Caroline Svanberg

Caroline Svanberg

Caroline Svanberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra

Caroline Svanberg har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Caroline Svanberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 161 omdömen med ett betyg på 4.8. Caroline Svanberg har haft 47 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

161 omdömen om Caroline Svanberg

Sedan starten hos Reco 2017
Mahjar A
Köpte sitt hus med hjälp av Caroline Svanberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Furuskog

Löste en smidig affär och var lyhörd.

Sara T
Sålde sitt hus med hjälp av Caroline Svanberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Jonsered

Caroline var fantastiskt hela vägen. Hon är lyhörd och professionell trots att vi var ganska petiga och noggranna som säljare. Vi är väldigt nöjda med hela processen. Hon är dessutom väldigt trevlig! =)

Svar från Caroline Svanberg

Stort tack Sara! Väldigt roligt att höra att ni är nöjda! Roligt att ni nu kan fokusera på flytt till ert fina hus! Ha det så bra så hörs vi snart igen!

Albin B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Caroline Svanberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Öjersjö

Caroline är verkligen fantastisk – både lyhörd och professionell. Hon ordnade en riktigt bra affär som gick mycket snabbare än vi hade kunnat ana, samtidigt som hon hela tiden såg till att vi kände oss trygga och välinformerade genom hela processen. Vi kommer definitivt att anlita henne igen!

Svar från Caroline Svanberg

Tack Albin för att jag dels fick hjälpa er med er affär och också för att jag får så fina ord! Det värmer! Stort lycka till nu med ert nybygge! Så spännande ju! Ha det superbra så hörs vi säkert framöver!

Claes B

Mycket trevlig och lösningsorigenterad

Svar från Caroline Svanberg

Tack Claes. Jag hoppas och tror verkligen att ni kommer trivas i ert nya fina hus!

Veronika P
Sävedalen

Mycket trevlig och omtänksam. Hon arbetade utifrån våra önskemål, det blev en snabb affär där hon var professionell både mot oss och de som köpte vårt hus. Kan varmt rekommendera Caroline!

Jonny P
Sävedalen

Caroline har varit en bra mäklare på alla sätt Hon har visat stort engagemang och har ett bra och sakligt arbetssätt vi är glada att vi valde Caroline som mäklare

First-Name L
Furuskog

Jag är mycket nöjd med Carolines bemötande. Mina förväntningar är över förväntan tillgodosedda. Försäljningen gjordes smidigt för både mig och köparen. Vi var nöjda när försäljningen var klar.

Angelina M
Öjersjö

Jag är otroligt nöjd med min mäklare! Professionell, engagerad och alltid tillgänglig när frågor dök upp. Försäljningen gick smidigt och jag kände mig trygg genom hela processen. Kan varmt rekommenderas! 🌟

Towa B
Utby

Caroline gav oss ett mycket fint bemötande genom hela försäljningsresan. Kunnig, lugn och trovärdig. Lätt att diskutera med och lyssnade in oss som säljare. Hela processen flöt väldigt smidigt. Vi kan verkligen rekommendera Caroline om du vill ha en trygg mäklare när du ska sälja din bostad.

Mark B
Utby

Oerhört kompetent och skapar en känsla av att vi gör den här resan tillsammans. Lätt att få kontakt med och har skött uppdraget med bravur. En stor plus har också varit hennes kunskap och insikt i lokala intressen och hur man ska profilera sig bäst för att kunna nå maximal effekt.