Juan Lagos

Juan Lagos

Juan Lagos är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Juan Lagos har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Juan Lagos har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 45 omdömen med ett betyg på 4.8. Juan Lagos har haft 23 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

45 omdömen om Juan Lagos

Elin S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Juan Lagos en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Handen

Vi är mycket nöjda med Juan som hjälpte oss med en snabb och smidig försäljning av vår lägenhet. Kan varmt rekommendera honom.

Tack Elin för de fina orden och för ett mycket gott samarbete. MVH, Juan

Susanne S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Juan Lagos en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Handen

Hej !Jag blev mycket vänligt och professionellt bemött. Jag ringde upp Juan Lagos vid flertal tillfällen och fick svar på alla frågor och han hade stort tålamod. Mvh Rita Sandstedt

Tack snälla för de fina orden. Ser fram emot tillträdet. MVH, Juan

Andreas S
Tungelsta

Är nöjd med upplevelsen och allt kändes tryggt.

Tack Andreas för ett gott samarbete. MVH, Juan

Therese S
Tungelsta

Som köpare kan jag verkligen rekommendera Juan Lagos. Trevligt bemötande och in lyssnande Tack

Hej Therese, tack för de fina orden och grattis till ditt nya hem. Mvh, Juan

Oliver A
Vendelsö

Extremt trevlig! Väldigt tillmötesgående och öppen. Snabb på svar men just själva attityden och bemötandet är jag väldigt nöjd med!

Svar från Juan Lagos

Tack för de fina orden. Njut av din nya bostad och ser fram emot att hjälpa dig framgent. Trevlig dag!

Gustav W
Västerhaninge

Grym mäklare, väldigt tillmötesgående och ställer gärna upp! Rekommenderar starkt!

Svar från Juan Lagos

Tackar så väldigt mycket för de fina orden. Njut av ert nya hem.

Rebecca R
Västerhaninge

Otroligt bra upplevelse! Trevlig och tillmötesgående. Snabb och smidig affär

Svar från Juan Lagos

Tack för de fina orden och kul för mig att fått vara en del i ert första köp. Njut av ert nya hem.

Ellert Oskar A
BRANDBERGEN

Engagerad, bra återkoppling , seriös, trevlig

Svar från Juan Lagos

Tack för de fina orden och ett gott samarbete.

Marcus J
Vega

Juan gjorde ett riktigt bra jobb, var trevlig genom hela processen och kändes genuint engagerad och professionell.

Svar från Juan Lagos

Tack Marcus för de fina orden och för ett gott samarbete. Njut av er nya bostad :)

Felix F
Sköndal

Lätt att ha o göra med, trevlig och tydlig vilket var skönt vid mitt första bostadsköp

Svar från Juan Lagos

Hej Felix, tack för rekommendation och stort grattis till din första bostad!