Shanti
3.3 i betyg av av
3 omdömen
Indisk restaurang
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag3 omdömen om Shanti
skrev om Shanti
En av Stockholms absolut bästa restauranger. Har ätit här 20+ gånger senaste året och även tagit take away. Supergott, superbra, supertrevligt. Akta er bara för kvällar när det är mycket folk, för det här stället är POPULÄRT.
skrev om Shanti
Innehållsrik meny. Snyggt upplagt. God mat. Kändes lite fräschare än vanlig indisk krog. Trevlig lokal men mörk. Behövs mera ljus för att läsa menyn. Stressad personal. Hyfsade priser. Vi kommer gärna tbx.
skrev om Shanti
Mitt första besök blev misslyckat, detta är inget omdöme om maten, jag gick nämligen innan jag fick in någon mat. Detta är bara ett omdöme för bemötandet. Jag skulle äta ensam, och valde att inte dricka något dyrt till maten, jag var ensam inne i restaurangen, alla satt ute i det fina vädret. Trots att jag var ensam i lokalen och frågade om det var okay att sätta mig vid det ljusaste bordet, och jag fick beskedet att "självklart", men så blev jag direkt omplacerad när jag satt mig tillrätta, man pekade på ett bord bredvid i stället, en annan mer betydande person ändrade på besluten.
Efter bara en minut ville man köra bort mig ytterligare en gång då ett sällskap på sex personer skulle få bästa platsen enligt personalen. En stor restaurang, helt tom, sånär som på mig själv, men med sex personer på väg in, och egentligen inga självklart mysiga ytor att vistas i, och man väljer rått att flytta på enda gästen inne i restaurangen två gånger inom loppet på ett par minuter bara. En gång ställer jag upp, men inte två gånger. Jag har ätit i denna lokal ett stort antal gånger innan, jag var stammis på I Cinque Sensi, mycket för den fina servicen, ljuset i lokalen och de trevliga smårätterna. Jag har också ätit mycket på de två första Shanti, men bemötandet här var en katastrof! Att inte beställa in dyra drycker vid första besöket var en test från min sida, jag ville se om deras matlagningskonst räckte hela vägen, inklusive service. Men det gjorde det alltså inte. Egentligen handlar det om girighet, och dålig planering, restaurangen är mörk.