Ali Nouri

Ali Nouri

Ali Nouri är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Ali Nouri har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Ali Nouri har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 230 omdömen med ett betyg på 4.8. Ali Nouri har haft 39 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

230 omdömen om Ali Nouri

Sedan starten hos Reco 2022
Romil B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ali Nouri en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Huddinge

Ali lyckades sälja min lägenhet innan vi gick ut med den på marknaden. Ali va professionell, lyhörd och jag litade fullt ut. Han har en väldigt bra kundservice och ger en trygghetskänsla. Han jobbar hårt med att lyckas sälja lägenheten till de mål säljaren har. Rekommenderar starkt!

Victoria W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ali Nouri en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Huddinge

Super trevlig och gick igenom alla steg lugnt och noggrant. Kände mig trygg. Rekommenderar varmt

Lara M
Visättra

Jag blev bemött på ett professionellt och trevligt sätt av mäklaren. Våra förväntningar var att få tydlig information och bra vägledning genom hela processen, vilket mäklaren verkligen levde upp till. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med upplevelsen vid köpet av bostaden.

Alexander L
Huddinge

Suverän mäklare som engagerar sig i sitt jobb och hjälper dig hela vägen !

Mikail E
Centrala Huddinge

Mäklaren var lätt att få tag på, svarar tydligt på frågor och höll mig uppdaterad genom processen. Allt skötts smidigt och professionellt, vilket gör att affären känns trygg. Kan absolut rekommendera.

SHAHBAZ M
Visättra

Ali har verkligen kämpat med försäljningen av min lägenhet. Trots att grannar sålt billigare har jag valt att vänta in rätt pris, och Ali har stöttat mig hela vägen utan att någonsin försöka stressa fram en affär. Han har metodiskt fortsatt med visningar och haft ett imponerande tålamod tills rätt köpare till slut dök upp.

Iran M
Visättra

Hej! Ali har varit tålmog och brydde sig om mig och situationen. Han har arbetat mycket Angående försäljningen av min lägenhet Jag är väldigt nöjd med honom och tackar väldigt mycket för allt. Med vänliga hälsningar Iran Mahmoody

Elin S
Huddinge

Jättenöjd med allt hela vägen. Svarar snabbt, återkopplar på allt och ger ett lugnt och tryggt intryck. Rekommenderar verkligen Ali som mäklare.

Elin S
Köpte sitt hus med hjälp av Ali Nouri en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Marcel K

Han är jättebra. Jag ska rekommendera honom 100 %