Angela Eriksson

Angela Eriksson

Angela Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra

Angela Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2016-09. Angela Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 387 omdömen med ett betyg på 4.9. Angela Eriksson har haft 42 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

387 omdömen om Angela Eriksson

Sedan starten hos Reco 2017
Sandra L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Angela Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Öjersjö

Väldigt tillmötesgående, rak och trevlig. Jag kan starkt rekommendera Angela då hon är väldigt säker på sin sak och det märks att hon har mycket erfarenhet inom branchen!

Klas-Åke P
Sålde sitt hus med hjälp av Angela Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Furulund

Mycket trevlig, engagerad och alltid snabb återkoppling på frågor som finns. Lyssnar på åsikter och är inte sen på att svara med den erfarenheter hon besitter. Fantastiskt bra och mycket kunnig. Kan varmt rekommenderas.

Ines Birgitta B
Kåhög

Det känns som att man kan lita på Angela, alltid rak och tydlig. Henne kan jag varmt rekommendera! Snabb försäljning och inga konstigheter.

Robin H
Köpte sitt hus med hjälp av Angela Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Kåhög

Angela hjälpte till vid köp av hus! Tydlig i kommunikationen, snabb med att svara! Kan inget annat än rekommendera!

Erik Conny L
Utby

Angela gjorde ett kanon jobb och gav bra support vid köpet av vårt hus

Tuija V
Angered

From den första kontakten kan jag bara säga att hon är toppen!!!

Hanna Linnea M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Angela Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Jonsered

Snabba svar, hjälpsam och väldigt tillmötesgående. Lättsam och löste de frågetecken som uppstod på vägen.

Eva-Karin L
Sävedalen

Kompetent Säker och inkännande Under alla steg i processen. Kände mig trygg

Massoud B
Bergsjön

Angela Eriksson mycket bra proffs den besta tack så mycket Angela Eriksson jag är mycket nöjd med Fastighetsförmedling

Sonja S
Bergsjön

Professionell och engagerad mäklare, mycket nöjd, kände att jag var i trygga händer under hela processen.