Vi upplevde Magnus som en väldigt trevlig person, seriös och drivande mäklare. Gav oss objektiva och realistiska bedömningar av värderingen av vårt hus. Hela processen var snabb och väl genomförd. Har bara gott att säga om Magnus.
Svensk Fastighetsförmedling Kil
Går du i tankar om att köpa eller sälja bostad? Då är du varmt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling i Kil! Våra mäklare har koll på området, god erfarenhet av marknaden och ett starkt engagemang för att göra bra bostadsaffärer. Vi tror att lyhördhet, tillgänglighet och servicetänkande är nyckeln till en god kundrelation....
805 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Kil
Sedan starten hos Reco 2026
Trevlig och hjälpsam. Snabb återkoppling.
Vi har känt oss hörda genom hela köpeprocessen. Våra förväntningar på en mäklare var höga. Otroligt bra tillgänglighet, servicetänkande är vår upplevelse av Sonja. Så hon levde upp till våra höga förväntningar.
Sonja har varit förtroendeingivande och otroligt hjälpsam i bemötandet av alla våra frågor. Det märktes att hon hade koll på omgivningen kring vår bostad och hon gjorde oss trygg i våra funderingar. Hon är noggrann och kommunikativ.
Bra bemötande, lugn trygg och mycket kunnig. God kommunikation och det blev en avslappnad procedur. Enkelt och smidigt.
Tack för förtroendet att sälja ditt fina hus, nu blir det ett spännande och roligt steg du tar i livet.
Professionell, lyhörd och extremt duktig på att skapa värde - rekommenderar starkt!
Blev en kort men mycket bra upplevelse av Magnus som mäklare,då han ersatte sin kollega som slutade hastigt. Jag fick ett proffesionellt och kunnigt bemötande. Märktes att han hade koll på läget vad gäller orten och fastighetens kapacitet. Bra kommunikation och själva försäljningen sköttes och gick över förväntan bra. Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera Magnus Ask som mäklare.
Bra mottagande vid visning och hjälper direkt till vid frågor.
Eftersom det är första gången jag säljer en fastighet har jag inget att jämföra med.Förväntningarna var att få fastigheten såld inom rimlig tid och det blev den, och intrycket jag fick av Sonja var att hon är väldigt engagerad i sina arbetsuppgifter
Vi har blivit bemötta på ett mycket proffesionellt sätt från första början. Sonja har verkligen levt upp till alla förväntningar och mer därtill, hon visar intresse och är kunnig, hon utstrålar en trygghet som både säljare och köpare kan behöva. Vi rekommenderar Sonja Rudqvist med topp betyg.
Upplever Sonja som mycket trevlig och engagerad. Hon var kunnig och snabb samt med en fin energi både för mig som säljare och för köparen. En bra affär och båda nöjda. Rekommenderar henne gärna. Inger Nordell
Vår försäljning tog lång tid. Sonja var trots det lika positiv och engagerad under hela processen.
Mycket trevligt bemötande, det är viktigt!! Bra återkoppling efter visningar. Fint & trevligt bemötande av även övrig personal direkt man kliver in på Fastighetsföreningen, tummen upp för helheten 👍
Trevligt bemötande och svarat ganska omgående om man haft frågor eller funderingar.
Väldigt trevlig, hade en väldigt bra upplevelse med Sonja som min mäklare!
Väldigt engagerad och fin person, bara positivt!
Kunde vara mer närvarande. Det blev en utdragen process pga besiktning men under den tiden hörde vi inget utan fick själva ta kontakt och kolla läget. Hade varit skönt att få löpande information. Men vid alla möten har hon bemött oss på ett professionellt sätt. När vi frågat har vi fått svar.
Det är en duktig och kunnig kvinna. Informativ m m. Lite snopen vart jag när hon inte varit tillgänglig men fick då hjälp av kollegor till henne. Men i det stora hela har det gått jättebra med husaffären.
Jag tycker bemötandet var mycket bra, trevlig och hjälpsam. Vidare var det lätt att få hjälp då jag bokade visning samt var aktiv i budgivning men mina föräldrar var det som köpte fastigheten. Detta var inget problem utan löstes smidigt.
Väldigt väl och personligt mött av en mycket trevlig och glad, positiv Magnus han motsvarade våra förväntningar. Mycket kunnig och informerade oss bra under hela tiden så vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera honom.
Jätteroligt att få ert förtroende att sälja er fina stuga, nu får ni tillbringa fritiden hos Andreas på Arnön istället :-)
Vi är jättenöjda med allt kring köpet!
Sanna är en professionell och fantastisk fastighetsmäklare. Hon var mycket hjälpsam genom hela köpprocessen.
Magnus är en mycket kunnig och erfaren mäklare med ett brett kontaktnät. Han har helt enkelt bra koll på läget och man märker snabbt att han har en lång erfarenhet inom bostadsförsäljning.
Jag uppskattar att jag fick hjälpa dig med försäljningen av din fina villa som ju gick smidigt. Nu blir nästa steg att hitta en bra bostadsrätt till dig.
Mäklaren tog sig tid att gå igenom säljprocessen och återkopplade snabbt när jag ringde upp och hade frågor. Jag har en utmattning med minnesproblematik och hon gick lungt och sansat igenom mina frågor och påminde om upplägget varje gång jag ringde. Försäljningen gick fantastiskt bra och jag är mycket nöjd. Fick också till mig att flyttstäd och flytthjälp kan jag boka på mina sidor vilket känns oerhört smidigt. Jag är oerhört nöjd med hela säljprocessen så här långt in i försäljningen.
