Jörgen Ivarsson
Jörgen Ivarsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
.Jörgen Ivarsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Jörgen Ivarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 43 omdömen med ett betyg på 4.9. Jörgen Ivarsson har haft 35 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 54% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 43 Läs vad Jörgen Ivarsson
köpte sitt hus med hjälp av Jörgen Ivarsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Vi var mycket nöjd kompet och saklig.
sålde sitt hus med hjälp av Jörgen Ivarsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Mycket trevligt bemötande. Förklarade processen på ett lättfattligt sätt. Gjorde en säljbroschyr som var mycket beskrivande och tog fram det positiva med vårt hus.
Väldigt bra på att återkoppla under hela säljprocessen. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Jörgen Ivarsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Mycket gott bemötande av Jörgen, proffsig visning av lägenheten samt tog han sig tiden att fråga säljaren extra frågor jag hade om lägenheten. Kändes som ett väldigt trygg köp speciellt för mig som köper bostad första gången.
Toppbetyg från min sida, mycket bra! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Jörgen Ivarsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Jörgen är jättebra! Han svarar på alla möjliga och omöjliga frågor man har så att man känner sig trygg genom hela affären. Han är tydlig och rak vilket gör allt mycket lättare. Han har sålt fastigheter åt oss förut och skulle vi sälja igen hade vi självklart bett Jörgen!
Jörgen var trevligt, tillgänglig och tydlig genom hela processen. Han gav intryck av att måna lika mycket om säljaren som om potentiella köpare. Han var väl förtrogen med detaljerna kring objektet och gav ett seriöst intryck.
Jörgen var kunnig och behjälplig vid budgivningen.
Lugnt och tryggt bemötande! Vi är så nöjda med Jörgen som vår mäklare.
Jörgen har visat oss som säljare ett trevligt bemötande, svarat på våra frågor med tydlig och klar information. Han är engagerad, professionell med en empatisk förmåga.
Vi kan verkligen rekommendera Jörgen Ivarsson.
Kurt och Rita Löfstedt -
Trevligt bemötande, tillgänglig, tillmötesgående, noggrann, ambitiös. Vårt köp av hus hanterades professionellt av fastighetsmäklare Jörgen Ivarsson.
5/5 (guldstjärnor) -
Mån om att affären skulle kännas bra för både köpare och säljare!