i Stockholm som erbjuder kompletta redovisnings-, löne- och ekonomitjänster för företag. Med tjänsteutbud som inkluderar redovisning, lönehantering, skatterådgivning, rådgivning, interimkonsulter, bolagstjänster och likvidering strävar Revix efter att samla allt företaget behöver inom ekonomi...

5 omdömen om Revix AB

Marian S
Skrev om Revix AB

Jag är oerhört nöjd med Revix AB och kan varmt rekommendera deras tjänster. De har skött bokföringen för mina två företag under en lång tid och levererat ett arbete som alltid är noggrant, professionellt och pålitligt. Kommunikationen fungerar utmärkt, de är snabba på att återkoppla och alltid hjälpsamma när frågor dyker upp. Revix AB har verkligen gjort min vardag enklare, och jag känner stort förtroende för deras kompetens och engagemang. En mycket trygg och kompetent samarbetspartner!

Elena M
Skrev om Revix AB

Jag rekommenderar varmt Revix AB som redovisningsbyrå. De har hjälpt mig med allt från löpande bokföring till deklarationer och lönehantering, och jag är väldigt nöjd med servicen. Allt sköts professionellt, noggrant och i tid. Det är en trygghet att ha en byrå som verkligen har koll och som dessutom är lätt att få tag på när man har frågor eller behöver rådgivning. Ett stort tack för ett smidigt och pålitligt samarbete!

Adriana Emanuela R

De har hjälpt mig att växa från enskilt företag till aktiebolag, det var både smidigt och enkelt. Tacksam

Alina Denisa C

Som nystartat bolag behövde vi struktur och råd – vi fick mer än så, vi fick en långsiktig partner.

Cristina V
Skrev om Revix AB

Otroligt duktiga o kompetenta konsulter Billiga o alltid villiga att ge råd o information om vad som gäller inom bokföring, skatter o redovisning Mycket nöjd Rekommenderar gärna