Rickard Stig
Rickard Stig är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Eriksberg
.Rickard Stig har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Rickard Stig har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-08 och har fått 96 omdömen med ett betyg på 4.8. Rickard Stig har haft 48 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 96 Läs vad Rickard Stig
2021-01-13Verifierad kund
Köpte ett hus i aröd. Funkade fint och var lätt att få tag på, svarade på allt vi undrade över och det var ordning på allt och tydligt vad som skulle hända härnäst.
köpte sitt hus med hjälp av Rickard Stig en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Eriksberg -
2020-12-21Verifierad kund
Köpte en lägenhet. Rickard var på visningen informativ, lyhörd och påläst, vilket ingav ett tryggt intryck.
Under den efterföljande budgivningen var Rickard väldigt proffsig och effektiv.
Sammanfattningsvis; ett lägenhetsköp med Rickard som mäklare var uteslutande positiv upplevelse!köpte sin lägenhet med hjälp av Rickard Stig en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Eriksberg -
2020-12-17Verifierad kund
Jag kan verkligen rekommendera Rickard till 100%.
Rickard sålde min lägenhet på Monsungatan och höll mig uppdaterad under hela processen och är otroligt målinriktad. Första gången jag stöter på en mäklare som verkligen lyssnar och lägger upp en tydlig plan.
Jag kommer garanterat att kontakta honom nästa gång jag ska sälja eller köpa lägenhet.
5/5 alla dagar i veckan, stort tack!sålde sin lägenhet med hjälp av Rickard Stig en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Eriksberg -
2020-12-10Verifierad kund
Vi är väldigt nöjda med att vi valde Rickard! Han anpassade upplägget med försäljningen enligt våra önskemål och behov. Han är väldigt ambitiös och han lyckades överträffa våra förväntningar på försäljningen. Kan starkt rekommendera honom som mäklare.
2020-12-07Verifierad kund
Rickard kom in mitt i vår försäljning av vårt hus. Han tog över som mäklare och skötte det mycket bra. Tack gör hjälpen
sålde sitt hus med hjälp av Rickard Stig en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Eriksberg -
2020-10-31Verifierad kund
Vi är mitt uppe i en försäljning av vårt hus, samt precis skrivit på för köp av lägenhet. Vi har blivit bemötta helt korrekt och mäklaren har varit tydlig, saklig och informativ med dels husvärdering, visning av lägenhet och svarat i telefon om vi har undrat nåt.
2020-10-23Verifierad kund
Ordningsam, tydlig, förtroendeingivande, flexibel och punktlig.
2020-10-20Verifierad kund
Köpt en bostadsrätt i Lindholmshamnen.
Proffsigt bemötande, hjälpsam och snabb återkoppling på eventuella frågor.
Mycket nöjd!köpte sin lägenhet med hjälp av Rickard Stig en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Eriksberg -
2020-10-02Verifierad kund
Nu var det inte vi som som köpare som anlitat Rickard som mäklare, men affären har skötts oklanderligt och övertagandet har gått väldigt smidigt med bra information och kommunikation.
2020-08-24Verifierad kund
Sålde min 1:a och är mycket nöjd med Rickard som mäklare.
Proffsig mäklare som uppfyllde mina förväntningar.
Kan verkligen rekommendera honom!sålde sin lägenhet med hjälp av Rickard Stig en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Eriksberg