Shkodran Ramadani

Shkodran Ramadani

Shkodran Ramadani är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Shkodran Ramadani har varit registrerad mäklare sedan 2025-04. Shkodran Ramadani har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-06 och har fått 50 omdömen med ett betyg på 4.8. Shkodran Ramadani har haft 30 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

50 omdömen om Shkodran Ramadani

Anna P
Köpte sitt hus med hjälp av Shkodran Ramadani en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Tvååker

Shkodran är kompetent,, lättillgänglig för frågor och funderingar (det hade vi många!) och lotsade oss genom vårt husköp på ett föredömligt sätt. Därför får han också förtroendet att sälja vår lägenhet - det känns tryggt!

Svar från Shkodran Ramadani

Tack för din fina kommentar, Anna! Jag ser verkligen fram emot att få hjälpa er med er bostadsförsäljning. 😊

Per P

+±+++++++++++++++++++++++++++!

Bashi K
Ätran

Jag är väldigt mäklaren på alla sätt

Svar från Shkodran Ramadani

Tack Bashi. Kul att jag kunde hjälpa till :)

Liridon N
Sålde sitt hus med hjälp av Shkodran Ramadani en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Tvååker

Jag uppskattar Shkodran och hans professionella andra. Väldigt kunnig och pålitlig. Shkodran såg värdet på vårt hus och det blev sålt precis som han hade förutsett.

Svar från Shkodran Ramadani

Tack för dina fina ord Liridon! Lycka till i framtiden :)

Burhan N
Tvååker

Absolut den bästa mäklaren ! Kompetent, ödmjuk och fantastisk människa.

Svar från Shkodran Ramadani

Kul att jag kunde hjälpa till med försäljningen. Stort tack för förtroendet och det fina samarbetet – det uppskattas verkligen.

Aina Birgitta L
Tröingeberg

Shkodran är lätt att samarbeta med, han är kunnig, faktabaserad och lyhörd.

Svar från Shkodran Ramadani

Tack för din fina reco Aina :)

Rebecca H
Fegen

Shkodran är trevlig, påläst och professionell.

Svar från Shkodran Ramadani

Önskar er lycka till med fritidsboendet! 😊

Jan-Olof E
Tröingeberg

Trevlig, tillmötesgående och kunnig. Kan regler och bestämmelser utantill. Skapar goda relationer. Finns det mer att tillägga?

Svar från Shkodran Ramadani

Tack för ditt fina omdöme! 😊 Kul att jag fick hjälpa till med er bostadsförsäljning.

Jan Å
Fegen

Blev ytterligt välinformerad. Ärendet välbehandlade med gott resultat.

Svar från Shkodran Ramadani

Tack för de fina orden! Det var extra roligt att få vara med på er resa och se försäljningen gå så snabbt. Jag är glad att ni är nöjda och önskar er all lycka framöver!

Lars S
Fegen

Väldigt trevlig och smidig att ha o göra med! snabb på att svara när man söker honom.

Svar från Shkodran Ramadani

Tack för förtroendet. Jag önskar er ett stort lycka till framöver!