Olle Bergsten

Olle Bergsten

4.9 / 5 baserat på 203 omdömen

Olle Bergsten är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

.

Olle Bergsten har varit registrerad mäklare sedan 2019-01. Olle Bergsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 203 omdömen med ett betyg på 4.9. Olle Bergsten har haft 18 försäljningar sen 2022-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att jobba som mäklare är att det faller mig naturligt att göra det jobb som andra kanske upplever som ett ”måste göra”. Jag har förstått att jag har varit en mäklare i mitt sinne och mina handlingar innan jag utbildade mig. Detta är så roligt och givande att det mer känns som en personutveckling från den person jag var när jag började jobba.
Att bemöta människor i olika livssituationer och få ett oerhört stort förtroende från dom gör att varje enskild affär känns mer en stolthet man bär runt på. Visst har man hittat rätt om man känner att jobbet är en naturlig del av en själv? Ja.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Det viktigaste är att du väljer mig för att du vill. Jag funkar inte så att jag säljer mig själv och säger att jag är ditt självklara val – det viktigaste är att du har ett förtroende för mig och litar på att jag gör mitt yttersta för att göra så din försäljning blir så bra som möjligt. Jag brinner för det jag gör och jämför mig inte med någon annan.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Som mäklare och i yrket är jag framåt, ärlig och har nära till skratt i många situationer. Är jag inte rak och framåt som ett stöd och rådgivare misslyckas jag med att leda dig genom affären. Är jag inte ärlig så riskerar jag att du inte kommer ge mig chansen en gång till och jag kommer inte kunna sova gott om natten. Långsiktiga kundrelationer är A-O. Nära till skratt har jag för att jag gillar människors historier och vad är livet utan skratt?
 • 100%

  Andel tillfrågade kunder

 • 18

  Försäljningar

  2022-05 - 2023-04

203 omdömen om Olle Bergsten

Sedan starten hos Reco 2019
 • köpte sin stuga med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
  • Glommen
  2023-05-30 Verifierad kund
  Vi upplever Olle som lättillgänglig med ett mycket trevligt och personligt bemötande. Vi har alltid fått den information och service vi behövt vid rätt tid.
  Hej Gunilla & vad glad jag blir. Som jag sa så blev jag glad vid visningen när jag insåg att det var ni som var intresserade. Ni som letat och haft tålamod så länge, otroligt kul att ni tillslut hittade er plats och läge. Stort tack för dina ord, det betyder mycket och ett stort detsamma, väldigt fint bemötande från er sida.
  Vi hörs & ses snart igen!
  Olle Bergsten
  Gilla
 • sålde sin stuga med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
  • Glommen
  2023-05-29 Verifierad kund
  Olle har överträffad alla förväntningar! Mycket trevligt bemötande och seriöst agerande. Ska vi sälja igen så är Olle det självklara valet!
  Hej Martina! Vad glad jag blir av att ni är så nöjda. Förstår att det varit känslosamt att sälja fastigheten men ert nästa ställe kommer säkerligen kännas ännu mer fantastiskt. Nu hoppas jag kan kan hitta det till er likväl!
  Tack för förtroendet och din rekommendation. Vi hörs & ses snart igen!
  Olle Bergsten
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
  • Stafsinge
  2023-05-05 Verifierad kund
  Andra gången vi har Olle som mäklare och är mer än nöjda. En proffsigare och mer närvarande mäklare får man leta efter! Trygg och personlig mäklare som alltid finns där och som skapar en bra kommunikationsväg mellan säljare och köpare. Rekommenderar starkt Olle!
  WOW! Tack Jennifer för din Reco, vad glad jag blev när jag fick läsa detta. Det känns jätteroligt att ni valt att sälja med mig två gånger - nu ska jag också se till att hitta ett hus till er. Tack själva för ett väldigt bra samarbete!

