Bara bra. Smidigt och bra pris! Är mycket nöjd.
Städnivå AB
Städnivå AB - välj en lite lättare vardag! Vi har lång erfarenhet i städ- och flyttbranschen och vi anpassar våra tjänster efter dina behov och önskemål. Vi vet att det kan vara stressigt med jobb, familj och allt annat du vill hinna med och därför finns vi för att göra vardagen lite enklare. Städtjänster som hem- och kontorsstädning,...
359 omdömen om Städnivå AB
Sedan starten hos Reco 2017
Vi är väldigt nöjda med städningen och tillmötesgående 👍👍
De hugger på allt utan att ha koll på vilka kunder de tar. När det visar sig att det inte passade dem kommer de inte mer. Sedan lägger de skulden på kunden.
Hej! Tack för att du delar din upplevelse. Vi känner inte igen oss i den beskrivningen och vill gärna förtydliga hur vi arbetar. Vi tar alltid ansvar från första kontakt till avslutat uppdrag, och vi utför en ordentlig behovsanalys innan vi åtar oss något. Vi följer våra kunder genom hela processen i hela Storstockholm och lämnar aldrig ett uppdrag utan uppföljning. Vi står stolta över vårt arbete och den service vi levererar varje dag. Om det uppstått ett missförstånd i just ditt fall tar vi gärna ett direkt samtal för att reda ut det. Du är välkommen att kontakta oss när som helst.
Haft olika personer som städat. Men jobbar hyfsat effektivt och noggrant. Men alltid jobbigt att kommunicera med personal som inte talar eller förstår svenska, så att om det är något man vill tala om så ska man gå via deras kontor.
Bra fixa städningen utan frågor,
Irina är bäst, rekommenderar städnivå, professionella och prisvärda
Jag är nöjd.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Det har fungerat bra förutom ett missförstånd om tiden första städtillfället. Det blir bra städning. Och det är bra pris.
Glad och trevlig kvinna som hjälpte oss
Jag är nöjd med Städnivå , de gjorde bra arbete . Tack .
De gick tidigare hem en halv timme. När jag begärt att de ska diska några små lådor från kylskåpet de svarade att det är inte deras jobb men denna gång kunde de göra det och inte mer. Ändå de klarade halv timme tidigare fast jag kunde be de göra mer. Jag tycker därför att jag behöver hjälp under bara två timmar och inte tre. Städerskan går också ut flera gånger men kommer om fem sex minuter. Pratar hela tiden i telefon medan städar. Kan inte svenska. I övrigt är det ok.
Noggranna! Värt varenda krona! Mycket nöjd.
Blev lite miss med första besöket, men det styrdes upp smidigt och löste sig samma dag. Det är en fröjd att komma hem efter en städning och det är rent överallt.
Tycker det funkar bra med städningen Det blir fint Träffade städerskan i går och hon va trevlig Det som funkar sämre är svar när man mailar dom
Vi är mycket nöjda med Städnivå AB som gjorde ett utomordentligt arbete med storstädning av vår lägenhet. Rekommenderar verkligen Städnivå AB
JAG KANNINTE MED DATORER,SOM SYNNES. jag är nöjd med städningen, men vill få besök av samma flicka varje gång, inte som nu att jag inte vet vem som kommer att dyka upp. Och hellst någon,som förstår svenska. Kristina och jag klarar oss hytfsat ändå.
Jättebra, snabba och duktig 👍
Enkla och smidiga att ha att göra med. Snabba på att svara vid frågor. Bokningsprocessen var enkel och företaget flexibla med anpassningar utifrån våra behov. Resultatet blev ett fräscht och rent hem inför försäljning! Supernöjd!
........... ................
Lite rörigt till en början då jag skulle göra min beställning för en storstädning och jag tror att det var flera personer inblandade i mailväxlingen. Det löste sig till slut och jag fick igenom rätt beställning samt städinnehåll och ett relevant pris. Förutom att städpersonalen kom en dryg timme sent och att informationen att INTE putsa fönstren inte hade kommunicerats till städpersonalen (lyckades jag förhindra då en fråga om hur takfönstren skulle öppnas) så är jag JÄTTENÖJD med själva städningen som gjordes i lägenheten.
Städnivå är duktiga och punktliga. Hemmet skiner. Jag har till nästa gång beställt fönsterputs, som jag är säker på att de klarar lika galant🦋
Städerska var kompetent och väldigt snabb!
Bokade grovstäd och blev inte informerad om att städaren var 1h sen förrens jag ringde 15 minuter efter att de skulle varit där. Detta var inte optimalt då det var under arbetstid och min hyresgäst var tvungen att vara där och öppna lägenheten när de kom, vilket försvårades när de var försenade. Sen var städningen inte alls som lovat, det var damm kvar, toaletten var inte städad och även andra saker. De meddelande inte heller när städarna lämnade så då fick jag ringa deras chef som var i Spanien för att fråga när de var...
