Vi kom i kontakt med Maria i samband med att vi tittade på flera objekt, redan från första samtalet och mötet märkte vi att Maria stack ut! Hennes engagemang, tillgänglighet och varma bemötande gjorde stort intryck på oss och det var faktiskt en stor del av varför vi fastnade just för den här bostaden. Maria var alltid snabb på återkoppling, tydlig i sin kommunikation och otroligt hjälpsam genom hela processen. Hon tog sig tid att svara på alla våra frågor, även de mer komplexa och många gånger sent utöver arbetstid/arbetsdag...
Maria Hoppstadius
Maria Hoppstadius är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Östersund
.Maria Hoppstadius har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Maria Hoppstadius har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-06 och har fått 200 omdömen med ett betyg på 4.8. Maria Hoppstadius har haft 37 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa är att jag träffar mycket människor och får se många fina hem. Sen är det så klart fantastiskt roligt när en affär går i lås på bästa sätt och både säljare och köpare är toppennöjda!
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Mitt mål är att både säljare och köpare ska vara så nöjda med mitt arbete att ni rekommenderar mig när det är dags för familj och vänner att byta bostad!
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Som mäklare är jag engagerad och jag vill att försäljningsprocessen ska kännas trygg både för säljare och köpare. I en försäljningssituation är det viktigt att vara lyhörd och arbeta fram bra lösningar som alla är nöjda med. Ingen försäljning är den andra lik!
Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden tar jag det gärna lugnt och umgås med familjen. Vi har ofta middagar och bjuder över vänner. Trots att jag vill ta det lugnt har jag oftast minst ett renoveringsprojekt på g också!
2024-12 - 2025-11
200 omdömen om Maria Hoppstadius
Maria är kunnig och lätt att nå, hon har ett genuint trevligt bemötande och har hållit oss uppdaterade och agerat både ärligt och professionellt – vi är jättenöjda med henne!
Hon är väldigt trevlig, folklig och lätt att prata med Ville ha hjälp med att få den bostad som vi sökte och när vi hittade den var hon 100 % behjälplig med att få till ett avtal 100 % nöjd med allt i hela köpeprossesen
Upplever mig välbemött av Maria. Hon har hjälpt mig uppnå mina förväntningar angående försäljningen av min lägenhet.
Kunnig, omtänksam, rak och ärlig.
Hon jobbade snabbt och kunde alltid hjälpa oss med våra frågor och funderingar. Tacksam för all hjälp!
Väldigt trevligt och bra bemötande. Kunnig och proffesionell.
Det var inget att klaga på och tydlig information.
Maria har varit väldigt trevlig och tillmötesgående vid all kontakt med henne! Jag förväntade mig att mäklaren skulle vara aktiv och initiativrik och ge mig som säljare tydlig rådgivning och vägledning om hur jag skulle få ut mesta möjlig av min försäljning. Jag förväntade mig också att mäklaren skulle arbeta aktivt för att få fram ett bra underlag kring bostadsrättsföreningen som en viktig del i försäljningsargumentationen. Maria har inte fullt ut levt upp till detta. Hon pratade väldigt mycket om den "aktiva matchningen"...
Rättfram och tydlig. Förklarar bra