Vi har nyligen har sålt vårt lägenhet som hjälp av mäklaren Elin Bellander. Vi är väldigt glad och nöjda över att hennes arbetsinsats som stöder oss på alla sätt även hennes arbetskollegor .😊
Elin Bellander
Elin Bellander är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
.Elin Bellander har varit registrerad mäklare sedan 2012-08. Elin Bellander har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 634 omdömen med ett betyg på 4.9. Elin Bellander har haft 38 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
634 omdömen om Elin Bellander
Trevlig och professionell vid visning samt smidig kontakt via sms. Har inte haft så mycket direktkontakt i övrigt, men ett gott intryck
Vi har nyligen såld en lägenhet som ligger på Götgatan pga mäklarens stöd. Vi är väldigt nöjd för mäklarens hjälp 👍
Elin har varit engagerad och lyhörd genom hela processen. Vi har alltid kunnat bolla frågor och funderingar med henne, vilket har skapat ett stort förtroende. Hennes varma och trygga bemötande, tillsammans med hennes tydliga kompetens och erfarenhet, har gjort att vi känt oss väl omhändertagna från start till mål. Utöver det har hon ett bra öga för vad som gör sig bäst på bild och under visning. Hon har guidat oss i hur vi kan lyfta och piffa upp lägenheten på bästa sätt. Vi kan varmt rekommendera Elin till alla som söker en engagerad och pålitlig mäklare!
Elin var supertrevlig och alltid noga med att förklara varje steg i processen vilket kändes väldigt bra för oss. Vi var mycket nöjda med vårt köp genom Elin
Både driven som mäklare men samtidigt mycket inkännande mot våra behov som småbarnsfamilj. Fantastiskt bemötande och professionell. Toppklass, helt enkelt!
Elin Bellander kan varmt rekommenderas. Hon har genom försäljningsprocessen varit ett mycket gott stöd samt varit såväl snabb som tydlig i kommunikationen. Mycket bra upplevelse.
Vi ger Elin högsta betyg vad gäller våra möten, genomgång av försäljningsprocessen, annonstext, val av bilder, utgångspris, tidplan, visning, budgivning etc. Elin kan Södermalm präglad av lång erfarenhet av stadsdelen som mäklare. Hon vet vad som krävs för att infria såväl säljaren som köparens önskemål. (Vi har samma positiva erfarenhet av Elin som köpare efter en tidigare affär på Södermalm.) Elin håller en mycket hög servicenivå, alltid positiv, alltid tillgänglig och fixar sakerna snabbt.
Elin visade lägenheten trots att det inte var ordinarie visning, informerade tydligt om vad köparen får tillgång till utöver lägenheten (källare, cykelrum m m). Elin var trevlig och påläst och snabb på att svara i telefon. Vid själva kontraktskrivningen gick Elin noggrant igenom varje punkt så att både köpare och säljare förstod vad punkterna innebär. Vill du ha en proffsig och trevlig mäklare - anlita Elin Bellander.
Elin har varit mycket tillmötesgående och trygg hela processen. Kan bara rekommendera!