Frida Wallquist

Frida Wallquist

Frida Wallquist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra

Frida Wallquist har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Frida Wallquist har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 43 omdömen med ett betyg på 5.0. Frida Wallquist har haft 12 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

43 omdömen om Frida Wallquist

Sedan starten hos Reco 2022
Lars-Ove A
Sålde sitt hus med hjälp av Frida Wallquist en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Kåhög

Fick snabb kontakt med Frida redan när jag gick in på deras kontor. Hon gjorde sedan ett professionellt jobb från början till slut. Vi är helnöjda.

Patrik K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Frida Wallquist en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Öjersjö

Väl förberedd, trevlig, och tillgänglig under hela processen. Kan starkt rekommendera!

Jim W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Frida Wallquist en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Furulund

trevlig och ett bra bemötande vid visningen nyfiken på lgh och Frida svarade på våra frågor . förväntningarna var sådär innan men det kändes bättre efter och Frida kunde ställa upp för en andra visning som vi uppskattade. Frida gav ett positivt intryck och hon var kunnig vid genomgången när vi skriver på med säljaren ja det var en positiv upplevelse

Birgit A
Vallhamra

Vi träffade Frida på en visning i april. Vi talade om för henne att vi där för att se planlösningen och att vi inte hade för avsikt att buda/köpa bostaden det tillfället. Det förstod Frida, då vi precis påbörjat processen med att sälja vår fastighet. Vi fick direkt ett förtroende för henne. Vi fortsatte att ha kontakt med Frida så länge bostaden var osåld. Frida hade ett otroligt tålamod med oss då vi väntade på att vår fastighet skulle såld. Hade vi frågor under tiden så fick vi snabbt svar. Idag är vi så tacksamma att...

Andreas B
Köpte sitt hus med hjälp av Frida Wallquist en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Öjersjö

Frida är toppen! Proffsig och snabb på att svara på frågor.

Johan O
Öjersjö

Frida visade direkt intresse för vårt hus och hade ett driv i processen. Jag tycker att Frida varit lyhörd för våra åsikter och förväntningar Rekommenderas skarpt

Josefine C
Öjersjö

Vi är jättenöjda med Frida som mäklare. Driven, engagerad och lättillgänglig. Fick sålt vår lägenhet på nolltid! Rekommenderas starkt!

Mats O
Öjersjö

vi upplevde att frida var kunnig och förklarade på ett tydligt sätt så att vi förstog allt som vi bör veta

Sabina Y
Uddared

Vi är väldigt nöjda med vår mäklare och försäljningen av vårt hus. Hon har varit engagerad, alltid positiv och glad, och skapat en trygg och smidig process från början till slut. Vi kan varmt rekommendera Frida till andra.

Elahe R
Uddared

Frida är otroligt kunnig, engagerad och alltid tillgänglig för våra frågor. Vi kände oss trygga från start till mål och är mycket nöjda.