Sjöstans Biltvätt

Virkesvägen 3C, 120 30 Stockholm — Visa karta

3.9 i betyg av 8 rekommendationer
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 15 rekommendationer
Kanalvägen 17, 18330, Täby
Account Factory
Andreas M:
Rekommenderar varmt AccountFactory till alla småföretagare! De är otroligt hjälpsamma och har tålamod och förklarar så att man förstår på et...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 8 kunder tycker om Sjöstans Biltvätt

 • Sofia M
  Sofia M skrev om Sjöstans Biltvätt
  Mycket prisvärd biltvätt i Hammarby Sjöstad! Blir lätt ett par hundralappar billigare för en vanlig in- och utvändig tvätt än andra biltvättar jag har varit på.. Senast prövade jag även att göra en extra klädseltvätt i baksätet, blev jättebra faktiskt, fick bort alla barnens fläckar, synd att det kommer nya så fort igen bara haha ;) Kan rekomendera Sjöstans Biltvätt!
  gillar detta
 • Jan M
  Jan M skrev om Sjöstans Biltvätt
  Varning. Som kund riskerar du att bli trakasserad om du inte väljer till biltvättens tilläggspaket, t.ex. asfaltborttagning/saltborttagning. Bilen blir ren, men räkna med problem med kvitto, leverans i tid och annat strul. Räkna också med att bli osams om du vill tvätta bilen till "från-priset" utan att köpa tilläggspaket för tvätten. En uppmaning om du tvättat bilen här är att recensera din upplevelse. Folk förtjänar att få reda på hur upplevelsen egentligen är om man lämnar in sin bil här. Sjöstans Biltvätt öser ut reklamlappar på bilar och fasader i Hammarby Sjöstad. Hade de haft en seriös service så hade tidigare kunder istället återvänt och de hade inte behövt göra reklam för att fånga in nya kunder.
  gillar detta
 • Martin L
  Martin L skrev om Sjöstans Biltvätt
  Lämnade in tjejens bil häromdagen blev jätte nöjd med resultatet av en vanlig in o ut vändig tvätt plus en saltbortagningsmedel bilen blev silkes len och blänkte som den varit vaxat,bra priser betalade totalt för både tvätten inne och ute på bilen samt salt behandlingen 549 men det va det värt!!
  gillar detta
 • Willy R
  Willy R skrev om Sjöstans Biltvätt
  Dom har haft renoverings stängt i en månad så jag va där idag och tvättade min bil blir alltid lika rent.. så pris ökningen på 50 kr för min bil va värt för dom har helt ny och fräch tvätt hall ...
  gillar detta
 • Öyvind S
  Öyvind S skrev om Sjöstans Biltvätt
  Firman jag jobbar på tvättar hela sin flotta hos dom så jag tänkte att jag skulle pröva att tvätta min egna bil (en kombi) där. Blev mycket nöjd, har vart där regelbundet två gånger i månaden och tvättat sen dess. Dom tar heller inte hutlösa priser som många andra ställen gör.
  gillar detta
 • Marie F
  Marie F skrev om Sjöstans Biltvätt
  Jag har tre barn som är ganska så duktiga på att skita ner i min bil. Det kändes en aningen pinsamt att lämna in bilen för rengöring.
  Jag blev super glad och nöjd när jag kom för att hämta bilen, den var som ny. Jag ger verkligen högsta betyg till Sjöstans Biltvätt för deras kanon jobb med både invändig & utvändig tvätt. Tummen upp!
  gillar detta
 • Rodrigo D
  Rodrigo D skrev om Sjöstans Biltvätt
  Lämnade in min bil på Sjöstans biltvätt för en Helrekond,
  Bilen glänsade som en diamant inga repor kvar,Helt enkelt fick tillbaka min bil som ny!!
  Måste verkligen berömma dessa fantastiska killar som gjorde ett fantastiskt jobb,Verkligen skickliga!
  Kan verkligen rekomendera denna Biltvättt!!
  gillar detta
 • rickard w
  rickard w skrev om Sjöstans Biltvätt
  Hej mitt namn är rickard lämnade in min audi a4 på en invändig och utvändig handtvätt! Är super nöjd med resultatet trodde inte att invändig bettyde att man gjorde allt inne i bilen som dom gjorde för ett prisvärt pris endast 349kr jämförde med andra konkurenter i närheten skulle få betala nästan det dubbla för samma tvätt,och då vet jag inte hur resultatet skulle bli!! men på sjöstans biltvätt blev jag förvånad att det skulle bli sådant bra resultat, kan verkligen rekomendera den firman.. mvh rile
  Rodrigo D gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Virkesvägen 3C, 120 30 Stockholm
Kategorier