SRES - Sweden (Scandinavian Real Estate Services)

4.9 i betyg av av 14 omdömen
Välkommen till SRES - Sweden!

Vi på Scandinavian Real Estate Service är ett företag som fokuserar på att tillhandahålla service av högsta klass till privatpersoner och företag. Vi tillhandahåller en unik service med allt från ingenjörsritningar, planering och analys av bygglov rakt igenom till själva byggnadsarbetet och renoveringen - helt skräddarsytt för att möta dina behov.

Behöver du bygga om eller renovera ditt kontor, konferensrum, lager, hem eller lägenhet - från första idé och planering (där det behövs) till färdig konstruktion? Om så är fallet tar vi på SRES - Sweden hand om dina behov under ett och samma tak.

Vi tillgodoser dina behov oavsett om du är en privat eller kommersiell aktör och utför vårt arbete av högsta standard helt i linje med alla lagar och regler inom byggbranschen. Våra ledord är Kvalitet, Effektivitet och Pålitlighet. Något som genomsyrar hela vår verksamhet från start till mål och eftersom vi värdesätter detta så pass mycket har vi det som en del i vår logotyp.

Vi tror inte service av högsta kvalitet kan köpas eller mätas i pengar. Vi tror att man måste addera någonting annat - nämligen ärlighet och hederligt arbete.

Ta gärna en titt in på vår hemsida för mer detaljerad information och varmt välkommen att höra av dig till oss för en kostnadsfri offert!

info@sressweden.com
services@sressweden.com
Phone: 0720127778

Är det här ditt företag?

Uppdatera ditt företag

14 omdömen om SRES - Sweden (Scandinavian Real Estate Services)