Trevlig, seriös och gör sitt jobb på ett professionellt sätt
Evalena Lindvall
Evalena Lindvall är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Östersund
.Evalena Lindvall har varit registrerad mäklare sedan 1991-07. Evalena Lindvall har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 318 omdömen med ett betyg på 4.4. Evalena Lindvall har haft 48 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Att få träffa alla människor i olika faser i livet.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Full av energi, engagerad och erfaren.
Vilket är ditt bästa mäklarminne?
När en ensamstående mamma fick både sitt köp och sälj genom mig att gå i lås
och lyckotårarna rann. Det var ett tag sedan men minnet är kvar.
Vad gör du helst på fritiden?
Myser hemma eller i vatten
Hur ser din drömbostad ut?
Där jag bor sedan 30 år med min man.
Vad vet vi inte om dig?
Det är bara nära vänner som vet.
2024-12 - 2025-11
318 omdömen om Evalena Lindvall
Tack för dina ord och kul att få vara med på din flyttresa!
Jag är mycket nöjd med bemötandet och hjälpen jag fick av Evalena Lindvall i samband med vårt lägenhetsköp. Hon var mycket kunnig och påläst, kunde svara på alla frågor om föreningen och praktiska detaljer kring lägenheten. Evalena gav ett tryggt och professionellt intryck genom hela processen – alltid trevlig, tillgänglig och med ett stort engagemang. Vi kan varmt rekommendera henne!
Vilken bra lösning det blev! Tack för dessa fina ord från dig!
Mycket trevlig, engagerad och tillgänglig.
Tack för snälla ord! Vi ses för tillträde!
Är genomtrevlig och kunnig. Hjälpsam, fixade visning när vi kunde komma. Tog reda på fakta som vi behövde.
Vad kul att allt ordnade sig, trots att jag var lite på andra uppdrag vid kontraktet. Vi ses när det är dags att ta över huset! /Evalena
Svarar snabbt vid frågor och funderingar kring försäljningen. Allt flöt på smidigt!
Lycka till med ditt nya boende! Hoppas du kommer att trivas!
trevlig och väldigt kunnig, svarade på mina frågor jag ställde
Tack för trevligt omdöme! Evalena
Professionell, tydlig, bra bemötande.
Tack snälla Terese för fin Reco. Vi ses vid tillträdet!
Vi fick det vi ville ha. fast det blev lite väl dyrt. Hade vi fått veta huset fanns tidigare, då hade vi nog gjort affär tidigare. men det vet man aldrig.
Det var jättekul att ni fick köpa, så ni har något nytt att bo och fixa med! Vi ses snart! Evalena
Evalena är en trevlig, sympatisk och väldig erfaren mäklare. (vid närmare samtal kom vi fram till att hon faktiskt var med å sålde husen som nyproduktioner tillbaka i 94) hon gjorde vad hon kunna under rådande omständigheter.
Trägen vinner! Tålamod är en dygd! Ert fina hus får nya ägare som verkligen blev helt kära i huset! Evalena
Jädrans rapp å bra! Svarar på mail både kvällar å helger. Se till att hålla hårt i henne 👍👍👍
Hej! Vilket kul och trevligt Reco! Härligt!