Mycket trevligt bemötande och mycket kunnig.
Daniella Ahlström
Daniella Ahlström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
.Daniella Ahlström har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Daniella Ahlström har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 174 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniella Ahlström har haft 34 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
174 omdömen om Daniella Ahlström
Tack så mycket Kent Göran, vad roligt att ni är nöjda! Tack för att jag fick hjälpa till.
Har från första mötet fått ett mycket professionellt bemötande. Hon har alltid återkopplat och vi har lätt kunnat få tag på Daniella. Mycket lyhörd på våra önskemål och försäljningen har gått till precis som vi ville.
Tack så jättemycket Ninni både för era fina ord här och tidigare, vad glad jag blir att ni är nöjda! Tack för förtroendet och så roligt att allt gått så bra, nu hoppas jag ni kan landa någonstans och trivas!
En påläst och kunnig mäklare med stort intresse för kundens bästa. Det är 3 gången vi valt Daniella som mäklare det säger väl allt, hon är bäst.
Åh va ni är snälla! Tack så jättemycket återigen, vad glad jag blir.
Vi kontaktade våra mäklare,Daniella när vi ville sälja för vi hade henne när vi köpte detta parhus och var supernöjda med henne då. Måste bara säga att vi är ännu nöjdare nu, i ett läge där det är osäkert på marknaden så såg hon bara möjligheter och det har gått så bra.
Tack så jättemycket Greger, va glad jag blir! Jätteroligt att få hjälpa er ännu en gång och att det blev så lyckat. Grattis igen!
Vi har blivit mycket väl bemötta och är mycket nöjda med Daniellas professionella expertis som mäklare. Hon har varit engagerad, kunnig och hjälpsam genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera henne.
Tack så jättemycket Kevin både här och när vi sågs förra veckan, vad roligt att ni är nöjda! Grattis igen till ert första husköp, där kommer ni trivas jättebra!
Mycket trevligt bemötande. Bra rådgivning och skötte affären proffesionellt och smidigt.
Tack så jättemycket Elisabet! Vad roligt att ni är nöjda. Tack för att jag fick hjälpa er, vi ses i huset :)
Proffsig, förtroendegivande och så trevlig!
Tack så jättemycket Amanda, va fint att du tog tiden att ge mig ett omdöme. Stort grattis igen till er!
Hon tog hand om vår försäljning på lägenhet med ett professionellt sett och stort engagemang. Hon var lyhörd och hjälpsam och allt gick hur smidigt som helst. Kan med glädje rekommendera henne för framtida uppdrag. Och kommer använda henne för nya uppdrag om så blir fallet.
Tack Göran, vad glad jag blir! Jätteroligt att ni är nöjda och att allt känns bra, vi ska ha bättre koll på fönstret nästa gång bara... :)
Amanda är otroligt trevlig, tillmötesgående och proffsig! När man möts av henne på visning så får man verkligen ett varmt och tryggt bemötande.
Tack snälla Hanna för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det gläder mig verkligen. Jag misstänker att namnet blev lite tokigt i farten, men eftersom du även berättat detta för mig tidigare blir jag minst lika glad över att läsa det här 😊 Stort grattis igen till huset och lycka till i ert nya hem!
Mycket professionell och engagerad
Tack så jättemycket Anders! Roligt att få hjälpa dig med försäljningen.