Daniella Ahlström

Daniella Ahlström

Daniella Ahlström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Daniella Ahlström har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Daniella Ahlström har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 152 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniella Ahlström har haft 32 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

152 omdömen om Daniella Ahlström

Sedan starten hos Reco 2022
Eva B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Tröinge Ängar

Vi hade en fantastisk upplevelse tillsammans med Daniella som var extremt snabb och flexibel!

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket Eva och stort tack för förtroendet, jätteroligt att få hjälpa er och att vi lyckades så snabbt!

Emma L
Köpte sitt hus med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Falkenberg

Otroligt bra bemötande från Daniella!

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket Emma och stort grattis igen, så roligt att ni hittat ert hus nu! Jag tror ni kommer trivas jättebra.

Markus O
Arvidstorp

Daniella har varit helt fantastisk från första början. Hon förklarade allt på ett enkelt och proffsigt sätt, vilket gjorde hela försäljningsprocessen smidig och lätt att förstå. Hon har alltid hört av sig med uppdateringar, både inför och efter visningar och andra steg i processen, vilket jag verkligen uppskattade. Trots en tuff marknad fick jag bud som jag var väldigt nöjd med, och lägenheten såldes snabbt. Jag har verkligen ingenting att klaga på och kan varmt rekommendera Daniella till alla som vill sälja sin bostad.

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket Markus, vilka fina ord och vad roligt att du är nöjd! Stort grattis och hoppas resan blir bra.

Vanja J
Sålde sitt hus med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Ugglarp

Fantastiskt trevlig och omtänksam både för säljare och köpare. Väldigt kunnig.

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket Vanja. Jätteroligt att jag fick hjälpa dig och att det blev så bra. Hoppas du trivs bra i lägenheten nu.

Karl K
Herting

Hjälpte oss att sälja lägenheten snabbt och smidigt. Väldigt professionell och trevlig.

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket, vad roligt att ni är nöjda! Stort grattis igen i dubbel bemärkelse, lycka till med allt!

Håkan Ö
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Tröinge Ängar

En fantastisk mäklare som verkligen gjorde allt för oss som förstagångsköpare av bostadsrätt. Trevlig, myslg, noggrann och kunnig! Finns fler superlativer, men allt kan sammanfattas med att vi kände oss väldigt trygga i vårt köp.

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket Håkan, vad glad jag blir att ni är nöjda och att ni har den känslan. Jätteroligt att jag kunde hjälpa er att hitta en lägenhet där tillslut. Stort grattis igen, jag tror ni kommer trivas jättebra!

Malin N
Ugglarp

Att köpa hus är en stor affär i livet, och vi är nöjda med att ha haft Daniella som mäklare i processen. Hon var engagerad, lyhörd och hjälpsam från start till mål. Vi uppskattade särskilt den snabba återkopplingen och det varma bemötandet genom hela affären.

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket Malin, vad roligt att höra och vad roligt att ni är nöjda! Stort grattis igen till ert fantastiska köp, jag tror ni kommer trivas jättebra i huset.

Tobias S
Herting

Jag är väldigt nöjd med Daniella, trevligt och professionellt bemötande. Hon var flexibel och tillmötesgående under hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera!

Tobias S och Daniella A gillar detta
Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket Tobias, vad roligt att du är nöjd! Roligt att få hjälpa till. Hoppas nu ni kan landa och fortsätta trivas i huset.

Zarife X
Arvidstorp

Trevligt bemötande, engagerad, trygg i sin roll och väldigt professionell.

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket, vad roligt att höra! Grattis till köpet och stort lycka till med renoveringen. Jag tror och hoppas att du kommer trivas jättebra där!

Alexandra A
Skrea

Fantastiskt trevlig och proffsig! Man känner sig trygg som kund (både som köpare och säljare då jag haft med henne att göra i båda lägena). Älskar hennes kommunikation och hennes uppdateringar vilket gör att man alltid är inkluderad och aldrig bortglömd. Bästa mäklaren jag stött på! Kan varmt rekommendera Daniella alla dagar i veckan!

Svar från Daniella Ahlström

Tack snälla Alexandra vad glad jag blir, jätteroligt att få hjälpa er både sälja och köpa. Jag tror att ni kommer trivas jättebra här och önskar er bara stort lycka till!