Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Jörgen Ivarsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Jörgen Ivarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 69 omdömen med ett betyg på 4.9. Jörgen Ivarsson har haft 28 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 80% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

69 omdömen om Jörgen Ivarsson

Sedan starten hos Reco 2018
Mentor K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jörgen Ivarsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Ranagård

Bra bemött, hjälpsam, tydliga förklaringar, Rekommenderas varmt.

Sven S
Sålde sitt hus med hjälp av Jörgen Ivarsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Haverdal

förklarar lyssnar ger tipps på vad som är bra frågar om det är ok att göra så här

Arijana R
Köpte sitt hus med hjälp av Jörgen Ivarsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Alet

Trevligt och ödmjukt bemötande. Håller kontakten på ett bra sätt. Rekommenderas!

Annika A
Steninge

Vi kände oss trygga med Jörgen och hans förslag och vägledning genom försäljningen. Det gick snabbt och var proffsigt genomfört med tydlighet och regelbunden återkoppling. Vi kan varmt rekommendera honom

Pär P
Steninge

Fantastiskt samarbete med mäklaren Jörgen. Otroligt professionell och kunnig. Hjälpte oss genom hela processen och gav oss värdefulla råd. Så tacksam för Jörgens expertis och engagemang. Smidig och effektiv process. Kommunikationen var tydlig och stödjande från början till slut. Utmärkt service !Rekommenderar starkt! Palle/Hanna

Torbjörn B
Getinge

Vi blev mycket trevligt, noggrant och professionellt bemötta av Jörgen som levde upp till våra förväntningar med råge.

Marianne F
Simlångsdalen

Trevlig och serviceinriktad på ett professionellt vis. Har mött många mäklare som försöker utge sig för att vara både byggnadsingenjörer och arkitekter. Men Jörgen utförde sitt jobb som en pålitlig mäklare. Eloge!

Johan P
Nyhem

En lugn och serviceinriktad personlighet som skapar en trygghetskänsla hos mig.

Marie H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jörgen Ivarsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Nyhem

Bara det bästa att säga om Jörgen! /Marie

Gabriella L
Centrum/Väster

Jörgen är både lugn, metodisk och pålitlig. Han är en mycket kompetent mäklare som har svar på alla frågor och funderingar. Likväl som han skapar en trygg grund för säljaren, skapar han även ett förtroende hos eventuella köpare. Kan varmt rekommendera Jörgen!