Olle Bergsten

Olle Bergsten

Olle Bergsten är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Olle Bergsten har varit registrerad mäklare sedan 2019-01. Olle Bergsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 296 omdömen med ett betyg på 4.9. Olle Bergsten har haft 21 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att jobba som mäklare är att det faller mig naturligt att göra det jobb som andra kanske upplever som ett ”måste göra”. Jag har förstått att jag har varit en mäklare i mitt sinne och mina handlingar innan jag utbildade mig. Detta är så roligt och givande att det mer känns som en personutveckling från den person jag var när jag började jobba.
Att bemöta människor i olika livssituationer och få ett oerhört stort förtroende från dom gör att varje enskild affär känns mer en stolthet man bär runt på. Visst har man hittat rätt om man känner att jobbet är en naturlig del av en själv? Ja.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Det viktigaste är att du väljer mig för att du vill. Jag funkar inte så att jag säljer mig själv och säger att jag är ditt självklara val – det viktigaste är att du har ett förtroende för mig och litar på att jag gör mitt yttersta för att göra så din försäljning blir så bra som möjligt. Jag brinner för det jag gör och jämför mig inte med någon annan.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Som mäklare och i yrket är jag framåt, ärlig och har nära till skratt i många situationer. Är jag inte rak och framåt som ett stöd och rådgivare misslyckas jag med att leda dig genom affären. Är jag inte ärlig så riskerar jag att du inte kommer ge mig chansen en gång till och jag kommer inte kunna sova gott om natten. Långsiktiga kundrelationer är A-O. Nära till skratt har jag för att jag gillar människors historier och vad är livet utan skratt?

2024-12 - 2025-11

296 omdömen om Olle Bergsten

Sedan starten hos Reco 2019
Leon J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Hjortsberg

Rekommenderar Olle starkt!

Svar från Olle Bergsten

Hej Leon! Stort tack för din rekommendation och ditt betyg. Vi hörs & ses!

Linus B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Hjortsberg

Olle genomförde ett proffsigt och noggrant jobb, löpande återkopplingar och bra dialoger genom hela processen. Tydligheten & transparensen under försäljningen medförde en stor trygghet. Olle gjorde ett kanonjobb! Rekommenderar honom varmt👏🏻👏🏻

Svar från Olle Bergsten

Stort tack Linus för din Reco och ditt betyg. Jätteroligt att allt gick smidigt med en nöjd köpare likväl! Tycker vårt samarbete funkat suveränt och det krävs ju ett förtroende åt båda hållen för att det ska bli så bra som möjligt. Tack, vi hörts snart igen!

Linda O
Sålde sitt hus med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Fajans

Olle utför sitt jobb med noggrannhet, är påläst och informativ, ger plats för både stora och små frågor och svar och är lättillgänglig när något dyker upp. Tackar Olle, ännu en gång, för bra utfört arbete!

Svar från Olle Bergsten

Hej Linda! Vad glad jag blir av din Reco. Tror vi varit i kontakt ca 5-6 år nu och jag är så glad för ditt förtroende en andra gång genom försäljningarna. Jag vill ändå tro att vi både blivit bättre på att andas, det är bra. Vi hörs & ses snart igen!

Thomas H
Fajans

Olle är den Goaste mäklare jag känner. Alltid Go å gla` . Han är saklig, duktig och proffsig.

Svar från Olle Bergsten

Thomas. Vi är bäst utan protest. Det är väl vad du brukar säga? Stort tack för ert förtroende, det har varit proffsigt, mycket bra dialog och kul på vägen. Vi hörs & ses snart igen!

Aneta M
Köpte sitt hus med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Falkenberg

Mötet och avtalsskrivningen var mycket professionella. Olle bemötte mig med värme, tålamod och stort engagemang. Han besvarade alla mina frågor tydligt och skapade en trygg och trevlig stämning under hela processen. Jag är mycket nöjd och tacksam för ett utmärkt samarbete! Rekommenderas varmt! 🌸

Svar från Olle Bergsten

Hej Aneta! Vad glad jag blir av din Reco. Jag är väldigt tacksam över ditt bemötande och självklart ska det vara tryggt vid en affär. Tack själv för ett fint samarbete. Vi ses och hörs snart igen!

Paulina N

Olle har varit ett fantastiskt stöd hela vägen, från början till slut! Saklig, påläst och professionell. Tusen tack!

Ola C gillar detta
Svar från Olle Bergsten

Hej Paulina! Stort tack för att du tar dig tid och rekommenderar mig. Känns otroligt kul att få hjälpa er hitta er drömbostad! Vi hörs och ses snart igen, tack själv!

Sebastian J
Falkenberg

Hade Olle som mäklare vid vårt husköp. Han var alltid snabb på att svara när jag hade dumma frågor och var trygg och tydlig i hela processen.

Svar från Olle Bergsten

Hej Sebastian! Stort tack för dina ord och din rekommendation. Känns som vi fått en väldigt god kontakt, är jätteglad över att hittat ert drömhus! Hör av dig om det det är något, vi hörs & ses snart igen!

Birgitta E
Stafsinge Strand

Uppskattar hans entusiasm och omtanke. Seriöst och bra bemötande. Vi hade höga förväntningar och som till stor del infriades.

Svar från Olle Bergsten

Stort tack för DITT engagemang Birgitta! Vet hur mycket tid och energi du lagt på försäljningen. Stort tack för ditt förtroende likväl. Vi hörs & ses längre fram!

Karin L
Falkenberg

Lättillgänglig, snabb och bra!

Svar från Olle Bergsten

Hej Karin! Stort tack för att du tog dig tid att skriva! Jättekul att få hjälpt er hitta hem! Allt gott!

Gerd K
Stafsinge Strand

Bra! Trevlig o kunnig mäklare.

Svar från Olle Bergsten

Hejsan Gerd! Stort tack för dina ord och även stort tack för ert framtida förtroende! Vi hörs och ses nästa vecka. Allt gott!