Shkodran Ramadani

Shkodran Ramadani

Shkodran Ramadani är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Shkodran Ramadani har varit registrerad mäklare sedan 2025-04. Shkodran Ramadani har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-06 och har fått 22 omdömen med ett betyg på 4.8. Shkodran Ramadani har haft 14 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2025-11

22 omdömen om Shkodran Ramadani

Marie S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Shkodran Ramadani en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Centrum

Jag har haft förmånen att träffa på en seriös, kunnig, informativ, trevlig och lättsam mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Falkenberg vid försäljningen av min lägenhet. Jag är så nöjd och glad med allt i dessa "svåra" försäljningstider när det inte har varit lätt att hitta intresenter. För mig kunde det inte bli bättre, då lägenheten blev såld och vi har varit överens i våra "diskussioner". Tack Shkodran och GOD JUL Marie Staberg

Svar från Shkodran Ramadani

Tack för din fina Reco, Marie! Det var verkligen jättekul att få hjälpa dig med din försäljning. God jul på dig också! 🎅

Atanasios V
Sålde sitt hus med hjälp av Shkodran Ramadani en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Falkenberg

Han är duktig och mycket hjälpsam.

Svar från Shkodran Ramadani

Tack för dina fina ord Atanasios! Det var ett nöje att hjälpa er med försäljning.

Lars Magnus Ö
Köpte sitt hus med hjälp av Shkodran Ramadani en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Falkenberg

Jag är mycket nöjs, tydlig och klar genomgång av handlingarna och kunnig och trevlig

Svar från Shkodran Ramadani

Tack för ditt fina omdöme! Jag är säker på att ni kommer att trivas jättebra i er nya bostad.

Ruth J
Köpte sin stuga med hjälp av Shkodran Ramadani en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Olofsbo

Mycket trevlig och kunnig Fick svar på allt vi frågade

Svar från Shkodran Ramadani

Tack snälla du :) Kul att jag kunde hjälpa till.

Ingegerd W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Shkodran Ramadani en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Falkenberg

Han är trevlig, uppmärksam, LYSSNAR, duktig medlare mellan köpare och säljare. Inger förtrende. Kan varmt rekommenderas.

Tack för dina fina ord Ingegerd! Det uppskattas verkligen 😊

Birgitta Marianne L
Sålde sin stuga med hjälp av Shkodran Ramadani en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Olofsbo

Har hela tiden haft ett stort förtroende för Shkodran genom hela processen av försäljningen av Doppingen. Är väldigt nöjd med samarbetet.

Svar från Shkodran Ramadani

Tack för förtroendet och det fina samarbetet, Birgitta :)

Hans J
Olofsbo

Mycket bra och sakligt bemötande Kunde svara på dom frågor som vi ställt

Svar från Shkodran Ramadani

Tack för samarbetet och lycka till!

Roland L
Olofsbo

Återkopplar bra,effektiv,positiv,tillmötesgående,trevligt bemötande,professionell,lättsam lätt att prata med.

Svar från Shkodran Ramadani

Tack så mycket för den fina återkopplingen Roland! Det gläder mig verkligen att ni upplevt processen som positiv och professionell.

Mattias H
Centrum

Mycket trevlig och medgörlig när det gäller att få ihop tider som passar

Svar från Shkodran Ramadani

Tack för din fina reco! Kul att vi kunde få ihop det på ett så smidigt sätt. 😊

Vanja J
Centrum

Shkodran är en fantastiskt trevlig och hjälpsam man. Jag har helt och fullt förtroende för honom.

Svar från Shkodran Ramadani

Tack, Vanja! Det är ett nöje att få hjälpa dig på din köp- och försäljningsresa.