Olle Bergsten är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
.Olle Bergsten har varit registrerad mäklare sedan 2019-01. Olle Bergsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 203 omdömen med ett betyg på 4.9. Olle Bergsten har haft 18 försäljningar sen 2022-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att jobba som mäklare är att det faller mig naturligt att göra det jobb som andra kanske upplever som ett ”måste göra”. Jag har förstått att jag har varit en mäklare i mitt sinne och mina handlingar innan jag utbildade mig. Detta är så roligt och givande att det mer känns som en personutveckling från den person jag var när jag började jobba.
Att bemöta människor i olika livssituationer och få ett oerhört stort förtroende från dom gör att varje enskild affär känns mer en stolthet man bär runt på. Visst har man hittat rätt om man känner att jobbet är en naturlig del av en själv? Ja.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Det viktigaste är att du väljer mig för att du vill. Jag funkar inte så att jag säljer mig själv och säger att jag är ditt självklara val – det viktigaste är att du har ett förtroende för mig och litar på att jag gör mitt yttersta för att göra så din försäljning blir så bra som möjligt. Jag brinner för det jag gör och jämför mig inte med någon annan.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Som mäklare och i yrket är jag framåt, ärlig och har nära till skratt i många situationer. Är jag inte rak och framåt som ett stöd och rådgivare misslyckas jag med att leda dig genom affären. Är jag inte ärlig så riskerar jag att du inte kommer ge mig chansen en gång till och jag kommer inte kunna sova gott om natten. Långsiktiga kundrelationer är A-O. Nära till skratt har jag för att jag gillar människors historier och vad är livet utan skratt?
2022-05 - 2023-04
203 omdömen om Olle Bergsten
Sedan starten hos Reco 2019
köpte sin stuga med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Vi upplever Olle som lättillgänglig med ett mycket trevligt och personligt bemötande. Vi har alltid fått den information och service vi behövt vid rätt tid.
Hej Gunilla & vad glad jag blir. Som jag sa så blev jag glad vid visningen när jag insåg att det var ni som var intresserade. Ni som letat och haft tålamod så länge, otroligt kul att ni tillslut hittade er plats och läge. Stort tack för dina ord, det betyder mycket och ett stort detsamma, väldigt fint bemötande från er sida.
Vi hörs & ses snart igen! -
sålde sin stuga med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Olle har överträffad alla förväntningar! Mycket trevligt bemötande och seriöst agerande. Ska vi sälja igen så är Olle det självklara valet!
Hej Martina! Vad glad jag blir av att ni är så nöjda. Förstår att det varit känslosamt att sälja fastigheten men ert nästa ställe kommer säkerligen kännas ännu mer fantastiskt. Nu hoppas jag kan kan hitta det till er likväl!
Tack för förtroendet och din rekommendation. Vi hörs & ses snart igen! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Andra gången vi har Olle som mäklare och är mer än nöjda. En proffsigare och mer närvarande mäklare får man leta efter! Trygg och personlig mäklare som alltid finns där och som skapar en bra kommunikationsväg mellan säljare och köpare. Rekommenderar starkt Olle!
köpte sin lägenhet med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Hej.
Olle är en mäklare som tar hänsyn till både säljare och köpare. Går att prata med honom i allt.
Han Informerar om allt som händer och ringer vid varje händelse.
Stor eloge.
Mvh
Birgitta. -
Olle är en lugn och samlad mäklare som lyssnar och läser av vad jag som kund har för önskningar, förhoppningar och funderingar. Stötte vi problem löste han det på ett smidigt och genomtänkt sätt.
Olle äe en person dom man lätt tycker om. Det beräknades att inom två månader ha sålt lägenheten, det har nu tagit 10 månader. Kändes ett tag som att han ville ge upp pga hur marknaden var. Det ändrades sedan , vi fick intressenter som vi fick vänta på besked från som även förlängt process.
Staten och bankernas besked har bromsat marknaden.Hejsan KG! Stort tack för din Reco och ett gott samarbete. Det tog lång tid tyvärr men att ge upp är inte min grej, synd att det upplevdes så. Oavsett tog vi oss i mål och jag kan inte säga något annat än att jag är tacksam över ert förtroende och att både du & Stefka är minst lika lätta att tycka om. Stort tack för ett gott samarbete. Vi hörs & ses snart igen!
Olle Bergsten -
sålde sitt hus med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Mäklaren har på bästa sätt utfört sitt uppdrag från start till mål. Om någon jag känner i Falkenberg kommer nämna att man går i säljtankar, kommer jag varmt rekommendera Olle.
Helt fantastiskt bemötande! Rak och tydlig i sin dialog med oss. Kunnig och påläst. Bäst helt enkelt 😊
Att sälja med Olle som fastighetsmäklare har varit tryggt, enkelt och en rakt igenom positiv upplevelse.
Fick ett väldigt professionellt och vänligt bemötande. Fick svar på alla frågor, kontinuerlig återkoppling och väldigt bra, enkla förklaringar på det vi var osäkra på.
Kan varmt rekommendera Olle som mäklare!