Securio Sweden AB
Välkommen till Securio Sweden!
Vi står för en trygg och säker vardag där vi dygnet runt finns tillgängliga och behjälpliga för våra kunder som råkat ut för olycka eller skada och jobbar aktivt för att ha branschens nöjdaste kunder. Vi på Securio Sweden tillhandahåller de tjänster som oftast inte täcks av dina vanliga försäkringar men som kan påverka din vardag minst lika mycket. Fyra gånger i minuten utsätts personer för försök till Id-kapning och i snitt kommer en bedragare över 70 000 kr vid varje Id-kapning.
Vi på Securio Sweden jobbar aktivt för att öka människors kunskap om brandsäkerhet och Identitetsstölder och har hjälpt tusentals kunder runt om i Sverige med ett smartare skydd mot detta. Och för varje förmedlad tjänst så går 10% av försäljningssumman direkt till Barncancerfonden.
Läs mer på vår hemsida om hur du enkelt kommer igång. Varmt välkommen!
Läs mer på vår hemsida om hur du enkelt kommer igång. Varmt välkommen!
Utmärkelser
65 omdömen om Securio Sweden AB
Sedan starten hos Reco 2019
Vänlig och trevlig bemötande. Angående en faktura som ni löste utmärkt. Mvh CG
skrev om Securio Sweden AB
Fick personlig och snabb hjälp
skrev om Securio Sweden AB
Jag blev bra mot tågen av en person.
Han hjälpte mig med mitt problem.
Jag är nöjd.
Har ett konto hos er som jag tänkte säga upp, men jag behåller det. -
skrev om Securio Sweden AB
Jätte bra o trevlig o duktig handläggare,
Fick bra information -
skrev om Securio Sweden AB
Jag blev vänligt bemött och fick svar på mina frågor plus att jag fick ett billigare abonnemang
skrev om Securio Sweden AB
Mycket bra bemött av den jag pratade med. Och att jag fick bättre månadsvis.
skrev om Securio Sweden AB
Alltid lika trevligt att ringa Securio. Trevligt bemötande och fixar allt till det bästa. Har haft min brandvarnare i några år, och varit i kontakt med dom några gånger. Toppbetyg i princip allt.
skrev om Securio Sweden AB
Mycket vänligt bemötande. De lever upp till förväntningarna 100%. Vi är väldigt nöjda med vårt brandskydd
skrev om Securio Sweden AB
Är ny kund så har inte mycket att säga just nu förutom att jag fick ett trevligt bemötande.
skrev om Securio Sweden AB
Id-skydd som jag tänkte säga upp, men fick tala med en jättetrevlig kille som förklarade på ett sätt så att jag förstod, så därför är jag kvar som kund.
skrev om Securio Sweden AB
Riktigt snabb återkoppling på mitt ärende och professionell service! Tack för ett fantastiskt fint bemötande. En extra stjärna till Kalle som hade tålamod med min sega hjärna ⭐️
skrev om Securio Sweden AB
Id-skydd trevlig person som kunde förklara ordentligt så att jag förstår
skrev om Securio Sweden AB
Bra bemötande och dessutom fick jag kompensation för en liten miss i kommunikationen. Kunnig tjänsteman
skrev om Securio Sweden AB
Ett trevligt bemötande och ett saklig och rakt svar på mina frågor
skrev om Securio Sweden AB
Jättetrevlig kille som förklarade och gav mig mera tips om om en app där jag kunde få mera detaljerad information.
Tack, ha en bra dag!
Gunilla -
skrev om Securio Sweden AB
Beställning av nytt batteri till brand-varnaren.Mycket bra bemötande!
skrev om Securio Sweden AB
Väldigt nöjd med så trevligt bemötande av Adam vid kontakt per telefon idag !
Mycket trevligt Fick svar o hjälp samt återkoll Toppen
skrev om Securio Sweden AB
Fick all hjälp och svar på mina problem
skrev om Securio Sweden AB
Bra info och hjälp, kommer att rekommend
skrev om Securio Sweden AB
Jag köpte en brandvarnare som fungerar alldeles utmärkt, det har jag märkt när min brödrost hakade upp sig, bl a. Att jag inte gav 5 i betyg beror på att jag tycker det är lite väl dyrt. Det blir ju faktiskt nästan 3.000 om året. Men eftersom jag bor i ett gammalt trähus känns det tryggt.
skrev om Securio Sweden AB
Jag köpte en brandvarnare och jag vill säga att den fungerar bra
skrev om Securio Sweden AB
Jag fick mycket god hjälp med mitt ärende, då jag inte fattade hur jag skulle hantera en faktura. Jag ville ha autogiro och fick det! Mvh Jan
skrev om Securio Sweden AB
Köpte ID -skydd - Spärrservice - Kortskydd : Pass - Körkort - Kontokort samt Advokatskyddshjälp.
Blev trevligt bemött och en fin presentation
Kändes seriöst , o förtroendeingivande.
Levde upp till mina förväntningar.
Enda syn punkten är bindningstiden , som är 24 månader! Hade räckt m 12 mån i taget! -
skrev om Securio Sweden AB
Köpte brandvarnare och blev sakligt bemött.
skrev om Securio Sweden AB
Har ett centralkopplat brandlarm, som fungerar utmärkt, och tog kontakt i en rent praktisk fråga.
- Mycket lätt att komma fram.
- Vänligt bemötande.
- Lösningsinriktat.
- Förtroendeingivande
- Mycket prisvärd tjänst, i relation till den marknadens uppsjö av försäkringslösningar.
- Möjlighet att billigt minska risken för en av de värsta materiella skador man kan drabbas av.
- Larminstallationen installerad och funktionskontrollerad mot central på 5 min.
