Liliya Morozova

Liliya Morozova

Liliya Morozova är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta

Liliya Morozova har varit registrerad mäklare sedan 2013-02. Liliya Morozova har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 373 omdömen med ett betyg på 4.8. Liliya Morozova har haft 49 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

373 omdömen om Liliya Morozova

Sedan starten hos Reco 2016
Lynn W
Sålde sitt hus med hjälp av Liliya Morozova en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Rosersberg

Vi har anlitat Lilya tidigare och visste redan då att hon är precis den typen av mäklare vi vill ha – en som har den sällsynta förmågan att göra både säljare och köpare minst lika nöjda. Ändå lyckades hon överträffa våra förväntningar den här gången med sin enorma kunskap och sina kloka råd till oss alla.Den här gången var det vi som sålde, och jag vågar verkligen påstå att alla parter är precis lika glada över affären. Att lämna ett hem som vi har älskat i 15 år känns såklart i hjärtat, men tack vare Lilya känns det helt...

Svar från Liliya Morozova

Så snällt och gulligt, Lynn! Jag är otroligt glad och tacksam över att ha er som återkommande kunder. Det är alltid ett stort nöje att få hjälpa er och samarbeta med er.

Jennie L
Steninge

Liliya är både trevlig, tillmötesgående och proffsig, det märks att hon har jobbat med detta länge och vet vad hon pratar om .

Svar från Liliya Morozova

Tack Jennie för dina trevliga ord och förtroendet.

Kristoffer L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Liliya Morozova en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Steninge Slottsby

Liliya är en mäklare av yttersta klass som sätter sina kunder i tydligt fokus. Hon är lätt att få tag på och duktig på att bolla ideer och förslag. Hon är lyhörd till sina kunders önskemål och hittar innovativa lösningar. Ett sant nöje att få ha henne som mäklare!

Svar från Liliya Morozova

Super snällt av dig Kristoffer! Glad att du är nöjd igen.

Banna F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Liliya Morozova en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Steninge Slottsby

Trevlig och hjälpsam mäklare som alltid svarar snabbt. Rekommenderas!

Svar från Liliya Morozova

Tack Banna! Vad glad jag blir. Hoppas att ni kommer att stortrivas i huset.

Johan Thomas V
Skepptuna

Har bara gott att säga om Liliya. Allt är smidigt och går som utlovat, inga konstigheter, proffisionell. Kan varmt rekomendera Liliya

Svar från Liliya Morozova

Tack Johan. Trevligt att höta att du är nöjd.

Jenni V
Skepptuna

Liliya har en enorm kunskap och erfarenhet inom Mäklararbetet. Hon kan svara på de frågor man har och hon återkommer fort om man försökt att komma i kontakt med henne. (Till och med på sin semester)

Svar från Liliya Morozova

Tusen tack Jenni! vad glad jag blir.

Nataliya K
Valsta

Vi är mycket nöjda med samarbetet med vår mäklare Liliya. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för att svara på våra frågor. Hela processen gick smidigt och vi kände oss trygga från början till slut. Vi uppskattar det personliga bemötandet och kan varmt rekommendera denna mäklare till andra. Tack för ett fantastiskt arbete! Mvh Nataliya och Mikhail.

Svar från Liliya Morozova

Vad snällt av er! Tusen tack för era varma ord och förtroendet.

Sara A
Steninge Slottsby

Liliya sålde mitt radhus på kort tid och har alltid ett professionellt bemötande och svarar snabbt på meddelanden. Jag kan varmt rekommendera Liliya!

Svar från Liliya Morozova

Tusen tack Sara för ett trevligt samarbete och förtroendet.

Farid T
Valsta

Hon var trevlig och hjälpsam’ hon var duktig

Svar från Liliya Morozova

Tack snälla Farid. Trevligt att hjälpa dig med första bostaden.

Nataliia K
Centralt

Vi är mycket nöjda med hjälpen och bemötandet. Vi kände oss trygga genom hela processen.

Svar från Liliya Morozova

Tusen tack Nataliia! Vad glad jag blir.