Professionell, lagom mycket på och allmänt grym att ha och göra med.
Ali Nouri
Ali Nouri är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
.Ali Nouri har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Ali Nouri har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 240 omdömen med ett betyg på 4.8. Ali Nouri har haft 46 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
240 omdömen om Ali Nouri
Väldigt trevligt bemötande från start och hela vägen framåt. Proffesionell. Kunnig på sitt område.
Mkt bra och trevlig. Lätt att få tag på
Bra och kunnig mäklare! Väldigt nöjd!
En kunnig och trevlig mäklare som underlättar allt i din försäljning. Han är rak och tydlig i kommunikationen, realistisk och enkel att ha att göra med. Man känner sig trygg hela vägen i försäljningen.
Han hade trevligt bemötande, saklig, lyssnade, var professionell. Han gav ett väldigt bra intryck.
Mycket effektiv , professionell och vänlig ! Jag är mycket nöjd!
Ali har hjälpt oss med försäljning två gånger och båda gångerna har vi varit otroligt nöjda med hans arbete. Han har driv och bemöter både köpare och säljare snabbt och kunnigt. Vill varmt rekommendera.
Mycket bra process! Kan verkligen rekommendera Ali!
Ali Nouri är en snäll, hjälpsam och professionell mäklare. Han är tydlig och informativ genom hela processen och inger stort förtroende. Rekommenderas varmt!