Smartbox

Karlavägen 7, 114 24 Stockholm — Visa karta

1.0 i betyg av av 2 omdömen
 

Läs vad 2 kunder tycker om Smartbox

 • JAN L

  2020-01-20

  Spontant omdöme
  JAN L skrev om Smartbox
  Smartbox - Lyxbrunch ett skämt.
  Fler än 50 restauranger med lyxig brunch med extra allt visar sig knappt innehålla en enda brunch, I Sverige presenterades 22 alternativ varav 17 i Stockholm och de flesta erbjöd inte brunch. 12 förslag ligger sedan i Danmark varav flera av dem är vanliga restauranger där du får välja ur den vanliga menyn för ett värde av 473 DDK. Så lyxig brunch är enbart en felaktig marknadsföring och av utlovade fler än 50 alternativ återstår enbart ett fåtal där flera av förslagen dessutom är stängda december-mars.... En riktig Skräpbox Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  La Villa
  4.6 / 5 i betyg — 305 omdömen
  Badge2019
  "Vi hade tidigare bokat konferensresa med La Villa och varit nöjda. Denna gång blev det några småfel som rättades till men som drog ner betyg"
 • 2011-06-16

  Spontant omdöme
  david g skrev om Smartbox
  Otrevlig kundtjänst. Som berättar att företaget jobbar i en gråzon (och att smartboxarna inte alls är presentkort och att det därför inte är något konstigt att de bara har en giltighetstid på några få månader och inte 1 år som är standard i Sverige.

  Tjejen på kundtjänst passar dessutom på att vara lite extra dryg och säger "Det är väldigt generöst av oss att låta dig göra en förlängning..." - märk då väl att det vid tillfället för konversatiopnen fortfarande var mindre än ett sedan jag fick boxen och att de dessutom ska ha extra betalt.

  Alltså: Se upp - en smartbox kan mkt väl bli en krånglig och dyr historia - synd då idéen är bra Läs mer
  gillar detta

Bästa Resebyråerna nära Smartbox:

GO Cruising (958m)
4.7 i betyg av 201 omdömen
Håkan A Håkan A tycker:
“Flyg och kryssning i Karibioen...” Läs mer
4.9 i betyg av 132 omdömen
La Villa (1.4km)
4.6 i betyg av 305 omdömen
Allinc (2.2km)
4.1 i betyg av 484 omdömen

Karta

Kategorier