Sofie Gustavsson

Sofie Gustavsson

Sofie Gustavsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Sofie Gustavsson har varit registrerad mäklare sedan 2015-06. Sofie Gustavsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 321 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofie Gustavsson har haft 42 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

321 omdömen om Sofie Gustavsson

Sedan starten hos Reco 2016
Lisbeth H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Arvidstorp

Fick ett positivt intryck från första början. Hon fick mig att tro på att min lägenhet kunde vara attraktiv för köpare. Är super nöjd med slutresultatet.

Laila L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Hjortsberg

Sofie bemötte oss på ett tydligt, in-lyssnande och proffsigt sätt. Svarade på åtskilliga frågor, lyssnade tålmodigt på våra utvärderingar och var ett stort stöd i vår jakt på nytt boende åt vår mamma. Stort Tack! :)

Aina S
Sålde sitt hus med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Tröingeberg

Mycket trevlig och lyssnade på våra tankar vid försäljningen av vårt hus. Yrkesmässig kunnig erfaren . Vi är nöjda med hela upplägget och hur Sofie hanterade hela föreställningen Kan varmt rekommendera Sofie som säljare till andra som ska sälja sitt hus. MVH Aina o Håkan Sörbackavägen 11

Håkan J
Västra Gärdet

Sofie har på alla sätt behandlat oss professionellt och vänligt. Även när jag ifrågasatte en del punkter i avtalet, tog hon dig tid att förklara dem på ett tålmodigt sätt.

Johanna A
Västra Gärdet

Hon tog över ett uppdrag när min tidigare mäklare blev föräldraledig och verkade väldigt insatt i min lägenhet och skötte budgivning och kontraktskrivning väldigt professionellt och snabbt.

Marianne J
Västra Gärdet

Hon är professionell och återkopplar snabbt.

Dick H
Bacchus

Våran kontakt har gått igenom våran son Mikael Hellström. Allt har fungerat bra tycker vi . Ser framemot att flytta dit i höst . Tack så mycket för allt mvh Dick o Marianne Hellström 🤗

Svar från Sofie Gustavsson

Stort grattis till ert bostadsköp och varmt välkomna till Falkenberg :)

Marianne S
Sålde sin stuga med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Skrea Strand

Proffsigt bemötande på alla sätt. Vi kände oss trygga med att Sofie skötte försäljningen

Svar från Sofie Gustavsson

Tack för förtroendet och ett mycket gott och trevligt samarbete :)

Henrik S
Köpte sitt hus med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Rosendal

Kundorienterad, effektiv o trevlig

Svar från Sofie Gustavsson

Tack Henrik, stort grattis till ert fritidshusköp :)

Emma P
Centrum

Super trevligt bemötande. Bra återkoppling och kunde ge svar på alla mina frågor.

Svar från Sofie Gustavsson

Tack Emma :) Stort grattis till din nya bostad!