Hej! Har försökt svara många gånger nu kanske det går fram! Jag är mycket nöjd med Martins sätt att bemöta oss , lugn och saklig inger förtroende. Trots svåra tider i branschen var han hoppfull och lyckades tillslut med försäljningen " Trägen vinner " många gånger ! Hälsningar Elisabeth Hjulström
Martin Belina
Martin Belina är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Skövde
.Martin Belina har varit registrerad mäklare sedan 2011-11. Martin Belina har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 190 omdömen med ett betyg på 4.9. Martin Belina har haft 11 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det kan låta klyschigt, men det som driver mig och ger mig de största kickarna är att hjälpa säljare till
bästa möjliga affär och köpare till sitt drömboende. Jag älskar att göra bra bostadsaffärer, affärer
som är bra för alla inblandade parter!
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Mig väljer den säljare som väljer att satsa på slutresultatet i sin kanske största affär. Jag kommer
förmodligen inte lämna marknadens billigaste mäklararvode, men det är heller inte min och Svensk
Fastighetsförmedlings ambition. Precis som i alla andra branscher skiljer sig tjänsteutbudet (och
därmed resultatet) mellan LÅGPRIS och KVALITET. Den kund som väljer att samarbeta med mig gör
det på grund av en hög kvalitet, god struktur och det bästa möjliga slutresultatet.
Vad gör du helst på fritiden?
Mitt absolut största fritidsintresse, om man nu ska hitta något, är matlagning. Gärna med massa
specialprylar och långa processer. Just nu brinner jag för fermentering och långkok med vällagad
fastfood och koreansk matlagning kommer alltid ligga nära hjärtat.
Hur ser din drömbostad ut?
Lätt fråga! Min drömbostad är Madickens hus i de klassiska Astrid Lindgren-filmerna. Trähus med
spröjsade fönster, kakelugnar, kalkstensgrund (med plats för vinkällare) men med en massa dolda
smarta-hem-lösningar.
2022-10 - 2023-09
190 omdömen om Martin Belina
Hej Elisabeth! Nu kom det fram - stort tack för ditt omdöme trots strul med lämnandet av detta. Tack också för ert goda samarbete och förtroende genom hela processen. /Martin
Blev mycket bra bemött. Förväntningen att kunna lämna över allt och slippa alla bekymmer i samband med försäljningen. Martin Belina var väldigt bra på att hålla oss informerade inför varje visning budgivning mm. via telefonsamtal sms och e-post. Han har ett lugnt och trevligt bemötande vilket gör att man känner sig trygg. Är väldigt nöjd.
Tack för ditt fina omdöme, Elisabeth, och tack för ert förtroende genom hela affären! Det gläder mig mycket! /Martin
Vi kontaktade Martin Belina pga rekommendationer från tidigare kund. Tiden för försäljning under våren var trög, men Martin har hela tiden hållit oss väl informerade, varit lätt att nå, och alltid tillmötesgående. Vi är mycket nöjda med försäljningen av lägenheten och med Martin Belina.
Hej Gerd! Stort tack för ditt fina omdöme och för ett gott samarbete under hela processen, trots att vi valde en väg som resulterade i lite längre process men bättre resultat. Ha en härlig dag!
Mycket fint och bra bemötande. Martin höll oss regelbundet uppdaterade under hela processen. Slutlig försäljning och överlåtelse genomfördes på ett smidigt sätt. Kan varmt rekommendera Martin Belina.
Stort tack för ditt fina omdöme, Hans! Det gläder mig mycket att ha fått hjälpa er med försäljningen och att jag fått ert förtroende. Tack! /Martin
Martin är mycket trevlig och har ett varmt och engagerat bemötande. Han återkopplade och höll oss informerade om alla detaljer under försäljningen av vår lägenhet. Han kom med bra råd och idéer under hela resan. Han visade ett stort kunnande om marknaden och vi kunde verkligen lita på honom. Han levde upp till de höga förväntningar vi hade. Det var lätt att hålla kontakt med honom och han hade alltid tid för oss och visade intresse och engagemang. Försäljningen var smidig tack vare Martin och vi kan varmt rekommendera honom.
Åh, Iréne! Stort stort tack för ditt fina omdöme men framförallt för ett genomgående gott samarbete. Tack också för ert förtroende att sälja denna lägenhet som jag vet varit viktig för er. Jag önskar er all lycka framåt! /Martin
Martin har genom hela processen haft ett professionellt och tillmötesgående bemötande. Han har varit tillgänglig på mail och telefon och återkopplat snabbt genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Martin som mäklare!
Hanna! Stort tack för ditt fina omdöme och tack för ert upprepade förtroende! All lycka framåt nu!! /Martin
Proffsigt och lugnt bemötande i all kontakt vi haft med Martin som köpare. Vi har känt oss trygga i hela processen. Starka rekommendationer!
Stort tack för ditt fina omdöme och för ett gott samarbete genom affären, Amelie! Ett stort grattis också till ert nya fina hus, här kommer ni trivas alldeles utmärkt! /Martin
Oehört trevlig och tillmötesgående. Han hade is i magen när vi inte hade de vilket resulterade i en bättre affär än vi förväntat oss. Väldigt bra val att välja Martin till sin mäklare!
Stort stort tack för ert förtroende i affären, glad att ni känner er nöjda med resultatet! Full fart framåt mot nästa steg i livet! /Martin
Vi är jättenöjda med Martin som vår mäklare, fick bra respons på allt.
Tack Linn!! Det har varit ett rent nöje att få hjälpa er med försäljningen. Gott samarbete hela vägen igenom och dessutom bra slutresultat. All lycka framåt nu!! /Martin
Trevlig, effektiv och mycket professionell - jag rekomenderar absolut Martin.
Stort tack för ditt fina omdöme Anneli! Glad för ditt förtroende genom hela affären. Hälsa moster Aija så gott från mig också! /Martin