Angelica Flodin

Angelica Flodin

Angelica Flodin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Angelica Flodin har varit registrerad mäklare sedan 2024-12. Angelica Flodin har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 116 omdömen med ett betyg på 4.9. Angelica Flodin har haft 55 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

116 omdömen om Angelica Flodin

Maud Ingela Margareta K
Sålde sin bostad med hjälp av Angelica Flodin en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Hammerdal

Har bara positivt att säga om Angelica. Vid frågor har hon alltid svar och svarar alltid när man ringer eller mejlar, om hon är upptagen så hör hon alltid av sig. Så en bättre mäklare får man leta efter.

Max-Gordon S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Angelica Flodin en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Östersund

Trevlig och tillmötesgående. Tillgänglig för frågor och funderingar

Julia R
Köpte sitt hus med hjälp av Angelica Flodin en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Lit

Mycket trevlig, hjälpsam och snabb att höra av sig!

Karin I
Sålde sin stuga med hjälp av Angelica Flodin en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Åsarna

Angelica hjälper dig på ett proffisgt och effektivt sätt. Hon lyssnar in, kommer med förslag och hanterar affären på ett föredömligt sätt.

Jim I
Åsarna

Jättekunnig och bra mäklare. Serviceinriktad, flexibel och professionell.

Monika Ö
Sålde sitt hus med hjälp av Angelica Flodin en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Brunflo

jag ger henne högsta betyg! Kunnig, professionell, tillmötesgående, hjälpsam! Hon infriade alla förväntningar och m ed ett glatt humör! Kan varm rekommendera henne!

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för att du tog dig tid att svara på min reco! :) Trevlig helg och tack för fikat idag!

Barry S
Köpte sin stuga med hjälp av Angelica Flodin en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Fåker

Bra tillgänglighet, vi fick mycket hjälp även under helgen men snabba svar, verkar väldigt kunnigt. Ett proffesionellt och trevligt bemötande vid avtalsskrivningen. Angelica var väl förberedd. Allt som allt är vi väldigt nöjda hittills.

Barry S
Fåker

Bra tillgänglighet, även under helgen. Vi fick mycket hjälp och snabba svar, verkar väldigt kunnigt. Ett professionellt och trevligt bemötande vid avtalsskrivningen. Allt som allt är vi väldigt nöjda hittills.

Karin Anita S
Fåker

Eftersom Angelica hjälpte mig att sälja två tomter med stugor samtidigt ganska nära varandra, så har jag redan gett omdöme om henne. Jag kan ändå upprepa det jag sa att jag bara har positiva saker att säga om hennes jobb som mäklare. Hon är snabb och effektiv och glad och trevlig. Uppdraget gick snabbt och jag är nöjd med resultatet. Jag kan varmt rekommendera henne.

Karin Anita S
Fåker

Jag har bara positiva saker att säga om Angelica. Vi har haft flera telefonsamtal och träffats hemma hos mig ett par gånger. Hon verkar snabb och effektiv och är glad och trevlig. Har aldrig tidigare haft kontakt med mäklare men fick en bra upplevelse och rekomenderar gärna Angelica till uppdraget.

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för att du tog dig tid att svara Karin! Det uppskattar jag verkligen! Nu ska jag sälja en ö i Näkten, det blir spännande!