  Vi hörs & ses snart igen!
  Olle Bergsten
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
  • Stafsinge
  2023-04-29 Verifierad kund
  Hej.
  Olle är en mäklare som tar hänsyn till både säljare och köpare. Går att prata med honom i allt.
  Han Informerar om allt som händer och ringer vid varje händelse.
  Stor eloge.

  Mvh
  Birgitta.
  Hej Birgitta! Stort tack för dina ord och Reco. Vad skönt att höra att du känner som du gör.
  Känns jätteroligt att få hjälpa dig hitta ditt nästa boende och stor eloge tillbaka för ett riktigt trevligt bemötande. Vi hörs & ses snart igen!
  Olle Bergsten
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
  • Vindilen
  2023-01-20 Verifierad kund
  Olle är en lugn och samlad mäklare som lyssnar och läser av vad jag som kund har för önskningar, förhoppningar och funderingar. Stötte vi problem löste han det på ett smidigt och genomtänkt sätt.
  Hej POA! Stort tack för dina ord. Det har varit riktigt kul att få samarbeta med dig. Ser också fram emot framtida samtal. Vi hörs & syns snart igen! Olle Bergsten
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
  • Centrum
  2022-12-17 Verifierad kund
  Olle äe en person dom man lätt tycker om. Det beräknades att inom två månader ha sålt lägenheten, det har nu tagit 10 månader. Kändes ett tag som att han ville ge upp pga hur marknaden var. Det ändrades sedan , vi fick intressenter som vi fick vänta på besked från som även förlängt process.
  Staten och bankernas besked har bromsat marknaden.
  Hejsan KG! Stort tack för din Reco och ett gott samarbete. Det tog lång tid tyvärr men att ge upp är inte min grej, synd att det upplevdes så. Oavsett tog vi oss i mål och jag kan inte säga något annat än att jag är tacksam över ert förtroende och att både du & Stefka är minst lika lätta att tycka om. Stort tack för ett gott samarbete. Vi hörs & ses snart igen! Olle Bergsten
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
  • Årstad
  2022-11-17 Verifierad kund
  Mäklaren har på bästa sätt utfört sitt uppdrag från start till mål. Om någon jag känner i Falkenberg kommer nämna att man går i säljtankar, kommer jag varmt rekommendera Olle.
  Hej Tony! Stort tack för förtroendet och dina fina ord! Samarbetet har fungerat utmärkt och du har varit otroligt effektiv att arbeta med. Tack för en ny och riktigt bra relation. Vi hörs framöver! Olle Bergsten
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
  • Årstad
  2022-11-17 Verifierad kund
  Helt fantastiskt bemötande! Rak och tydlig i sin dialog med oss. Kunnig och påläst. Bäst helt enkelt 😊
  Hej Camilla! Vilken boost du ger mig, TACK!
  Tack också för ett trevligt bemötande från er sida. Det har aldrig varit några konstigheter att kommunicera och ha ett samarbete med er. Ha det fint så länge så ses vi lite längre fram.
  Olle Bergsten
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
  • Falkenberg
  2022-10-24 Verifierad kund
  Att sälja med Olle som fastighetsmäklare har varit tryggt, enkelt och en rakt igenom positiv upplevelse.
  Hanna! Vad glad jag blir, tack för dina ord och din Reco!
  Önskar dig stort lycka till med Skåne-livet och hoppas vi stöter på varandra i Falkenberg då & då trots flytten.
  Ha det fint så hörs & ses vi snart igen.
  Olle Bergsten
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
  • Arvidstorp
  2022-10-05 Verifierad kund
  Fick ett väldigt professionellt och vänligt bemötande. Fick svar på alla frågor, kontinuerlig återkoppling och väldigt bra, enkla förklaringar på det vi var osäkra på.
  Kan varmt rekommendera Olle som mäklare!
  Hejsan Sofia! Vad glad jag blir - precis så som jag vill jobba. Känns kul att ni kände att ni blev bemötta på ett bra sätt. Nu har ni tagit steget in i en fin bostadsrätt tillsammans, riktigt kul och stort steg!
  Vi hörs & ses snart igen!
  Olle Bergsten
  Gilla