Första städningen var väldigt bra men när man sen har blivit kund så försämras kvalitén på städningen och det slarvas en hel del.
Tycker att personal som städad hus mig prata i telefon hela städningen har missade dam viktig dela av lgh. jag bryr inte hur lång tid ni tå men bara gör em bra städningen mellan 10 ge en 5
Lite rörigt i början men är ändå nöjd med den nya städerskan.
Jag är ny kund hos Städnivå och kan inte ge något svar. Den gången de var här var det ok i alla fall.
Proffsigt utförd städning. Kan rekommendera Städnivå
För tidigt att göra en bedömning. Återkom om ett halvår!
Skickade först faktura på dubbla beloppet, ringde upp och då korrigerade dem det. Var enkelt att boka men städningen var endast okej, några ställen bra städat andra inte.
Trevlig o duktig personal . Tyvärr var önsterputsningen vid storstädningen inte bra,Boch en ruta sprack och skruvarna i fönsterkarmarna inte åtragna. Den vanliga städningen var mycket bra utförd. Inget att anmärka på.
Vi anlitade Städnivå för både städning och fönsterputs och är väldigt nöjda! Bra personal och bra pris!
Vi är otroligt nöjda med Städnivå. Deras personal, särskilt Helena, gör alltid ett fantastiskt jobb – hon är noggrann, lyhörd och väldigt tillmötesgående utifrån våra behov. Chefen Natalia är otroligt hjälpsam och lätt att ha kontakt med. Vi känner verkligen att vi får både hög kvalitet och ett personligt bemötande. Rekommenderas varmt!
Hittills är jag mycket nöjd. Kommer i tid som avtalat.
................................
Vi är väldigt nöjda med städnivå AB och våran städare
Perfekt, rent och proffsigt...
Mycket bra och proffsigt i alla led. Hade först fönstertvätt hos mig men tyckte det var så bra så bokade åt föräldrarna med.
Snabb och proffsig handläggning med bokning och tillgänglighet för önskat storstäd på helgen. Själva städningen är på mycket hög nivå! Städarna är snabba och mycket noggranna och trevliga! Har anlitat Städnivå vid 3 olika tillfällen, och kommer att fortsätta med att anlita de! 😊 Vone Östergren
Hemstäd 3 timmar. Fick suckar av att det var så stökigt. Hjälpte till att städa lite eftersom det fick mig att skämmas. Tyvärr fick jag moppa om golven då det gått åt alldeles för mycket såpa så golven var alldeles kladdiga. Men prisvärt ändå.
Hade lite dåligt samvete om materialista information kring min bokning. De inte berättat vilka produkter behövs för städning tills jag ringde de och frågat för detta. Dock, person som kom och gjorde arbete vad trevligt och lyhört vad nöjd med arbete men hade uppskattat om de också städade kakelarna i badrum som var inte gjort under städning.
Missade vår tid två gånger och kom 2,5h sent.
Proffsigt, smidigt och välstädat varje gång.
Bolaget hade inte koll på datumen så när min andra provstädning skulle genomföras så dök ingen städare upp. När jag ringde om detta så fick jag inte tag på någon trots 3 olika telefonnummer. När dem till slut återkopplade så sa dem att de skulle kolla upp vad som hade hänt och meddela mig inom kort men sen hörde jag inget på flera dagar. Varpå jag mailade om att jag tappat allt förtroende för dem som bolag och att jag inte ville ha fler tjänster i framtiden. Då plötsligt dyker en städare upp veckan därpå trots mitt meddelande...
Tack för din återkoppling. Vi vill börja med att beklaga om du upplevt situationen som oprofessionell – det är absolut inte vår avsikt. Vi förstår din frustration och respekterar din synpunkt. Vi vill bara förklara att den ordinarie städerskan hastigt tvingades in på behandling för cancer samma dag som städningen, vilket vi meddelade via mejl, uppdraget flyttades automatiskt till följande vecka. Det var därför en städerska ändå kom – i god tro att det fortfarande var aktuellt. Vi beklagar att detta uppfattades som otydligt...
Superbra, snabb hantering av beställning och noggrann städning och fönsterputs.
Både fönsterputsningen och atädningen var toppen!
Natalia visade sig vara en fantastisk och lyhörd kundtjänstspecialist. När hon upptäckte att persiennerna var sneda i samband med fönsterputsningen i vår lägenhet, erbjöd hon direkt att deras reparatör kunde komma och fixa dem – helt utan kostnad! Och det var precis vad som hände. Vi är otroligt tacksamma för detta, eftersom vi annars hade behövt byta ut persiennerna i hela det stora vardagsrummet. Rekommenderar dem verkligen ❤️
okej bfgggggggggggggggggggggggggggg
trevlig personal och bra utförd städning.
Vi har anlitat företaget för en städtjänst. Perfekt bemötande av en kompetent och trevlig lokalvårdare. Snabba svar, lätt att nå kontakt och vi upplever en mycket professionell kundorientering och service.