Jag är alltså mycket nöjd med denna tjänst.
Tommy Fabricius -
skrev om Securio Sweden AB
Tecknade avtal med Securio och brandlarmet fungerade utmärkt.
Efter att ha stekt hemma och att det blev osigt blev jag uppringd av larmcentralen.
Tack för bra service. -
skrev om Securio Sweden AB
Försäkring om man får Cancer typ!
Bra förklarat och en jätte prisvärd försäkring med bara det bästa inom sjukvård och ekonomiskt om man blir drabbad. -
skrev om Securio Sweden AB
Eftersom det blev strul med uppsägningen till KeyCode, blev då tvungen att betala för
1 år till. Securio erbjöd sig då att stå för månavg. för jan, febr och mars.
Mycket bra jobbat!!!!!!! -
Brandlarm.
Vänligt bemötande.
Höga förväntningar som företaget levde upp till med råge.
Vänligt bemötande och snappat agerande, även när jag har "klantat" mig. -
Brandlarm
Blev övertalad av säljaren då jag var hos sjukgymnast och egentligen inte var riktigt klar på vad det handlade om. Sedan missade jag ångerveckan. Men larmet fungerar perfekt. Ringer upp mär det blivit för mycket rök i köket vid matlagning. Är dock relativt dyrt i jämförelse med andra larm .Slall säga upp det mu mär det gått två år. -
skrev om Securio Sweden AB
id skydd platinum! trevlig och informativ agent från securio sweden, känns säkert, bra och tryggt!
skrev om Securio Sweden AB
Hörde av sig snabbt, när larmet gick. För mycket os vid stekning.
Positivt o trevligt bemötande
Direktkoppling brandlarm
Känns väldigt tryggt har haft 1 händelse och jag blev uppringd redan efter 1 minut
Mycket nöjdHej Pia. Tack för ditt fina omdöme! Vid en rökutveckling är varje sekund avgörande, vår Larmcentral kommer alltid göra sitt yttersta för att återkoppla till dig omgående vid ett eventuellt larm. Tveka inte att kontakta oss vid behov på 0770 339 339.
Vänliga hälsningar,
Vännerna på Securio -
skrev om Securio Sweden AB
Ett trevligt bemötande. Snabbt o lättförståeligt.
skrev om Securio Sweden AB
Trevligt samtal. Sakligt o informativt.
Känner mig nöjd med resultatet, så här långt. -
skrev om Securio Sweden AB
Köpte ett brandlarm av en jätte trevlig kille.. Och larmet fungerar mycket bra larmet har gått igång några ggr och jag får ett samtal direkt... Helt enkelt nöjd... Tack... Mvh Maud..
skrev om Securio Sweden AB
En brandvarnare , gott, om det hände något att man blev kontaktad o ja hitils har det varit bra, jag är nöjd med den
skrev om Securio Sweden AB
Fint bemötande av både säljare och kundtjänst
Stort tack till Securio sweden AB -
skrev om Securio Sweden AB
Securio id skydd - jätte nöjd och bra bemötande av Mats - fick tillbaka borttappade nycklar från deras id märkta dekaler. Är också kund på brandlarm som funkar bra - allt som allt en god upplevelse av Securio Sweden.
Hej Hamze.
Securio Sweden AB
Vad glada vi blir utav ditt fina omdöme.
Super att vi kunde hjälpa er att få tillbaka era nycklar. Vi hoppas att vi alltid kan leverera en bra upplevelse för dig som kund.
Du är välkommen att kontakta oss om du skulle önska hjälp med något.
Hälsningar
Vännerna på Securio -
Rökdetektor.Bra bemött av Securio. Förfäntningarna var jag helt nöjd med. Så
Totalt 100 % nöjd!! -
skrev om Securio Sweden AB
Jag har köpt ID-skydd Platinum, familj.
Jag förväntade mig att bli lyssnad på, att inte bli "överkörd" utan att kunna ha en dialog med försäljaren som ringde mig. Så blev det också.
Igår ringde jag om hjälp med autogiro och blev lika trevligt bemött då också.
Heder åt killarna!!! -
skrev om Securio Sweden AB
securio sweden id skydd, jätte nöjd. köpte med min mamma och jag tappade bort min iphone som jag fick tillbaka efter 10 dagar då den hade en stöldskyddsdekal. Kundtjänst svarar snabbt vid kontakt och är alltid trevliga.
Vi har också brandlarm hela familjen hemma och larmcentralen är snabba när den går igång. -
Brandvarnare, fungerar utmärkt
skrev om Securio Sweden AB
Har id-skydds försäkring. Blev trevligt bemött av försäljaren som ringde. Har precis startat försäkringen, så har inte så stor uppfattning ännu, men än så länge känns det bra.
skrev om Securio Sweden AB
Köpte brandvarnare med ringfunktion vid larm. Och det fungerar bra även om det bara varit matlagning.
skrev om Securio Sweden AB
Tog tjänster för ID och kort skydd.
Trevligt bemötande.
Hoppas att det blir bra om det händer något. -
skrev om Securio Sweden AB
Köpt säkerhetstjänst vid uppringning! Säljaren var mycket trevlig
skrev om Securio Sweden AB
Har ingen upplevelse att beskriva mer än att den som ringde var väldigt på som alla som ringer för att dyvla på folk saker.
Hej Yrje.
Securio Sweden AB
Tack för ditt omdöme. Vi beklagar om du upplevt att vi varit för på i dialogen med dig. Vi försöker alltid hålla en god och professionell ton i alla samtal vi har. Du är välkommen att kontakta oss ifall du skulle behöva ha hjälp med något i framtiden.
Vänliga hälsningar
Vännerna på Securio