Niklas sålde mitt hus. Tycker han är professionell , smidig och otroligt enkelt att ha att göra med. Kan verkligen rekommendera Niklas och Svensk Fastighetsförmedling. För mig personligen var det väldigt skönt att ha Niklas som mäklare på mitt hus som skulle säljas då mäklaren på huset vi köpte var otroligt omständlig och motarbetande i min mening. I slutändan känns det bra för min del att mina pengar går till en person som jag anser är rak och ärlig.
Niklas Cannon
Niklas Cannon är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
.Niklas Cannon har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Niklas Cannon har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 305 omdömen med ett betyg på 4.9. Niklas Cannon har haft 41 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
305 omdömen om Niklas Cannon
Tusen tack för fint Reco Paul och stort grattis till en fin affär! Tycker vårt samarbete har fungerat utmärkt så skönt att du upplever detsamma! :)
Riktigt bra mäklare. Lugn, tydlig och lätt att ha att göra med. Kändes som att han hade koll på allt och gjorde försäljningen smidig från start till mål. Skulle absolut anlita honom igen.
Tusen tack för fint Reco och grattis till en fin affär! :) Ni är varmt välkomna att höra av er när det är dags för nästa bostad.
Vi vill verkligen ge Niklas våra allra varmaste rekommendationer! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Från första kontakten till att allt var klart har Niklas varit otroligt professionell, engagerad, hjälpsam och framför allt väldigt omtänksam. Han har alltid tagit sig tid att svara på våra frågor, förklara saker tydligt och göra sitt yttersta för att hela processen skulle kännas trygg och smidig. Det märks verkligen att Niklas brinner för sitt arbete och bryr sig om sina kunder. Hans engagemang, tålamod och sätt att alltid försöka hitta den bästa...
Tackar så mycket för ert fina omdöme Doaa! :) Det gläder mig verkligen att ni känner att jag tagit mig tid att besvara era frågor och funderingar. För mig är det viktigt att samtliga parter känner sig trygga i en av livets största affärer. Stort grattis till ert fina hus! :)
★★★★★ Jag kan varmt rekommendera Niklas till alla som söker en seriös, engagerad och professionell mäklare. Från första kontakten har Niklas varit otroligt trevlig, hjälpsam, tydlig och framför allt ärlig. Han har alltid tagit sig tid att svara på alla mina frågor, även när jag haft många frågor och funderingar. Jag har hela tiden känt att jag har kunnat lita på honom och att han verkligen har haft mitt bästa intresse i fokus. Det som imponerade mest på mig var hans professionalism, tålamod och sätt att skapa trygghet...
Tackar ödmjukast för ert fina omdöme Tarek! :) Det gläder mig verkligen att ni känner att jag tagit mig tid att besvara era frågor och funderingar. För mig är det viktigt att samtliga parter känner sig trygga i en av livets största affärer. Stort grattis till ert fina hus! :)
Jag upplevde Niklas som mycket noggrann, engagerad och informativ. Dessutom alltid trevlig att ha att göra med.
Tusen tack för fint Reco Gunnar! Skönt att vi fick ihop en fin affär tillslut :)
Väldigt hjälpsam och positiv genom hela försäljningen!
Tack för fint Reco Josef och stort grattis till en fin försäljning!
Bra bemödade och kommunikation!
Tack för fint Reco Arlinda! Ska bli spännande att följa er renoveringsresa! :)
Har koll på läget, rekommenderar starkt!
Tack för fint Reco Filippa och stort lycka till i Göteborg!
Bra genomförd förmedling, lätt att nå och koll på alla frågor som uppstod 👍🏼
Tack för fint Reco Patrik och stort grattis till en fin försäljning!
Jag är väldigt nöjd med Niklas och kan rekommendera honom stark! Alltid nära till hands och kommer med bra idéer och lösningar!
Tack för fint Reco Hampus och grattis till en fin affär! :)
Omdömen från tidigare arbetsgivare
Positiv och ambitiös. Bra guidning och hjälp genom hela försäljningen.
Rak, tydlig, snabba puckar,seriös
Stort tack för Reco Aldo! Önskar er stort lycka till i er nya bostad.
Mäklaren var trevlig och ingav förtroende. Kunde svara på samtliga frågor vi hade. Han återkopplade snabbt till oss efter visning. Och erbjöd även extra visning. Upplevde honom som seriös och kunnig.
Stort tack för fint omdöme Nina! För mig är det en självklarhet att ni som köpare ska känna er så trygga som möjligt inför ert husköp.
Mycket nöjd, svarar alltid på en, ställer alltid upp och är väldigt tydlig och punktlig. Rekommenderas starkt!
Stort tack för fint Reco Samuel! Önskar dig stort lycka till med framtida planer.
Väldigt bra och kan rekommenderas varmt. Niklas är "på bollen". Lösningsorientert och ger det lille extra för att allt ska bli så bra som möjligt.
Stort tack för fint omdöme Christian. Det har varit ett rent nöje att hjälpa till att förmedla er villa. Vi hörs framöver!