Rak ärlig och otrolig kunnig och framför allt otroligt trevlig så all heder till Niklas
Niklas Torstensson
Niklas Torstensson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Östersund
.Niklas Torstensson har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Niklas Torstensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-10 och har fått 83 omdömen med ett betyg på 4.9. Niklas Torstensson har haft 47 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
83 omdömen om Niklas Torstensson
Enastående! förmåga att förstå mig som kund, lyhörd snabbfotad, samt rak tydlig ,Vilket skapar tillit och trygghet, Så ett stort varmt tack för väl genomförd affär. Mvh Väldigt nöjd kund!!!!
Proffsig, tillgänglig, glad och trevlig.
Helt ärlig i sin bedömning samt att han alltid var tillgänglig och höll mig väl uppdaterad om hur det gick.
Jag kan utan tvekan rekommendera denna mäklare till andra som söker en pålitlig och kompetent partner vid bostadsaffärer.
Väldigt nöjd, trevlig och professionell
Väldigt nöjda, trevlig och professionell.
Lättsam, trevlig och kunnig. Kändes tryggt att göra affären med Niklas!
Trevlig mäklare som hade kunskap om området och objektet. Återkopplade snabbt efter att säljare gett honom ny information om köpet. Vi kommer med högst sannolikhet kontakta Niklas när vi någon gång skall göra mer affärer.
Enkelt och smidigt. Inget att klaga över