Angelica Flodin

Angelica Flodin

Angelica Flodin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Angelica Flodin har varit registrerad mäklare sedan 2024-12. Angelica Flodin har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 64 omdömen med ett betyg på 4.9. Angelica Flodin har haft 34 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

64 omdömen om Angelica Flodin

Najib J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Angelica Flodin en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Östersund

Angelica är en engagerad och professionell mäklare och en lättsam och mycket trevligt person.

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för det fina recot Najib! Det uppskattar jag verkligen! :) Så kul att vi kom i mål med försäljningen till slut.

Victoria H
Lillsjön

Angelica sålde min lägenhet snabbt och smärtfritt, skulle definitivt anlita Angelica igen vid ännu en framtida försäljning!

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för det fina recot Victoria! Det uppskattar jag verkligen! :)

Jimmy B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Angelica Flodin en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Lillsjön

Fantastiskt bra och trevlig mäklare som i princip oavsett dag, kväll, helg är behjälplig och svarar på frågor osv. Rekommenderar henne varmt. Jag kommer använda henne igen vid en ev försäljning, det råder det inga tvivel om.

Svar från Angelica Flodin

Men tusen tack Jimmy för det fina recot! Jag uppskattar det oerhört mycket och blev faktiskt riktigt rörd! :) Hoppas ni kommer trivas bra i lägenheten! :)

Christina G
Östersund

Fint bemötande och ser både säljare och köparens behov.

Svar från Angelica Flodin

Tack för det fina recot Christina! Det uppskattar jag verkligen!

Ali L
Östersund

Hon var jätte trevlig,mycke bra erfarenhet allt vad har jag fråga hon svara på bra set.

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för det fina recot Ali! Hoppas ni kommer trivas bra i lägenheten..:)

Tone R
Centralt

Enkel, tydlig, konkret, varm och mjuk till sättet. Känns kunnig.

Svar från Angelica Flodin

Tack för recot Tone! Det uppskattar verkligen jag!

Eva W
Centralt

Trevligt bemötande och löser saker snabbt när behovet finns och även snabb att svara på SMS. Lättsam och smidig!

Svar från Angelica Flodin

Tack för det fina recot Eva! Det uppskattar jag!

Mauritz Å
Östersund

Angelica är en väldigt profesionell, servicemindad och trevlig mäklare som tillgodosåg våra behov med råge! Jobbade snabbt och effektivt men ändå med kvalité i fokus. Vi kan varmt rekommendera henne!

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för det fina recot! En försäljning jag inte kommer att glömma..:)

Jesper V
Östersund

Rekommenderas varmt! En kunnig och professionell mäklare med snabb respons och utmärkt kundfokus.

Svar från Angelica Flodin

Tack för det fina recot Jesper! hoppas ni kommer trivas bra i lägenheten. :)

Fredric J
Östersund

Angelica är glad, positiv, lyhörd, kunnig och ihärdig. Hon glömmer inte bort mig som säljare, utan hon håller mig uppdaterad hur försäljningen fortgår. Och kommer med förslag på hur vi ska gå vidare om marknadens intresse svalnat för stunden. Hon är tydlig med hur försäljningsprocessen funkar och det känns som jag får mer än vad jag egentligen förväntade mig från början.

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för det fina reco Fredric. Jag uppskattar verkligen det! Hoppas du kommer trivas bra i Fjäl men det är jag helt övertygad om..:)