Bra, snabbt och trevlig personal !
Speedy Bilservice Högdalen
Speedys bilservice i Högdalen hör till en kedja som är Sveriges mest omtyckta verkstadskedja! Vill du lämna bilen medan du jobbar eller shoppar är denna verkstad ett mycket bra val. Av våra mekaniker får du mycket för pengarna. De kontrollerar noggrant bilen och dokumenterar hela arbetsprocessen. Garantin räcker i tre år både...
5638 omdömen om Speedy Bilservice Högdalen
Sedan starten hos Reco 2013
Alltid lika nöjd med Speedy i Högdalen Mvh Thomas Olofsson
Trevligt bemötande, proffsig och snabb service.
Snabb suverän service när man har trubbel med bilen
Vänligt bemötande. Snabb service. Tack för hjälpen.🙂
Bra service och personal snabbt jobbat
Trevligt och professionellt bemötande.
Pålitlig och snabb hjälp. jag kan inte bedöma prislappen, men skulle inte säga att det varken dyrt eller billigt.
Smidigt och noggrant som alltid.
Jag är nöjd med utfört arbete har inget att klaga på
Bra med tydlighet om vad som kommer att ingå samt kostnad redan innan service. Snabb och väl genomförd service.
Trevlig personal och snabb hjälp!
Trevlig personal bra bemötande och väl utförd service 😁😁
Trevligt bemötande och god service. Rekommenderar dem till vänner och bekanta.
Snabb och effektiv service. Bra bemötande
Bra bemötande professional snabbt och billigt
Fixade vår trasiga AC på Impalan. Nu blåser det kallt! Det kostade men det funkar bra 😃
Mycket bra service, kunniga och hjälpsamma.
Det blev dyrare än andra alternativ. Men fick in bilen när jag behövde tack för det.
Alltid snabba, noggranna och trevliga!
Alltid helt pålitliga. Och hederliga.
Snabbt och bra service. Bytte bromstrummor i bak.
Snabb och bra reparation av bromsarna, bra bemötande.
Lätt att boka tid. Tydligt uppspecade kostnader. Snabb och bra service. Bra genomfört arbete.
Snabbt o smidigt . Mycket nöjd
Bra och tillförlitlig verkstad.
Alltid korrekta och bra priser.
Bästa grabbarna, alltid toppservice🥳🎉
Grymt mottagande och service. Jag är super nöjd
trevlig personal och smidiga , schysst pris fick jag för de jag behövde åtgärdat och väldigt smidig bokning
Snabb service och trevlig personal.
Fantastisk service!! Alltid gott bemötande och snabba som fan!
Alltid pålitlig, alltid bra och personlig service
Alltid lika trevliga i sitt bemötande. Tydliga i vad reparationen kommer att kosta. Håller sina tider.
Snabbt och enkelt.
Snabb och bra B- service , bra pris
Alltid korrekta, smidiga och snabba. Ingen fråga är för dum. Väldigt prisvärda, rekommenderas!!!
Vänligt bemötande och är snälla med arbeten som inte behövs göras egentligen så man sparar lite pengar.
Har fått hjälp snabbt och bra.
Snabb och bra reparation/ byte av avgassystem.
Servicen var ok men felsökningen var helt fel och skulle kostat mig 13700:- om jag skulle lämnat in till dem å åtgärdat det fel som de angav. En annan ac-firma sa med en gång att det inte var kondensorn som var felet och åtgärdade det fel som var (trasig o-ring och rengöring) och fyllde upp med kylmedia. Detta kostade mig 2250:-.
Alltid trevliga och lätta att ha att göra med. Känner mig trygg med att lämna in bilen hos Speedy Högdalen.
Smidig bokning och proffsigt bemötande av trevlig personal. Jobbet (byte av bromsar) utfört till rimlig kostnad och de kommer definitivt vara mitt förstahandsval om något annat behöver åtgärdas.
Jag lämnar alltid in min bil på Speedy i Högdalen. Snabb service och trevlig personal.
Jag blev som alltid väl bemött! De levde mer än upp till mina förväntningar! Och de gjorde en service på min bil .
Snabbt smidigt , trevligt och vettiga priser
Fick snabbt en tid , och dom bytte bromsskivor och bromsar på 45 minuter.
Trevlig bemötande snabb ac service
Det vae bra bemötande, i sammbad med besöket.
En uppräkning från alla tidigare år. Varför lämna bilen på annan verkstad än Speedy Högdalen? De är alltid trevliga, pålitliga. Vi ses nästa år:)