Lokmai gjorde ett fantastiskt jobb med mina ögonbryn. Supernöjd och de är alla så trevliga!
Stockholms Beauty Center
27 omdömen om Stockholms Beauty Center
Alltid lika trevligt att komma till Mona Hon är duktig och omtänksam. Och dessutom kul. Jag känner mig så fin, när jag går därifrån.
Bokade en tid för form och färg för brynen och jag måste säga att jag var grymt besviken på slutresultatet. Hon plockade knappt något och färgen blev kolsvart vilket inte var det vi hade kommit överrens om. Fick göra jobbet själv efteråt och forma mina bryn precis som jag sa att jag ville ha. Och den summan jag betalade för för inget jobb... Jag kan verkligen inte rekommendera det stället tyvärr.
Riktigt uselt!! Lägg inte fillers här, ni kommer få ångra det!! Fick infektion på läppar
Jag har upplevt Care of Skin som mycket proffsiga och snabba vid beställningar av varor. Det känns som de är mycket måna om sina kunder. Anne
Riktig nöjd med mina behandlingar. Grym på bryn behandlingar. Fin salong, centralt och professionella personaler. Rekommenderar varmt!
När jag är hos dem känner jag mig som en riktigt prinsessa. Jätte trevlig personal och man blir väl omhändertagen! Alltid nöjd efter behandlingarna och man känner sig i trygga händer!
Mycket kompetent gäng och härlig stämning, man vill komma tillbaka. Har fått rådgivning om allt från hudkrämer till smink och gjort olika typer av behandlingar. De lever upp till mina förväntningar och har ett väldigt bra individuellt kundfokus, de får dig att känna dig speciellt och vad som är det bästa för just dig som kund.
Älskar Stockholms Beauty Center! De är så trevliga och service minded och har alltid blivit nöjd med mina besök där. Lulu och hennes kollegor är verkligen superproffsiga!
Kan inget annat än rekommendera stockholm beauty center. Har varit kund hos dem i snart 2 år och är lika nöjd varje gång. Extremt duktiga och bra priser.
Trevligt och professionellt bemötande. Mycket god kvalitet på behandlingarna. Stockholm Beauty Center får mig att känna mig fräsch och bidrar till ett snyggare jag.
Proffsiga!! Superduktiga på microblading. Alla mina vänninor som har gått till dem har varit mkt nöjda!!! Kommer att fortsätta att gå till dem
Både jag och min fru har gått hos lulu i 6 år och fått behandlingar vi är super nöjda. De har verkligen bästa behandlingar och servicen 👌
Super duktig och trevlig personal på denna salong. Jag har personligen gått till Melissa, där jag alltid har fått bra rådgivning och underbart bemötande. Varit verkligen nöjd med alla mina behandlingar hos henne!! Kan absolut rekommendera salongen!!
Bra service och trevlig bemötandet Jag har gjort flera olika behandlingar hos Melissa och är lika nöjd varje gång. Hon är en toppen tjej som verkligen lyssnar och rekommendera det man har behov av och inte annat.
Jag kan verkligen rekommendera det här stället. Världens bästa personal och jag blir alltid supernöjd med alla mina behandlingar. Dessutom är Melissa en av mina favoriter som jag kan rekommendera starkt.
Inte nöjd !! Dåligt bemötande Dålig info
Fantastisk personal som verkligen lyssnar på kunden. Jag har varit på konsultation, behandling och återbesök. Varje gång har jag blivit bemött på ett väldigt professionellt sätt och kännt mig väl omhändertagen. Äntligen har jag fått snygga bryn, 3d/microblading. Tack för det bästa Lulu🤗 Rekommenderar verkligen!!
Super duktiga! Så nöjd med mina behandlingar hos dem. Rekommenderar verkligen stället. Melissa är jätte duktig på läppar. Har fixat mina läppar hos henne i över 10 år!! 💋💋
Bra service och alltid lika nöjd med de behandlingar som jag har gjort där. Jag har tatuerat mina ögonbryn, gjort ansiktsbehandlingar och IPL hos dem. Personalen är proffsiga och serviceinriktade. Rekommenderas starkt!
Bra personal som är tillmötesgående och de alla gör fina behandlingar med bra resultat :-)
Alltid trevligt bemött på denna mysiga salong!
Känner mig oseriöst behandlad - Rekommenderar inte besök hit!
- RIKTIGT USELT!! - Info om FILLERS 👎 - info om möjliga problem eller biverkningar i framtiden 👎 - Fillersrester kvar!! Det skulle försvinna efter 6-12 mån!! - Har allvarliga problem pga inlagd fillers!! *Själv har jag fillersrester från argrynkan kvar efter 6 år!! Besök hos Neurologer, röntgen visar; Stor kLUMP argrynkan! mellan ögonbryn + fillersrester runnit ner till ögonvrån och ner nedanför öga 2 klumpar under öga! 13 månader med stora problem Värk mellan ögonbryn och näsrot- Det blixtrar Klumpar...
Jätteskickliga på att göra naturliga kosmetiska tatueringar! Har varit hos Lulu flera ggr ( bl a top up) lika diskret och snyggt varje gång.
Gjorde mina läppar här och jag är super nöjd! Trevlig och utbildad personal som grundligt går igenom allt om behandlingen. Mycket nöjd, kan starkt rekommendera den här salongen!
Stockholms beauty center Har varit kund på stockholms beauty center i över 10 år och rekommenderar varmt denna salong. Underbar miljö och professionella hudterapeuter. Jag har vid några tillfällen gått till andra salonger men ingen kan jämföras med stockholm beauty center! Dom behandlingar jag har gått på är brasiliansk vax och ansiktsbehandling.
bra service och man är alltid nöjd efter ett besök hos stockholm beauty center!!
Har gått till Andrea många gånger och får toppenservice. Välutbildade och duktiga, bra priser och centralt läge. Lite mycket ljud från gatan gör att avslappningen inte är total men jag somnar ändå alltid. ÄLskar att man kan boka på internet och få en bra överblick över lediga tider.