Hans Andersson
Hans Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Luleå
.Hans Andersson har varit registrerad mäklare sedan 1998-06. Hans Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 4.7. Hans Andersson har haft 20 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-04 - 2023-03
37 omdömen om Hans Andersson
Sedan starten hos Reco 2020
sålde sitt hus med hjälp av Hans Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Mycket nöjd med allt! Försäljningen gick smidigt och bra återkoppling under processen.
sålde sin bostad med hjälp av Hans Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Trevligt bemötande samt saklig och bra hjälp. Rekommenderas varmt!
köpte sin bostad med hjälp av Hans Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Trevligt bemötande och hjälpsam med allt. Mycket nöjd med Svenska fastighetsförmedling.
Ett utmärkt bemötande under genomgången av försäljningen av Årbyn 12:1
3 ägare är inte alltid så lätt att enas om priset och vad som ingår
Hans A hade ett rätt utgångspris visade det sig i slutändan.
Jag är mycket nöjd nu när allt är klart .
Med vänlig hälsning,
Stig Näsvall
i -
Trevlig, saklig, ambitiös och kunnig!
Det känns bra att anlita en lokal mäklare från orten som kan sin sak.
Hans visade stort engagemang genom hela försäljningen vi har stort förtroende för han
Huset såldes i raketfart och vi är mycket nöjda! Vi kan varmt rekommendera att välja Hans som mäklare! -
köpte sitt hus med hjälp av Hans Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Snabba svar på mina frågor om fastigheten.
Det han inte visste tog han reda på. -
Vi blev väl bemötta och Hans visade stort engagemang under hela försäljningsprocessen.
Vår mäklare hade stor erfarenhet och kännedom så vi förväntade oss ett bra arbete. -
Mycket bra mäklare på alla sätt och vis
Jordnära, , förtroendeingivande, god relation både med säljare och köpare.
Bra genomgång. Enkelt att boka tid för syn och bra kommunikation under köpet. Blir kanon när det är klart.