Vi är mycket nöjda med Isaac Ulevnå och rekommenderar honom varmt. Han informerade oss tydligt, var snabb i kommunikationen och gjorde hela processen smidig och effektiv. Tack vare hans engagemang gick allt snabbt från start till mål, vilket vi verkligen uppskattade! Toppenmäklare!
Isaac Ulvenå
Isaac Ulvenå är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
.Isaac Ulvenå har varit registrerad mäklare sedan 2023-10. Isaac Ulvenå har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-04 och har fått 41 omdömen med ett betyg på 4.9. Isaac Ulvenå har haft 21 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
41 omdömen om Isaac Ulvenå
Vi genomförde vårat senaste bostadsköp med Isaac, han var väldigt kunnig om både föreningen och lägenheten vilket skapade trygghet till att våga göra en affär. Samtidigt var han även väldigt tillmötesgående med tider för visning och snabb på telefonen när vi hade frågor. Överlag väldigt förtroende givande mäklare.
Hjälpsam, tillgänglig, öppen och ärlig.
Isaac va toppen! Tydlig, hjälpsam och trevlig!
Jag är otroligt nöjd med Isaac som mäklare. Han är engagerad, driven och mycket professionell. Redan från start kände jag att han hade full koll och arbetade målmedvetet för att få bästa möjliga resultat. Han gör det lilla extra och är dessutom väldigt pålitlig. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som söker en trygg och kunnig mäklare.
Jag är nöjd med Isaac som mäklare. Han tog hand om försäljningen på ett professionellt sätt och lyckades sälja min lägenhet både snabbt och till ett bra pris. Det märktes att han har koll på marknaden. Jag kan varmt rekommendera honom.
Jag tyckte att det var ett hjälpsamt och trevligt bemötande. Det var även klar och tydlig information från start till slut. Har bara gott att säga om Isaac och kan verkligen rekommendera honom till andra som funderar på att sälja. Man märkte verkligen att han var väl förbered på de olika situationer som uppstod under tidens gång och kunde hantera dem med bravur. Detta även med en blandning utav hans engagemang som lyste igenom, man märker verkligen att han brinner för sitt jobb, det lyser igenom.
Allt gick mycket smidigt och enkelt!
Isaac var mycket proaktiv och professionell, höll oss alltid uppdaterade och gav oss tips om hur vi kunde göra vår försäljningsprocess smidig och effektiv.
Isaac har varit fantastiskt att samarbeta med. Stort engagemang, tillgänglig och personlig hela vägen. Han har tagit uppdraget på största allvar och varit proaktiv. Jag ser att han lagt både tid och energi utöver vad jag förväntade mig. Jag kan bara ge honom mitt bästa omdöme.