Styling by Brazil

katarina Bangata 15, 116 39 Stockholm — Visa karta

2.9 i betyg av av 8 omdömen
 
Styling by Brazil är en frisör salong belägen i centrala Stockholm. I vår fräscha lokal samarbetar ett professionellt utbildat team med mångårig yrkeserfarenhet för att ge dig bästa möjliga personliga service. Gör din vaxning i Stockholm City hos oss.

Läs vad 8 kunder tycker om Styling by Brazil

 • 2018-07-17

  Spontant omdöme
  Cornelia B skrev om Styling by Brazil
  Köpte en ”deluxe-pedikyr” let’s deal. De struntade helt i flera sv momenten som skulle ingå, ex. filning(!) och jag fick mycket kortare behandlingstid än vad jag betalt för. Bett om att få komma tillbaka för resterande moment men har inte fått något svar alls. Känner mig helt lurad. Så dåligt. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Cardell Hair Lounge & Cardell Barber
  4.7 / 5 i betyg — 411 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Har köpt flera olika tjänster som omfattat klippning, färgning och nyansering, behandling/inpackning. Har även köpt olika produkter som scha"
 • 2018-03-09

  Spontant omdöme
  Tina A skrev om Styling by Brazil
  Så otrevlig Personal, bokat vaxning, inte förberedda ,korta i tonen och allmänt dryga.
  Fick dessutom stå och byta om nästan helt öppet.
  Även dålig teknik

  Aldrig mer Läs mer
  gillar detta
 • 2017-12-07

  Spontant omdöme
  DM TAK skrev om Styling by Brazil
  Jag har nu varit Kund hos Rosie i 4 års tid. Jag vaxar mig varje månad och klipper och färgar håret var 4 månader. Jag är så himla nöjd med mina behandlingar och Rosies kompetens inom hår är så otroligt bra och det känns så tryggt att ha henne som frisör. Jag är extremt petig med vem som får klippa mig och jag är så glad att jag har hittat min frisör. Jag kan varmt rekommendera denna salong dom är fantastiska med ögonfransar, naglar, pedikyr, hår, massage, samt vaxning. Personalen är helt fantastiska!!!

  Vanessa Frykman Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Lazy Barber and Coffee
  4.8 / 5 i betyg — 238 omdömen
  Badge2020
  "Lazy Barber = Bäst i branschen Nu är det några månader sedan jag klev in hos Lazy Barber för första gången. Jag blev rekommenderad att be"
 • 2014-09-15

  Spontant omdöme
  Anette N skrev om Styling by Brazil
  Jag köpte en deal och gjorde Brazilian behandling av håret och resultatet var en katastrof. Det första hon sa när jag kom dit var att man skulle upprepa behandlingen redan efter 10 dagar för 1300 kr till! + ytterligare gånger längre fram. (Det sas ingenting om det i informationen innan.) Efter 3 dagar är håret lika frizzigt igen.
  Jag har gjort samma behandling förut på en annan salong, resultatet var glansigt vackert hår i 7 månader.
  Styling by Brazil tar inget som helst ansvar för det som har hänt. Hon skyller hela situationen på mig och säger att jag inte vet hur man sköter sitt hår, att jag har blekta slingor mm. Jag har inte fått någon som helst kompensation. Inga pengar tillbaka, de vägrar att göra om behandlingen eller ens försöka fixa till det.
  1000 kr i sjön, med andra ord ( och egentligen kostar behandling ännu mer om man betalar deras ordinarie priser.) Läs mer
  gillar detta
 • 2014-02-28

  Spontant omdöme
  Kaja L skrev om Styling by Brazil
  Riktigt usel salong! Aldrig mer, dåligt investerade pengar!
  Jag hade bokat på nätet, men fick vänta i 30 minuter och ignorerades totalt. Ingen hälsade eller presenterade sig, tog i hand eller bad om ursäkt för förseningen. Totalt nonchalant personal som verkade mest less på allt.
  Fick en otroligt hårdhänt hårtvätt av en uttråkad tjej som tuggade tuggummi med öppen mun, som inte sa ett enda ord under proceduren och skvätte vatten över hela mig. Det var kallt i lokalen och lyssna fick man till reklam på radio.
  Hårinpackningen och klippningen var väl okej, men också av det enklaste slaget - kleta en inpackning i håret (med grova tag, givetvis!) och sedan ansa topparna på långt hår är knappast en frisörs största utmaning.

  För det priset de kräver på hårinpackning, klippning och styling förväntar jag mig betydligt bättre bemötande, servicetänk och lite mer lyxig känsla av en skön stund hos frisören, inte en boxningsmatch mot huvudet, saxar som slängs i golvet och används utan att åtminstone torkas av, hårborstar med hår av de tidigare 50 kunder i och en tyst, slarvigt klädd nonchalant frissa som tydligen önskar att antingen hon eller jag hade stannat hemma idag.
  Lägsta betyg, kan verkligen inte rekommenderas. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Kameleonten
  4.4 / 5 i betyg — 346 omdömen
  fiveYearsBadge
  "jätte fin salong, trevliga och kompetenta tjejer. Jag går till Karis och är jätte nöjd"
 • 2014-02-22

  Spontant omdöme
  Linda v skrev om Styling by Brazil
  Jag har gått hos Rosangela som äger salongen i flera år och blir alltid lika nöjd med de behandlingar jag fått. Keratinbehandlingen jag får görs ytterst noggrant och varar minst 4 månader. Mitt frissiga hår blir som en filmstjärnas! Rosangela arbetar effektivt, och är en mjuk och varm person. Alltid lika noga med att man är helt nöjd innan man lämnar salongen. Rekommenderar salongen starkt!! Läs mer
  gillar detta
 • 2014-01-11

  Spontant omdöme
  elli e skrev om Styling by Brazil
  Jag var hos Brazilianskan som äger salongen. Då jag hittade dom via en Bokad lets deal-kampanj så var mina förväntningar inte superhöga men ack så fel jag hade. Ruggigt duktig både på klipp och färgning. Servicen var grym. Flera andra kunder i 20-30 års åldern var inne samtidigt som verkade vara nöjda stammisar, vilket säger en del. Med Vaxning, naglar eller hår/ansiktsbehandlingar var utbudet brett, vilket är grymt. Jag skriver normalt inte recensioner men när man inte varit hos en frisör på 3 år för att man alltid varit missnöjd, så måste det hyllas när man hittar en frisör som faktiskt vet vad dom gör. Bara Plus- rekommenderas. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  WAU Notuddskajen
  4.8 / 5 i betyg — 524 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Barnklippning, bra bemötande och resultat!"
  Cornelia L
 • 2012-03-29

  Spontant omdöme
  niloo n skrev om Styling by Brazil
  Toppen! jag gjorde Brazilan Keratin hos henne och jag är väldigt nöjd! Läs mer
  gillar detta

Bästa Frisörerna nära Styling by Brazil:

Oh yes (147m)
4.8 i betyg av 237 omdömen
Caroline P Caroline P tycker:
“Proffsig och personlig! Klippe...” Läs mer
Sonder (523m)
4.9 i betyg av 225 omdömen
4.9 i betyg av 196 omdömen
surebabyyes (2.6km)
4.8 i betyg av 1003 omdömen
NOWN Östermalm (2.6km)
4.8 i betyg av 362 omdömen
4.8 i betyg av 441 omdömen

Karta

Kategorier