Sams Bilverkstad
1.0 i betyg av av
1 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag1 omdömen om Sams Bilverkstad
skrev om Sams Bilverkstad
Jag vill varna för denna verkstad. Jag lämnade in bilen för service och bad dem titta på min handbroms som troligen behövde justeras då den tog för högt upp. Bilmekanikern var mycket bekymrad när han senare ringde och berättade att handbromsen var så illa däran att en behövde byta backarna och att det gått så långt att dessa börjat läcka olja. Detta behövde omedelbart göras, dessutom hade bilmeken hittat läckage i kylaren och det var så illa att motorn kunde haverera om jag körde mycket med bilen. Kostnaden för detta skulle bli 6800kr. Eftersom jag inte kan så mycket om bilar och behöver en bil i mitt liv var jag mycket nära att be dem utföra detta. Dock tog jag den till en annan bilverkstad eftersom jag ville ha en second opinion och valde då SF bil & motor i Örby/Älvsjö. Killen där kunde inte se något läckage alls på kylaren ej heller var det något särskilt som hänt med handbromsen. Han hällde dock i ett stabiliserande medel i kylaren för säkerhetsskull och justerade handbromsen till en kostnad på mindre än 500kr! Tänker att denna recension får tala för sig själv och jag vill alltså varna er för att bli lurade på förstnämnda bilverkstad!