Joacim Wiking

Joacim Wiking

Joacim Wiking är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Joacim Wiking har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Joacim Wiking har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 180 omdömen med ett betyg på 4.8. Joacim Wiking har haft 77 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

180 omdömen om Joacim Wiking

Sedan starten hos Reco 2024
Mark T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joacim Wiking en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Joacim hade ett leende på läpparna och välkomnanden. Hjälpsam, tydlig och hade en bra ballans på ”opartiskt” sätt

Emma T
Sålde sitt hus med hjälp av Joacim Wiking en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Lyhörd och inlyssnande, visade intresse för objektet och försäljningen på ett proffesionellt och varmt sätt. Var snabb på att svara på meddelanden och samtal, smidig att få tag på. Kunnig, påläst om fastigheten och tog sig tid att förklara. Gjorde mig som säljare inkluderad i försäljningen på ett tydligt och tryggt sätt. Väldigt nöjd med bemötande och alla delar i försäljningen.

Hanna E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joacim Wiking en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Näsby

Upplevde en bra kontakt till början. Engagerat och ingav ett förtroende. Tyvärr kände vi senare ett minskat engagemang med missförstånd och saker som missades. Missförstånd i visningsdagar, sen annons på hemnet, fel kostnadsuppgifter på lägenheten och samspelet klickade inte riktigt från vår sida tyvärr.

Svar från Joacim Wiking

Tack för er återkoppling. Tråkigt att ni upplevde att kommunikationen och samspelet inte fungerade fullt ut under processen. Samtidigt är jag glad att vi lyckades sälja bostaden redan på första visningen, efter att den tidigare legat ute med en annan mäklare utan försäljning och dessutom till ett pris flera hundra tusen kronor över den senaste försäljningen i föreningen. Jag tar till mig er feedback och önskar er allt gott framöver.

Malin A
Frövi

Bästa mäklaren!🌟 Så duktig och professionell

Daniel A
Frövi

Träffade Joacim för 2-2 1/2 år sedan och har aldrig funderat på någon annan mäklare. Trevlig artig snäll proffsig samt förstående. Skulle se han som en vän som man bjuder över en kväll. Han är får 11 av 10!

Anders R
Örebro

Joacim har under tiden vi har haft kontakt utfört uppdragen på bästa sätt. Både när vi var köpare av en fastighet och när han senare hjälpte oss att sälja. Trevlig och lätt som person, effektiv och påläst.

Malin R
Örebro

Väldigt bra bemötande och genomförd försäljning! Kan verkligen rekommendera Joacim som person och mäklare.

Aleksandra Grazyna R
Nora

Jag blev bemött med en stor entusiasm och vi har pratat om alla viktiga detaljer redan från första mötet. Förväntningarna var att sälja huset inom några månader med alla möjliga försäkringar, korrekt och transparent från början både för oss och för köparna. Allt gick smidigt och enkelt. Jag har fått några förklaringar och råd hur man kan tänka på försäljningen på bästa ekonomiska sättet. Mäklaren var engagerad och hjälptsam.

Sara O
Nora

Kunnig och engagerad i sin proffession. Positivt bemötande, ser det lilla i det stora. Lite svår att få tag på när man ringer men svarar på sms. En trevlig prick

Anders R
Köpte sin bostad med hjälp av Joacim Wiking en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Vedevåg

Trevligt bemötande och en mäklare som verkligen vill få till en bra affär. Kunnig och med ett trevligt driv! Rekommenderas