Safello AB
2.3 i betyg av av
6 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag6 omdömen om Safello AB
Stefan Andersson
Jag står i "säkert läge" men har svarat på skitfrågorna, men det händer ingenting!!! och ännu värre en chat är något som är i "REALTID" annars har man ju mail,eller hur??? er chat säger Vi svarar inom en (1) dag.. jävla skiiit ! -
skrev om Safello AB
En stjärna är för mycket.
Helt allvarligt, vill ni köpa och sälja valuta så välj en annan plånbok. Safello är bovar och kommer låsa dina pengar och kalla det manuell granskning.
Samtliga positiva omdömen som finns om dom är troligtvis köpta eller från folk på bolaget.
Kundtjänsten är under all kritik! -
Dear customers,
This is Safello’s support team on Reco.se.
@MARTIN E: Hej Martin,
Tack för din recension!
Safello uppmuntrar alla läsare att gå in på Trustpilot som rekommenderat, där ni kan ta del av en mängd recensioner samt Safellos svar på dessa. :)
Med vänlig hälsning,
Safelloteamet
@Nicola: Hello Nicola,
Thank you for your review!
At Safello, we commit to giving our customers the opportunity for financial freedom and sovereignty through investment in cryptocurrencies. We also strive to protect our customers.
Safello has no connection with any third-party service providers.
To read more about Safello and how we work, please see
Regards,
The Safello Team
@Stefan K: Hej Stefan,
Hos Safello förbinder vi oss till att ge våra kunder möjlighet till ekonomisk frihet och suveränitet för att kunna investera i kryptovalutor. Vi strävar också efter att skydda våra kunder.
Safello har ingen anslutning till någon tredje parts aktör för investeringar i kryptovaluta men vi har tyvärr noterat att sådana olovligen har nyttjat Safellos namn, vilket har orsakat både förvirring och frustration för flertalet privatpersoner.
För mer information, vänligen kontakta oss via adressen support@safello.com så ska vi gärna hjälpa dig vidare.
Bästa hälsningar,
Safelloteamet -
skrev om Safello AB
Urusel tjänst! In och läs på Trustpilot hur dem blåser en efter en! Håll er långt borta från Safello och deras bulvan sida Bitcoin.se
skrev om Safello AB
Safello is a great company , Bitsevens is an amazing Managment company aswell <3 <3
skrev om Safello AB
De samarbetar med bedrägliga bolag som t.ex. Bitsevens.com