Frida Wallquist
Frida Wallquist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
.Frida Wallquist har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Frida Wallquist har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 21 omdömen med ett betyg på 5.0. Frida Wallquist har haft 16 försäljningar sen 2022-07 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-07 - 2023-02
21 omdömen om Frida Wallquist
Sedan starten hos Reco 2022
köpte sin lägenhet med hjälp av Frida Wallquist en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Jag tycker att det var en mycket bra upplevelse, hade inga speciella inga förväntningar.
Frida var mycket engagerad i alla som kom och tittade.
En riktigt bra mäklare -
sålde sin lägenhet med hjälp av Frida Wallquist en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Påläst, snabb, rapp vid frågor, hjälpsam, lyckades sälja vår lägenhet föe mer än utgång. Händer inte så ofta med dageens marknad.
Rekommenderas varmt. -
sålde sitt hus med hjälp av Frida Wallquist en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Lyhörd, kompetent, fantastisk bemötande av kundbehov. Skötte allt på ett utmärkt sätt. Vi kände oss trygga och fick löpande information under försäljningen.
Rekommenderar Frida starkt vid försäljning av villa och även BR!
/Elin Gustafsson -
Vi är mycket nöjda med att vi fick just Frida som mäklare. Hon är påläst, proffsig och engagerad. Vi har känt oss väl omhändertagna och att Frida ville vårt bästa.
köpte sitt hus med hjälp av Frida Wallquist en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Vid vårat absolut första hus köp hade vi äran att få ha Frida som mäklare.
En tuff uppgift för henne på förhand, då vi varken visste ut eller in gällande något som har att göra med ett hus köp.
Och nu med facit i hand kan vi konstatera att Frida gjort oss från barn till vuxna inom denna del i livet, STORT tack för det Frida ! :)
Hennes engagemang, driv och punktlighet är professionell. Lugnet och säkerheten hon gav oss är pricken över iet.
Betyg 12/10 ! 😁 -
Frida är kunnig, vänlig och snabb. Jag fick ett oerhört bra bemötande av henne. Så tacksam att just hon ansvarade för min lägenhetsaffär.
Trots dyster världsbild och tveksam marknad.
Glad, positiv och framåt. -
Trevlig, lätt att ha att göra med. Ofta tillgänglig och positiv :)
Jättebra bemötande och jobbade för att affären skulle gå smidigt
Vi har varit jättenöjda med Frida.
Hon har varit saklig och tydlig vid diverse genomgångar både initialt och vid kontraktsskrivning.
Hon har hållit kontakt och uppdaterat oss.
Vi har också ställt mycket frågor och aldrig känt att vi stört.
Vi valde att inte köpa någon stor styling av stylingfirma utan tänkte lösa det själva. Jag och min syster fick mycket bra stylingtips från Frida och när vi fixat till rum efter rum så hade vi dialog (foto + kommentarer) med Frida som gav feedback på vårt arbete.