Julia Högberg
Julia Högberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ale
.Julia Högberg har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Julia Högberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 290 omdömen med ett betyg på 5.0. Julia Högberg har haft 68 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
290 omdömen om Julia Högberg
Sedan starten hos Reco 2019
sålde sin lägenhet med hjälp av Julia Högberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Ale
Jag kan skriva om vilket fantastiskt jobb hon har gjort genom att hitta flera intresserade spekulanter i en tuff marknad. Eller om hennes strukturerade arbetssätt som gång på gång lyckas när andra halkar efter. Men det som gjorde att hon stack ut för oss är hennes bemötande, lyhördhet och transparans. En av få mäklare som kommer tillmötesgå dina behov men också agera ankare genom att utmana dig. Något som gjorde att vi hade full förtroende för henne genom hela säljprocessen.
Även om ni har en firma eller mäklare i åtanke rekommenderar jag starkt att ta ett möte med Julia innan ni säljer er bostad. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Julia Högberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Ale
Underbar mäklare som bemötte oss med superhärligt humör och som tog hand om oss på bästa sätt genom visningar fram till kontraktskrivning. Rekommenderar verkligen!
köpte sitt hus med hjälp av Julia Högberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Ale
Snabb och smidig affär. Julia är en mycket professionell och kompetent mäklare
Julia var redan från början engagerad och tillgänglig. Hon arbetade hårt för att få till affären fastän rådande marknadsläge. Jag kan varmt rekommendera henne!
Alltid trevlig och glad! Kunde inte blivit bättre med dessa tuffa tider vi har nu.
Väldig duktig mäklare som värdesätter sina kunder. Allt handlar om första bemötande till en slutlig affär. Här har Julia visat att hon gör allt för sina kunder och ser till så att alla parter är nöjda. En mäklarens kan lita på!
Julia är en fantastisk mäklare, som har en hög kompetens och stenkoll på bostadsrättsföreningen, till och med bättre än jag själv har. Man känner sig trygg och informerad krig processen.
Julia rekommenderas varmt! Hon har alltid en positiv inställning, är driven och engagerad. Hon har varit tillgänglig och arbetat hårt under hela vår säljprocessen. Vi är så tacksamma för all hjälp!
Julia är varm, mjuk, trevlig, engagerad, väl insatt, driven och trygg i sitt sätt. Ger ingen glädje värdering utan är realistisk. Varit bra på att uppdatera.Trots dessa oroliga tider som det har varit och fortfarande är, så skötte hon detta med topp betyg och med en väldigt positiv utgång i min försäljning.
Rekommenderar Julia varmt, hon har allt som den perfekta mäklaren kan ha, du är grym -
Professionellt bemötande, alltid glad och alltid kontaktbar.
I en svajig marknad är Julia påläst och lugn, rekommenderas!