Bemött med respekt och en öppen dialog genom hela processen. Förväntningar var att få en drivande mäklare som fick mitt objekt sålt En bra och öppen dialog. Fick en att känna sig trygg igenom hela affären.
Niklas Cannon
Niklas Cannon är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
.Niklas Cannon har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Niklas Cannon har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 166 omdömen med ett betyg på 4.9. Niklas Cannon har haft 51 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-01 - 2024-12
166 omdömen om Niklas Cannon
Tusen tack för fint Reco Rikard och grattis till en fin affär :)
Niklas har varit flexibel och lyhörd i sin kontakt med oss. Han svarar snabbt på våra frågor och kontakten har varit mycket bra.
Tusen tack för fint Reco Jessica! Håller med om att vår kontakt har fungerat mycket bra :)
Vi är nöjda med Niklas som är en dedikerad, kunnig och engagerad mäklare. En mäklare som gör skillnad med andra ord.
Tusen tack för fint Reco Albert! Roligt att höra din upplevelse :) Önskar er stort lycka till i ert nya hus!
Ännu en gång har vi fått sålt en bostad till bra pris i ett ansträngt läge för försäljning. Vi tackar Svensk Fastighetsförmedling och Niklas Cannon för att tryggt lotsat oss till denna affär.
Tusen tack för ert fina Reco Greger! Uppskattar att återigen få förtroendet att hjälpa er i er bostadsförsäljning. Önskar er stort lycka till i er nya bostad :)
Ger ett gott och kunigt intryck. Man känner sig trygg som säljare och kund. Levererar verkligen Kan varmt rekommenderas.
Tusen tack för fint omdöme och det gläder mig att ni känt er trygga under hela processen :)
Vi kändes oss trygga under hela processen. Kände fullt förtroende från först stund. Saklig, trevlig, snabb på att återkoppla och han höll oss uppdaterade med relevant information. Rekommenderar starkt Niklas!
Tackar ödmjukast för ert fina reco Mery och grattis till en fin försäljning! Det har varit väldigt smidigt att samarbeta med er så det underlättar mitt arbete :)! Hälsa Andreas så ses vi på tillträdet!
Engagerad, kunnig och lyhörd mäklare. Vi är mycket nöjda och hade stort förtroende för Nicklas under hela processen.
Tusen tack för fint Reco Sofia och grattis till en fin försäljning! Önskar er stort lycka till i ert fina hus :)
Niklas har verkligen uppvisat ett fantastiskt bemötande gentemot oss säljare. Alltid nåbar, alltid väldigt trevlig och alltid med humöret på topp. Han såg till att fullfölja det han har lovat. Oavsett om det har varit positiva eller mindre bra nyheter om försäljningen, så har han revelerat nyheterna med god ton och med hopp i sinnet. Niklas levde upp till våra förväntningar i samband med vår husförsäljning. Niklas är kunnig och påläst kring marknaden och de olika områden han säljer hus på. Kan verkligen rekommendera honom. Betyg 5/5.
Wow! Vilket fint omdöme Branni, tusen tack! Trots att vi inte hade alla förutsättningar med oss tycker jag vi fick till en fin affär tillslut. Önskar er all lycka framöver :)
Påläst, trevlig, kund medveten.
Tusen tack för fint reco Alexander! Önskar dig stort lycka till i din nya lägenhet :)
Niklas har varit kunnig, proffsig och hjälpsam under hela försäljningsprocessen.
Tusen tack för fint Reco Magnus! Grattis till både en bra försäljning och fint köp :)