Johannes Stynsberg
Johannes Stynsberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
.Johannes Stynsberg har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Johannes Stynsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-11 och har fått 59 omdömen med ett betyg på 4.7. Johannes Stynsberg har haft 25 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
59 omdömen om Johannes Stynsberg
Sedan starten hos Reco 2020
sålde sitt hus med hjälp av Johannes Stynsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Mötet med mäklaren var bra , vi ville på grund av ålder och sjukdom sälja vårt hus , och han sålde det snabbt och bra . Vi blev vänligt bemötta och är nöjda med försäljningen .
köpte sitt hus med hjälp av Johannes Stynsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Jag blev bra bemött, det sätter jag stor vikt på. Förväntningarna var ett snabbt köp, ett hus där skicket var kontrollerat. Detta uppfylldes.
sålde sin stuga med hjälp av Johannes Stynsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Mycket fint bemötande. Jag uppskattar att han höll mig informerad hela tiden om vad som hände. Även om det var lite trögt i början så gav han inte upp och det gav resultat i slutänden.
En stor eloge till honom. -
Trevligt bemötande!
Bra, kontinuerlig, kontakt!
Bra information om bostadsmarknaden, ränteläget och förutsättningar för möjlighet till affär.
Vi valde mellan tre mäklare vi träffade och Johannes var det självklara valet.
Johannes har nog fått jobba en del för att kunna sälja vårt hus och det ser vi som professionellt. -
Uppskattade hur bra insatt han var i vårt område. Han kunde direkt säga vad han tyckte vårt hus var värt och det visade sig stämma mycket bra! Jag upplevde Johannes genuin och ärlig i sitt arbete.
köpte sin stuga med hjälp av Johannes Stynsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Trevligt bemötande och påläst.
Bra och reko mäklare i alla lägen samt ordentligt
Alltid trevligt bemötande.
Tyvärr så fick vi ett lägre pris än mäklaren hade satt, han trodde ju att priset skulle bli ännu högre än det han satt som utgångspris.
Om man sökt honom så hörde han alltid av sig snabbt. Trevlig och kunnig mäklare. -
Kompetent trevlig och engagerad
Trevlig förtroendeingivande - bra service!