Elin Bellander

Elin Bellander

Elin Bellander är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm

Elin Bellander har varit registrerad mäklare sedan 2012-08. Elin Bellander har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 623 omdömen med ett betyg på 4.9. Elin Bellander har haft 45 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

623 omdömen om Elin Bellander

Sedan starten hos Reco 2016
Alfred S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elin Bellander en del av Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
Högalid

Elin var supertrevlig, pålitlig och väldigt flexibel kring våra behov. Utöver det var hon också tydlig i vad hon rekommenderade kring försäljningen och hur varje steg skulle gå till. T ex så låg vår lägenhet ute som kommande försäljning och när intresset blev stort rekommenderade Elin en förhandsvisning och hur vi kunde lägga upp den processen för att bäst passa oss (vi hade inte köpt nytt boende ännu). Hon gav kontinuerlig återkoppling och var superlätt att få tag på. Det slutade med en försäljning över vår förväntan och jag kan bara varmt rekommendera Elin!

Sandra V
Sofia

Allt fungerade snabbt och smidigt. Vi är mycket nöjda med Elin som mäklare.

Liene A
Hammarby Sjöstad

Elin gav ett proffsigt, trevligt och lyhört bemötande gentemot oss som säljare. Vi kände oss trygga med Elin i hela processen, när hon förmedlade vår lägenhet. Elin var snabb med att svara på frågor och funderingar och fick oss att känna oss sedda och hörda. Mycket nöjda!

Markus E
Katarina

Jag är jättenöjd med alla aspekter av försäljningen av min lägenhet. Elin är väldigt kunnig och erfaren och jag kände stort förtroende för henne redan vid vårt första möte. Under processen har Elin varit inlyssnande och flexibel vilket gjorde att hela försäljningen blev smidig. Hon lyckades även få till ett betydligt högre pris än jag hade vågat hoppas på. Jag kan varmt rekommendera att anlita Elin som mäklare.

Martin H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elin Bellander en del av Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
Katarina

Riktigt trevligt, proffsigt och snabbt bemötande. Rekommenderar starkt.

Malin J
Maria

Redig, rak och tydlig. Gott humör.

Eja E
Maria

Perfekt hantering av vår lägenhetsförsäljning!

Britt-Louise M
Högalid

Har bara superlativ att säga om Elin Bellander. Valde henne på rekommendation från mina barn då jag skulle sälja en tvårummarna vid Zinkensdamm. Elin var redan från första telefonsamtalet mycket proffsig, trevlig och rak. Kommunikationen oss emellan har fungerat utmärkt och slutresultatet vid försäljningen blev bättre än jag kunnat drömma om. Rekommenderar Elin Bellander varmt för liknande uppdrag, hon är verkligen en stjärna.

Carl L
Maria

Lagom mycket kontakt, bra tillgänglighet, kunnig, lugn/trygg, erfaren

Sara Maria G
Södermalm

Mycket proffsigt och vänligt bemötande med korrekta svar på alla frågor. Effektiv och inkännande.