Sofie Gustavsson

Sofie Gustavsson

Sofie Gustavsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Sofie Gustavsson har varit registrerad mäklare sedan 2015-06. Sofie Gustavsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 301 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofie Gustavsson har haft 33 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

301 omdömen om Sofie Gustavsson

Sedan starten hos Reco 2016
Adam A
Köpte sitt hus med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Fajans

Vi fick en mycket proffsig och personlig hjälp av Sofie som ledde till vårt första husköp. Vi är oerhört tacksamma och kände oss trygga med hennes expertis rakt igenom!

Svar från Sofie Gustavsson

Det var ett nöje att få hjälpa er med ett första husköp :) Stort tack för ett gott samarbete!

Sofie A
Sålde sitt hus med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Skogstorp

Jag vill varmt rekommendera Sofie Gustavsson mäklare. Under hela processen har jag blivit djupt imponerad av hennes professionalism och engagemang. Sofie är otroligt lyhörd och tar sig tid att verkligen förstå sina klienters behov. Jag kände mig alltid trygg med att ställa frågor, och Sofie var alltid snabb med att svara och ge klarhet. En annan stor fördel är hur bra hon är på att hålla kontakten. Jag fick kontinuerliga uppdateringar om läget, vilket gjorde att jag alltid kände mig informerad och involverad i processen....

Svar från Sofie Gustavsson

Stort tack för förtroendet att få hjälpa dig att sälja ditt hus :) Det har varit ett mycket trevligt samarbete! Nu hoppas jag vi kan hitta något nytt bra boende för dig framåt.

Torbjörn A
Fajans

Mycket nöjd med stödet jag fått av mäklaren i min husförsäljning, som trots en svår marknad har levererat på ett proffesionellt sätt.

Göran H
Okome

Sofie Gustavsson motsvarade mina förväntningar. Hon gjorde ett bra jobb. Jag kan rekommendera henne vid en försäljning.

Annika N
Tröingeberg

Sofie var till stor hjälp med både köp och sälj av bostad. Hon är proffsig, påläst, lätt att ha att göra med och lätt att nå trots att mitt jobb ställde till det emellanåt. Kan varmt rekommendera henne.

Hampus L
Skogstorp

Vi kan varmt rekommendera Sofie. Hon hjälpte oss både vid försäljning och köp och var hela tiden trevlig, lugn och professionell. Sofie är lyhörd, engagerad och skapar en trygg känsla genom hela processen.

Rebeca W
Tröingeberg

Jätteduktig! Kändes mycket tryggt att köpa från Sofie!

Altin B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Tröinge Ängar

Hela försäljningsprocessen kändes trygg och smidig tack vare Sofies tydliga kommunikation och professionella bemötande. Hon har gjort ett riktigt bra jobb med försäljningen, och vi ger våra bästa rekommendationer.

Martin D
Arvidstorp

Andra gången som jag har Sofie som mäklare vid försäljning av bostad. Hon är väldigt trevlig och professionell i sitt yrke med tips och råd som skapar en trygghet för mig som säljare. Kan starkt rekommendera henne!

Svar från Sofie Gustavsson

Stort tack för förtroendet och ännu ett gott samarbete Martin :)

Emmie B
Fajans

Mycket gott bemötande. God kommunikation med snabb återkoppling! 10/10!

Svar från Sofie Gustavsson

Tusen tack Emmie, stort grattis till ert husköp :)