Han har ett mycket trevligt bemötande, kunnig och ger ett väldigt bra intryck.
Jimmy Rossetti
Jimmy Rossetti är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Haninge
.Jimmy Rossetti har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Jimmy Rossetti har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-08 och har fått 1 016 omdömen med ett betyg på 4.9. Jimmy Rossetti har haft 124 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Mitt mål är att du som kund alltid ska känna dig trygg vid en affär och få ut det bästa möjliga priset för din fastighet. Detta leder förhoppningsvis till att du som kund blir nöjd, vilket är mitt mål.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är en engagerad och lokal mäklare som älskar att sätta rekord!
Hur ser din drömbostad ut?
Min drömbostad är en enkel fastighet i en lugn miljö vid vattnet.
Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden umgås jag med familjen och förutom det så älskar jag att laga mat.
2025-05 - 2026-04
1 016 omdömen om Jimmy Rossetti
Tack för en väldigt bra Reco. Kul att du är nöjd
Bra bemötande och trovärdig. Kan rekommendera Svensk Fastighetsförmedling Haninge.
Tack Leif för en väldigt bra Reco och trevligt samarbete
Mycket bra! Driven, tillgänglig och professionell.
Tack Jesper för en mycket bra Reco. Grattis till försäljningen
Jimmy är mer än bara professionell, han lyssnar till våra personliga åsikter och behov och gör allt för att få det igenom. Han lyssnar på oss och vi känner oss alltid hörda. Jimmy är otroligt duktig på det han gör, vi känner oss trygga i hans händer och vi ser att han gör det bästa för oss. Det finns ingen bättre!
Tack Hanna för en väldigt fin Reco. Grattis till en väldigt lyckad försäljning
Driven mäklare som svarar sent på kvällen. Visade boendet med kort varsel på valborgsmässoafton. TOP!
Stort tack för fin Reco. Kul att ni uppskattar hur jag jobbar. Grattis till en snabb och smidig affär
Vi kan varmt rekommendera Jimmy, Genom hela försäljningen var han otroligt lyhörd för våra önskemål, samtidigt som han var rak och ärlig med hur marknaden faktiskt ser ut. Det kändes tryggt att han vågade ge oss en realistisk bild men ändå kämpade för att vi skulle nå det resultat vi hoppades på. En proffsig mäklare som verkligen lyssnar på sina klienter!
Vilken fantastisk Reco. Stort grattis till en lyckad affär
Väldigt nöjd med denna mäklare! Professionell, engagerad och lätt att få kontakt med genom hela processen. Allt gick smidigt och jag kände mig trygg från start till mål. Rekommenderas varmt!
Stort tack för en väldigt bra Reco. Grattis till lyckad försäljning
Han är trevlig och saklig med varmt bemötande. Vi upplevde att allt gick så smidigt och fort
Tack Arash för fin Reco. Grattis till ett fint hus
Mycket enkel och snabb affär.
Tack Mia för en fin Reco. Stort grattis till en smidig affär
Jimmy är ett superproffs. Lugn, saklig och i en klass för sig. Han jobbar för både köpare och säljare och gör exakt det en mäklare ska göra, han skapar affärer. Medan resten står i dörren och säger hej å välkommen.
Tack Fredrik för en fantastisk Reco. Stort grattis till en lyckad affär