Jag är väldigt nöjd med Kajsa som mäklare. Hon har varit professionell, engagerad och omtänksam genom hela försäljningen. Jag uppskattade verkligen hennes bemötande och kan varmt rekommendera henne.
Cajsa Andersson
Cajsa Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Haninge
.Cajsa Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2025-01. Cajsa Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-05 och har fått 50 omdömen med ett betyg på 4.8. Cajsa Andersson har haft 36 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2026-08
50 omdömen om Cajsa Andersson
Snabb och lättillgänglig. Bra bemötande och trevlig.
Så proffsig och kunnig. Vi hade inte kunnat haft en bättre mäklare! Cajsa blir ett givet val nästa gång vi ska sälja!
Trevlig, effektiv och proffesionell!
Alltid snabba återkopplingar och alltid trevlig!
Trevlig, tydlig och förstod hur vi önskade att försäljningen skulle gå till på ett mycket bra sätt.
Duktig och kunnig verkar påläst om objektet vi köpte
Vänlig, trevlig, saklig, kunnig och tillgänglig för alla frågor. Som köpare är jag mer än väldigt nöjd.
Cajsa var hjälpsam och hade spekulanter som var intresserade av objektet och fick det såld utan fotografering och öppen visning. Allt gick väldigt fort.
Sammanfattningsvis är vi nöjda och kan absolut rekommendera mäklaren, även om det finns utrymme för ytterligare förbättringar.