Sofie Strömqvist

Sofie Strömqvist

Sofie Strömqvist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Sofie Strömqvist har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Sofie Strömqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 140 omdömen med ett betyg på 4.7. Sofie Strömqvist har haft 27 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

140 omdömen om Sofie Strömqvist

Sedan starten hos Reco 2023
Per Christer A
Sålde sin bostad med hjälp av Sofie Strömqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Stora Mellösa

Sofie var tillgänglig för frågor, samt gav ett uppriktigt och ärligt intryck då vi skulle sälja familjegården. Hennes engagemang vid första mötet gav ett positivt och tryggt intryck, samt ingav ett förtroende och en bra känsla då vi skulle välja mäklare.

Per Christer A

Sören Lars-Håkan B
Sålde sin stuga med hjälp av Sofie Strömqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Odensbacken

Sofie har gått in för att sälja mitt fritidshus med stort intresse. Sofie har gjort ett bra arbete. Jag är tacksam för det. Mvh Håkan

Robin J
Köpte sitt hus med hjälp av Sofie Strömqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Nora

Vi är väldigt nöjda med Sofies insats under hela köpprocessen. Hon var alltid tillgänglig för våra frågor, gav tydlig och ärlig information, och skapade en trygg känsla genom hela affären. Mäklaren var både kunnig och hjälpsam, och hade ett trevligt bemötande under hela processen. Det märks att hon brinner för sitt jobb och verkligen vill att både köpare och säljare ska bli nöjda. Vi kan varmt rekommendera Sofie till andra!

Olivia A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofie Strömqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Superduktig, trevlig, svarade på frågor, kunde mycket om objekten

Leif S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Strömqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Proffsigt bemötande från första mötet till avslut med kontraktsskrivning. Väldigt noggrann genomgång om hur försäljningsprocessen skulle ske. Kan varmt rekommendera Sofie.

Sigvard K
Örebro

Kunnig. Inger förtroende. Noggrann med information. God struktur på mötet för skrivning av kontrakt.

Edvin L
Stora Mellösa

Blev jättebra bemött och allt sköttes perfekt 👍🏻

Marianna G
Köpte sin stuga med hjälp av Sofie Strömqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Glanshammar

Vi blev väldigt fint bemötta av Sofie redan från första kontakt. Hon var professionell, tydlig, varm och alltid snabb med att svara på våra frågor — även när vi hade många funderingar kring arrende, kontrakt och finansiering. Vi kände oss trygga genom hela processen och uppskattade att hon alltid var ärlig och samtidigt lösningsfokuserad. Våra förväntningar överträffades, och vi är så glada att hon hjälpte oss att hitta vårt lilla drömställe i Tjugesta. Stort tack Sofie! / Marianna & Aleksei

Hans A
Örebro

Professionell mäklare med bra driv och energi.

Svar från Sofie Strömqvist

Tack för det fina omdömet och för ett bra samarbete! :)