Trevligt bemötande och mycket hjälpsam
När vi har varit på visningarna så har hon varit precis som jag vill en mäklare ska vara. Gillar inte "bilförsäljartypen" som bara talar om att allt är så bra. Tycker hon gav oss ett bra intryck. När vi var och skrev kontrakt så tycker jag hon var professionell och förklarade bra.
Jag tycker Sanna har varit suverän att ha och göra med! Hon har känts genuint trevlig och intresserad, samtligt som hon är tydlig! Jätte proffsig!
Trygg erfaren engagerad inkännande. Realistiska förväntningar på försäljningen.
Väldigt roligt att få förtroendet att sälja din fina gård som du köpte av mig för 11 år sedan.
Vill du ha en mäklare som bryr sig då ska du anlita Sonja.
Använde Sonja när vi sålde vår lägenhet. Snabbrespons och högt engagemang, jättenöjda!
Jätte trevlig super lättsam å hjälpsam. Har inget dåligt att säga om henne alls
Sanna var engagerad och hade god återkoppling till oss säljare. Sanna följde upp alla intresserade på ett bra sätt och ledde försäljningen till ett snabbt och tillfredsställande avslut.
Väldigt fint bemötande av Magnus och har gjort ett mycket bra arbete i en marknad som är minst sagt svår och lyckades få igenom försäljningen på ett mycket bra sätt! Jag rekommenderar Magnus som mäklare alla dagar i veckan till mina vänner och bekanta! Tack Magnus för en mycket väl genomförd försäljning! Hälsningar Kristian Peistorpet
Tack för förtroendet att hjälpa dig med försäljningen, vi fick kämpa ett tag men skam den som ger sig.
Sanna upplevs ha mycket på sitt bord, men trots allt lyckades hon få säljare och köpare att mötas. Upplevelsen är att alla parter är nöjda med hur köpekontraktet skrevs.
Sanna är engagerad och lyhörd, och styrde upp en smidig och snabb försäljning – till ett pris långt över förväntan! Professionellt genomfört från start till mål. Sanna rekommenderas varmt!
Trevlig, engagerad och ser till att allt blir bra för både säljare och köpare
Mycket sympatisk och trevlig mäklare. Lyssnar när vi pratar, och kommenterar vad han tycker. .Man blir glad av att träffa Magnus Ask. Alltid ett leende emot oss. Man blir glad att ha honom i sin närhet Klok man! Glad och mkt snäll. Tydlig i sitt tal. Tydlig när det gäller ta fram allt som gäller huset. Han pratar lagom mkt, när det gäller datum vi ska komma ihåg. Super trevlig mäklare, är vårat omdöme. 👍☘️🌹🇸🇪 Ewa Wikström
Fina ord Eva, väldigt roligt att höra. Jag uppskattar verkligen vårt samarbete och är tacksam att jag fick förtroendet att hjälpa er. Nu hoppas jag att du kommer att trivas i nya lägenheten.
Denna gång har jag personligen inte haft så mycket med Magnus att göra, det är sönerna som hållit i det. Men mina tidigare erfarenheter av husförsäljning som Magnus hjälpt mig med och att det har gått så pass smidigt att få sommarstugan såld, gör att jag är mycket nöjd.
Roligt att höra att du är nöjd Eleonor, det blev en väldigt tidig vårförsäljning av stugan.
Bara positiva omdömen. Vänligt o proffsigt bemötande!
Tack det samma Ebbe, väldigt trevligt att få både träffa och hjälpa er med försäljningen som gick ovanligt fort. Alltid roligt när ni som säljare har allt noga dokumenterat och koll på er fastighet.
mycket nöjd, snabb och smidig affär
Tack för ett bra jobb & en lyhördhet gentemot oss säljare. Du har gjort ett toppenarbete och sen dag ett gjort allt för att förmedla vårt hus!
Bra och seriöst bemötande! Allt var toppen.
Vi är supernöjda med Sonja. Vi bytte mäklare till henne, och hon sålde vårt radhus inom en vecka efter att det var ute i flera månader hos den tidigare mäklaren. Driven, pålitlig och härlig energi!
Jag tycker vi hade en bra dialog. Han är sakkunnig och trevlig.
Tack Tess, jag tycker också att vi hade en trevlig och bra dialog vilket var tur eftersom det blev ganska många visningar och samtal i det här fallet. Nu önskar jag dig lycka till mot nästa äventyr söderut.
Kunnig , snabb och mycket trevlig.
Haft stor förtroende för min mäklare Sonja Rudqvist ,Tacksam för allt hon hjälpt mig med försäljningen / MVH. Siw
Vi upplevde Sonja som väldigt trygg och professionell. Vi är väldigt nöjda.
Jag har endast gott att säga om Sonja! Rekommenderar henne varmt. Sonja såg bara möjligheter när vi startade upp vår bostadsförsäljning. Med en härlig energi, tydlighet och snabba svar gjorde hon att vår försäljning kändes trygg. Försäljningen gick fort även i en tid då det varit svårare att sälja. Vi fick även fastigheten såld till ett helt ok pris.
Kan varmt rekommendera Magnus, upplevde honom mycket kompetent och erfaren. Även om det var jag som anlitat honom så tog han tillvara hela situationens intresse och kunde guida både mig och köparen till en bra affär. Kändes tryggt och professionellt!
Fint att du är nöjd med mitt jobb Eva, väldigt skönt att vi hittade en bra lösning för både dig och köparna.
Otroligt professionell och trevlig mäklare.