Jag är otroligt nöjd med Pugh! Förutom att han är professionell och kunnig så är han mycket trevlig och bekväm att jobba med. Han får mina starka rekommendationer!
Pugh Rengensjö
Pugh Rengensjö är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
.Pugh Rengensjö har varit registrerad mäklare sedan 2017-02. Pugh Rengensjö har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 136 omdömen med ett betyg på 4.9. Pugh Rengensjö har haft 22 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att jobba som mäklare är att få hjälpa människor förverkliga sina bostadsdrömmar.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är personlig i min kommunikation, uthållig, okomplicerad samt väl förberedd.
Hur ser din drömbostad ut?
Min drömbostad är ett modernt hus som ligger enskilt vid havet.
Vad vet vi inte om dig?
Jag spelar gitarr och sjunger. På fritiden umgås jag gärna med vänner eller umgås med min familj. När tillfälle ges så sportar jag även så mycket jag kan.
2024-12 - 2025-11
136 omdömen om Pugh Rengensjö
Fantastisk, tålmodig och rådig. Tillmötesgående, snabb i återkoppling och vid nya uppgifter. Rekommenderar honom starkt!
Pugh har varit väldigt behjälplig hela tiden från kontakt med fotograf och besiktningsman till avslut av affären. Han har givit oss ärliga uttalanden om de som varit intresserade av huset och inte stressat oss att ta första bästa bud. Han har hållt oss informerade löpande och svarar alltid väldigt snabbt på våra frågor och funderingar. Vi är mycket nöjda.
Inger mycket bra förtroende. Mån om att både säljare och köpare känner sig nöjda. Gör det där extra som man egentligen inte efterfrågat.
Väldigt trevlig och tillmötesgående med ett sätt som inger förtroende. Kan varmt rekommendera Pugh! Mvh Fredrik
Tusen tack Fredrik! Tack för gott samarbete och stort lycka till med nya semesterbostaden!
Mycket duktig och engagerad. Positiv.
Pugh har varit mycket hjälpsam, proffsig och effektiv! Trevligt bemötande på ett förtroligt sätt! Vi är mycket tacksamma för att vi fick Pugh som vår mäklare! Tack! MVH Bo Samuelsson & Gilda Costa
Hej Bo och Gilda! Tack för dem orden och för att ni tog er tid att svara. Skönt att det landade bra till slut!
Mycket bra. Jag är väldigt nöjd.
Tack Anita för att du tog dig tid att lämna omdöme! Stort lycka till i ert nya fina sommarhus. Vi ses!
Mycket bra proffsigt korrekt och trevligt bemötande. Han stämmer bra in på er reklam, han blir kanske bjuden på nästa bröllop..😋
Hahaha! Tack för det Terje. Det är tyvärr en annan byrå som gör den reklamen, men jag kommer gärna ändå : )
Kunnig och proffsig mäklare. Kan varmt rekommenderas⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️