Bra bemötande och dialog. Förhandlade snyggt så att köpare och säljare kunde komma överens om ett pris så att ett kontrakt kunde skrivas. Kan varmt rekommenderas för nya uppdrag.
Niklas Torstensson
Niklas Torstensson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Östersund
.Niklas Torstensson har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Niklas Torstensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-10 och har fått 99 omdömen med ett betyg på 4.9. Niklas Torstensson har haft 50 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
99 omdömen om Niklas Torstensson
Trevlig och lätt att prata med Återkopplar snabbt när vi skickar meddelande Kunnig i sitt jobb
Niklas var engagerad, trevlig och duktig på sitt jobb. Rekommenderar absolut honom!
Niklas var väldigt hjälpsam och snabb med återkoppling, en otroligt trevlig mäklare!
Öppet och avspänt första möte. Gav trygghet. Gav löpande och gärna information under perioden. Svarade direkt vid kontakt eller meddelade att han ringde så fort det var möjligt. Visade intresse och satt sig väl in i oss och vår situation som var grund till försäljning. Vid mötet med köpare så visade han på stor kunskap att hantera med balans och glädje för oss båda parter. Har redan saluförs honom till grannar som börjat fundera på framtisförändringar. Behåll den här Mannen 🙂
Mycket lyhörd, trevlig och mycket bra på att förklara. En sann fröjd att ha gjort en smidig affär med en mäklare som förstår sin roll och är bra i rollen mellan köpare och säljare.
Engagerad, lättsam, positiv och trevlig mäklare. Tack för ett fint bemötande och vi uppskattar att du berättade om oss som köpare , vilka vi var osv. Tror det kan vara av stor vikt för vissa som säljer en bostad. Budgivning är dock en otrolig stress för köpare då man blir sömnlös på kuppen//tack för ett fint jobb. Mvh.Anneli o Paul
Lugn trygg och kompetent mäklare som hjälpte till en smidig affär
Kontrakt påskrivet 2 dagar efter visning kan inte bli bättre
Snabba svar och otroligt lösningsorienterad mycket bra